Şimdi Ara

FIFA PC İÇİN HANGİ GAMEPAD[DUALSHOCK 4 ALINDI - İLK MESAJI OKUYUN ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
6.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bulkan

Hocam 200tl çok. 140-180tl arası bulunabiliyor , biraz araştırmak lazım. Ha belki son döviz kurlarının fırlamasından durum bu noktaya gelmiştir bilemeyeceğim.

Hatta arkadaşın dediği gibi forumun 2. el kısmından temiz bir ds4 almanız daha makul bir seçenek olur. Sonuçta bir kontrol cihazı, garantiye ben o kadar önem vermem. Kaldı ki garantisi devam eden cihaz da bulabilirsiniz. En fazla 100-140tl arası fiyat idealdir.

Şu an Windows 10 kullanmıyorum (Windows 7 var) ama son sürümü kullananlar da sorun yaşamıyor , emin olabilirsiniz. DS4 windows programının son sürümünde tamamen uyumlu hâle getirildi. Yeni bir windows sürümü çıksa bile kısa süre sonra programa da gerekli güncelleme gelir. İsmail kardeşimin önerdiği program da gayet sorunsuz çalışıyor. Hani en kötü biri olmazsa diğeri mutlaka çalışır.

hocam 90a bulabilirsek çok iyi o zaman. biraz araştırayim o zaman 2. el piyasasını.. sağolasın.

• Arkadaşlar selamlar an itibariyle DS4 gamepad alsam windows 10 da sorunsuz fifa 17 oynayabilir miyim?windows güncellemeleri sonrası sanırım hatalar çıkıyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pruventa

Arkadaşlar selamlar an itibariyle DS4 gamepad alsam windows 10 da sorunsuz fifa 17 oynayabilir miyim?windows güncellemeleri sonrası sanırım hatalar çıkıyormuş..

Arkadaşlar cevap verebilecek yok mu?Acil sağlam bi gamepad ihtiyacım var PC İÇİN...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar an itibariyle DS4 gamepad alsam windows 10 da sorunsuz fifa 17 oynayabilir miyim?windows güncellemeleri sonrası sanırım hatalar çıkıyormuş..

Arkadaşlar cevap verebilecek yok mu?Acil sağlam bi gamepad ihtiyacım var PC İÇİN...

sürekli aynı sorular soruluyor ve bu aynı sorular konuyu yeterince kirletiyor, zahmet edip 2 sayfa geri mesajları okursanız cevabınızı bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

quote:

sürekli aynı sorular soruluyor ve bu aynı sorular konuyu yeterince kirletiyor, zahmet edip 2 sayfa geri mesajları okursanız cevabınızı bulursunuz.

ERROR
    The request could not be satisfied.

--------------------------------------------------------------------------------
    CloudFront attempted to establish a connection with the origin, but either the attempt failed or the origin closed the connection.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated by cloudfront (CloudFront)
    Request ID: nC9BDHWjZYvl6ZgTq9Aw-ySZRATgtbzF3OvFRphxxPN2S_nzyT83eQ==

gibi bir hata veriyor Motionin başka program var mı?

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Motionin dediğiniz program DS3 için hocam. Konu DS4 ile alakalı.
    DS4 ü pcde kullanmak için ilk sayfaları okuyun.

Bir DS4 tool bir de benim kullanıp önerdiğim DS4windows isimli programlar var. Bunları ilk sayfalarda anlatıldığı gibi yükleyip denemeniz lazım. Youtubeda da anlatım videoları var, araştırınız.
  • Hocam merhaba, bu bahsettiğiniz programı pcyi her açışımızda çalıştırmamız mı gerekiyor? Bir diğet sorum: Fifa harici oyunları oynarken sıkıntı çıkıyor mu? Direk takıp oynayabiliyor muyuz? Logitech f310 ve f710da öyle mesela. Hiçbir ayar program Vs olmadan direk oynanıyor. Bunda da programı 1 kere kurup ayarlamak yeterli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcyi her açışınızda, DS4 windows programını origin, steam, uplay vb hepsinden önce çalıştırmanız gerekiyor. Malesef 1 kere kur, sonra tak çalıştır algılasın durumu olmuyor. Sadece steam oyunlarında 3. parti program gerektirmeden ds4ü tanıtıp tak çalıştır yapabilirsiniz. O da her oyunda olmuyor şimdilik.

Windows'un dualshock 3 ya da 4 için resmî bir driver desteği yok normal şartlarda.
    Standart usb controller olarak algılıyor ama oyunlarda aktif olmuyor. Bahsettiğim program sayesinde ds4ü Windows'a, xbox 360 controller miş gibi tanıtıyorsunuz. O şekilde algılıyor. 2 aşamada önce kendi virtual bus driver ını kuruyor, ardından xbox 360 driverını. 360 driverı zaten kuruludur sizde zaten yüklüdür, logitech gamepadler de xbox prensibiyle çalışıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 16 Ocak 2017; 5:49:3 >
  • ds4 windowss programını kurdum ds4 hiide windowsuda seçtim ama oyun sapıtıyor fifa 17 de hızlı koşamıyorum adam akıllı yön tuşlarından dolayı hehralde bilemedim bi ayar sıkıntısı var yardımcı olurmusunuz rb ye bastığım halde adamlar çok yavaş gidiyor :S
  • DreamEnergy kullanıcısına yanıt
    DS4 windows kurup settings kısmından "hide ds4 controller" seçtiniz değil mi.
    Bir de şöyle bi durum var. Programı herşeyden önce açmış olmanız gerekiyor (origin, steam, uplayden önce ds4 windows u çalıştırmalısınız), cihazı sonradan aktif etseniz de olur. Bu şekilde sorun olmaması lazım.

Kurulumu doğru yaptığınıza emin olun. 2 aşamada size gerekli kurulumu yaptırıyor zaten. Xbox 360 controller driver ı sistemde yüklü olması lazım, değilse yükleyin mutlaka. Bir de program ds4ün kendi bus driverını kuruyor. Sonra herşey hazır oluyor.
  • hocam evet ds4 hide seçili tabi adamlar koşuyor ama çakşıyor bişiyle düz giderken adamlar tam koşamıyor sanki yön tuşlarıyla çakışıyor adamlar tam koşamıyor yani :S xbox360 olarak gözüküyor pc de evet
  • Konuyu bi Hortlatayım dedim buradan çok akarsular aktı
    2 gündür kafam patladı Xbox one S gamepad ile DS 4 G2 arasında kaldım bildiğiniz gibi xbox one s bütün oyunlarda uyumlu buton simgeleri fln ama ds 4 ise bir çok olumlu yorum var sizce hangisini almalıyım konunun ilk zamanlarında (tarihinde)sanırım xbox one kolu aparat fln lazimdi. yanıtlarınızı bekliyorum.Konu sahibine ise sorum ds4 ile durumu nedir ne halde şuan ds4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 27 Ağustos 2019; 21:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinssahin54

Konuyu bi Hortlatayım dedim buradan çok akarsular aktı
    2 gündür kafam patladı Xbox one S gamepad ile DS 4 G2 arasında kaldım bildiğiniz gibi xbox one s bütün oyunlarda uyumlu buton simgeleri fln ama ds 4 ise bir çok olumlu yorum var sizce hangisini almalıyım konunun ilk zamanlarında (tarihinde)sanırım xbox one kolu aparat fln lazimdi. yanıtlarınızı bekliyorum.Konu sahibine ise sorum ds4 ile durumu nedir ne halde şuan ds4
    Günaydın hocam merhabalar şimdi gördüm mesajınızı
    Ben şu anda windows on da aktif olarak Plastation dört kulu kullanıyorum ve gayette memnunum
    En önemli püf nokta windows un kurulumu yaptıktan sonra güncellemeleri kapatmak gerekiyor çünkü en son sürümde oyun kolu aktif olmuyor
    Benim bilgisayar kafamda ekranın birbirine yakın olduğu için ben kablolu kullanmayı tercih ediyorum ama Kablosuz olarak da kullanılıyordur diye düşünüyorum hiç ihtiyaç duymadım
    Çok küçük boyutta üçüncü parti bir yazılım var kurulumu 1 dakika sürmüyor zaten

Dijital ortamda futbol oyunları oynamayı bıraktım en son FIFA 18 oynadım gayette keyifliydi
    Şu anda aktif olarak iki oyun oynuyorum gta v ve bf1 Bunlarda da gayet adapte çalışıyor

Titreşim ışıklandırma kişiye özel profil hassasiyet ayarları hepsi yazılımı üzerinden kolay şekilde yapılıyor

Bu birazda tercih meselesi ama ben bütün oyun konsollarını kullandım ve oyun kollarında denedim ne yalan söyleyim PlayStation dördün ki bana daha çekici ve daha cazip geldi kullanış ve hassasiyet açısından

Xbox Benim zamanımda bana çok itici gelmişti para verip oyun konsolu alıyorsun bir de oyun koluna pil takıyosun ne kadar Maliyetli ve berbat bir teknoloji diye kendi kendime söylüyordum ve bu yüzdendir bana çok antipatik geliyor şu anki durum nedir bilmiyorum ayrıyetten gidipte adaptör almak ekstradan bir oyun kolu masraf yapmak da bana akıllıca gelmiyor

Umarım yardımcı olabilmişimdir

• Eyvallah baya yardımcı oldun bende one s gamepad i le ds4 arasında kaldım sadece Peki buton simgeleri fln nasıl görünüyor değişmiyor dimi

• sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt
    Buton simgeleri değişmiyor hocam. Oyunların pc sürümlerinde, birkaç istisna hariç her zaman xbox buton ikonları kullanılır.

Eskiden burada çok kez ds4 ü önermiştim. Ancak hem zaman içerisinde yaşadığım kullanım deneyimi hem de ds4windows yazılımının son win10 güncellemelerinde artık uyumsuz olması sebebiyle, kesinlikle xbox gamepadi öneririm. Açıkçası xbox one gamepadi de kullanmadan ds4 konusunda yorumlarda bulundum.

En önemli sebep ise gecikme ve tam uyumluluk mevzu. Windows un xbox 360 ve one s gamepadlere resmî desteği var. Usb ya da bluetooth ile tak çalıştır şeklinde. Tam uyumlu olduğu için gecikme en aza iniyor.
    DS4 ise cihaz sanki xbox 360 gamepadiymiş gibi algılama sağlayarak emule etme mantığıyla çalışıyor. Hem bir virtual bus driver, hem de xbox 360 controller driver ını yüklüyor. Resmî driver desteği olmayan bir cihazın 3. parti yazılım ve ek bir driver ile emule edilmesi işlemi yani. Böyle olunca xbox gamepadlere göre gecikme daha fazla oluyor. Özellikle online maçlarda sıkıntıya yol açabilir.

Son olarak da gamepadin ergonomisi ve kalite hissiyatı. Bu konuda xbox one s gamepad açık ara önde. Hele ki o tetik tuşları ve analogları.
    Bunu bir kere kullandığınızda diğer kontrol cihazları bir tuhaf gelecek, kalitesizmiş hissiyatı verecek, en azından ben böyle hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 28 Ağustos 2019; 14:30:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sahinssahin54

Eyvallah baya yardımcı oldun bende one s gamepad i le ds4 arasında kaldım sadece Peki buton simgeleri fln nasıl görünüyor değişmiyor dimi
    Hocam fonksiyon ve dizilim olarak herhangi bir tuş karışması yok
    Ama xbox Tabanlı olan oyunlarda sadece oyun tuş atamalarında simgesel olarak tuş adları xbox Oyun kolu görseline göre gösteriliyor örn: RT ds4 de RB Ama fonksiyon olarak ya da dizilim olarak herhangi bir fark yok

• Tabikide haklısınız o zamanlarda xbox one kumandası vardı ve aparat lazımdı şimdi buna ihtiyaç yok bende biliyorum ne takarsan tak xbox olarak görüyor xbox one s game padinide almamı çeken şeyde bu her oyunda kontrol ayarlarında xbox gamepadi gözüküyor pek windows güncellleyen birisi değilim benden habersiz güncelliyor kapatıyorum lagdan görünce ds4 ü ise ışıklandırmasından dolayı almayı düşünüyordum ama bilmiyorum yasak mı facede 2 gruba sordum ps4 kullanıcıları ile xbox kullanıcılarına xbox one s gamepad i açık ara önde gidiyor ps4 kullananların bile xbox u önermesi beni şaşırttı doğrusu demmki pcde kullanıp deneyimlerini aktarmışlar

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Ya tabikide ama ben o kadar para verince benim Gamepadi full desteklemesini isterim ayrıntılıyımdır biraz keşke o simgeler gözükse alsam ama uyumluluk için xbox one s i alacağım gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Buton simgeleri değişmiyor hocam. Oyunların pc sürümlerinde, birkaç istisna hariç her zaman xbox buton ikonları kullanılır.

Eskiden burada çok kez ds4 ü önermiştim. Ancak hem zaman içerisinde yaşadığım kullanım deneyimi hem de ds4windows yazılımının son win10 güncellemelerinde artık uyumsuz olması sebebiyle, kesinlikle xbox gamepadi öneririm. Açıkçası xbox one gamepadi de kullanmadan ds4 konusunda yorumlarda bulundum.

En önemli sebep ise gecikme ve tam uyumluluk mevzu. Windows un xbox 360 ve one s gamepadlere resmî desteği var. Usb ya da bluetooth ile tak çalıştır şeklinde. Tam uyumlu olduğu için gecikme en aza iniyor.
    DS4 ise cihaz sanki xbox 360 gamepadiymiş gibi algılama sağlayarak emule etme mantığıyla çalışıyor. Hem bir virtual bus driver, hem de xbox 360 controller driver ını yüklüyor. Resmî driver desteği olmayan bir cihazın 3. parti yazılım ve ek bir driver ile emule edilmesi işlemi yani. Böyle olunca xbox gamepadlere göre gecikme daha fazla oluyor. Özellikle online maçlarda sıkıntıya yol açabilir.

Son olarak da gamepadin ergonomisi ve kalite hissiyatı. Bu konuda xbox one s gamepad açık ara önde. Hele ki o tetik tuşları ve analogları.
    Bunu bir kere kullandığınızda diğer kontrol cihazları bir tuhaf gelecek, kalitesizmiş hissiyatı verecek, en azından ben böyle hissettim.
    Ben zamanında ds4 aldıktan sonra güncel kolları takip edemedim
    Ve sizin yorumunuz güncel olarak bir çok arkadaşa fikir edinmesi konusunda çok yardımcı olacaktır , vakit ayırıp detaylıca cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum
    Bu yorumunuza bakarak önerdiğiniz xbox gamepadı almak daha mantıklı geldi

Konuyu yararlı bir şey için hortlatan arkadaşımda bu yorumunuz ile ürünü satın alarak gönül rahatlığıyla kullanacaktır

Şimdiden hayırlı olsun keyifli oyunlar

• Teşekkürler konun güncel olması iyi oldu aradan 3 yıl geçti ve birçok güncelleme geldi windows zaten bunu bilip engelliyor demekki artık paps ile xbox one s gamepadini stickirlayacağım onca zamana rağmen yanıt verdiğiniz için teşekkürler konu sahibide alacağına göre sizlerede hayırlısı olsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.