Şimdi Ara

FIFA, Suudi hakemleri Dünya Kupası'ndan çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya Kupası`nın başlamasına artık sayılı günler kala FIFA`dan flaş bir karar geldi.

FIFA, Suudi Arabistan`daki şike olayları nedeniyle Suudi hakemleri Dünya Kupası`ndan çıkardı.

Suudi hakemlerin yerine Dünya Kupası`na Japonya`dan hakemler çağrılıyor
    https://www.birgun.net/haber-detay/fifa-suudi-hakemleri-dunya-kupasi-ndan-cikardi-217858.html

• Helal olsun sana kardeşim. Millet gerçekleri söylemeye korkuyor ama sen açık yüreklilikle Fifa'nın ırkçı tutumunu gözler önüne sermişsin. Donald Trump gibi müslüman dostu bir lideri de kullanıcı adı olarak seçmen de beni ayrıca mutlu etti. Trump reis ile dirileceğiz inşallah, ümmet uyanıyor.
  • Batının müslüman düşmanlığı son hız gün yüzüne çıkıyor. Önce Salah'a merhametsizce yapılan faul. Şimdi de şike bahanesiyle müslüman hakemleri turnuvadan kovma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Trump

Batının müslüman düşmanlığı son hız gün yüzüne çıkıyor. Önce Salah'a merhametsizce yapılan faul. Şimdi de şike bahanesiyle müslüman hakemleri turnuvadan kovma...
    Adamı kendi ülkesinin federasyonu Fifa'ya başvurarak Dünya Kupası listesinden çıkarılması talebinde bulunmuş.Arabistan'da şikeden ömür boyu men yemiş bu hakem.

https://tr.sputniknews.com/worldcup-2018/201805161033468052-suudi-arabistanli-hakeme-omur-boyu-men-cezasi/

• quote:

Batının müslüman düşmanlığı son hız gün yüzüne çıkıyor. Önce Salah'a merhametsizce yapılan faul. Şimdi de şike bahanesiyle müslüman hakemleri turnuvadan kovma...
    İroni muhtemelen
  • zamanında italyan hakemleride çıkardılar mı acaba
  • Yallah Arabistan'a
  • quote:

Helal olsun sana kardeşim. Millet gerçekleri söylemeye korkuyor ama sen açık yüreklilikle Fifa'nın ırkçı tutumunu gözler önüne sermişsin. Donald Trump gibi müslüman dostu bir lideri de kullanıcı adı olarak seçmen de beni ayrıca mutlu etti. Trump reis ile dirileceğiz inşallah, ümmet uyanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müslüman düşmanlığından başka nedir bu ? Ben artık bu tarz konularda olayın tamamen bundan bilmem kaç yıl önceki Haçlı-Müslüman savaşlarının bir devamı olduğuna inanıyorum.

Şike her yerde var. İtalya'da bile yapıldı. O zamanlar İtalyan hakemler uçuruldu mu ? Yok. Ben bilhassa Araplar'ı kullanarak tüm Müslümanlar üzerinde pis bir algı oyunu oynandığını düşünüyorum.

Şikecinin babası Avrupa'da. Fakat gelin görün ki Müslümanlar hedefte... Yazık, çok yazık..

Şimdi alıntılayıp saçma sapan "büyük oyunu görmüşsün kardeşim xd" yazacak tiplere cevabım : GEÇİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Müslüman düşmanlığından başka nedir bu ? Ben artık bu tarz konularda olayın tamamen bundan bilmem kaç yıl önceki Haçlı-Müslüman savaşlarının bir devamı olduğuna inanıyorum.

Şike her yerde var. İtalya'da bile yapıldı. O zamanlar İtalyan hakemler uçuruldu mu ? Yok. Ben bilhassa Araplar'ı kullanarak tüm Müslümanlar üzerinde pis bir algı oyunu oynandığını düşünüyorum.

Şikecinin babası Avrupa'da. Fakat gelin görün ki Müslümanlar hedefte... Yazık, çok yazık..

Şimdi alıntılayıp saçma sapan "büyük oyunu görmüşsün kardeşim xd" yazacak tiplere cevabım : GEÇİNİZ.
    Büyük resmi görmüşsün helal olsun reis.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Kendi ülkesi istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Kendi ülkesi istemiş.
    Samimi bulmuyorum şahsen
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Müslümanlar önce kendi iç işlerinde birbirlerine şike yapmamayı öğrensin birader ..

• quote:

Müslüman düşmanlığından başka nedir bu ? Ben artık bu tarz konularda olayın tamamen bundan bilmem kaç yıl önceki Haçlı-Müslüman savaşlarının bir devamı olduğuna inanıyorum.

büyük oyunu görmüşşün kardeşim xd

Diyorsun ki adamlar Araplar üzerinden müslümanlara saldırıyor.

NE alakası var ülkesi kendi talepte bulunmuş diyorlar.
    Samimi bulmuyorum diyosun.

AKP seçmeni gibisiniz. Ortaya bir laf atılıyor ölümüne savunuyorsunuz. kafayı "acaba" sorusuyla yormuyorsunuz.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    isine gelmiyor.

muslumanlara haksizlik yapilsin ki duyar kassin.

Kimse yazmamis ama ben yazayim.

Buyuk resmi gormussun kardes. bu oyunu boz !!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam arkadaş AK PARTİ seçmeniydi sanırım.
  • quote:

büyük oyunu görmeyi bıraktım da , görme duyun var mı ? araştırma tezi için konu olman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Diyorsun ki adamlar Araplar üzerinden müslümanlara saldırıyor.

NE alakası var ülkesi kendi talepte bulunmuş diyorlar.
    Samimi bulmuyorum diyosun.

AKP seçmeni gibisiniz. Ortaya bir laf atılıyor ölümüne savunuyorsunuz. kafayı "acaba" sorusuyla yormuyorsunuz.
    Yahu arkadaş bu forumda da AKP'yi savunan 1 cümle yazsak AKP seçmeni oluyoruz. Profilim açık, gir bak bakalım AKP seçmeni miyim değil miyim ? AKP seçmeni olsam o yazdıklarımı yazar mıyım ?

Kaldı ki AKP seçmeni olsam bile bu bir yaftalama sebebi olmamalı. AKP seçmeni olunca ne oluyor yani ?

Olaya gelince... Ben bu yapılanı doğru bulmuyorum. Bugün şike dünyanın her yerinde var. Alenen ceza veren ülkeler var. Bunların hakemleri için her hangi bir yaptırım uygulandı mı ? Hayır. Şimdi bana Araplar kendisi istemiş cezalandırılmasını demeyin. O iş yaş. Bana pek inandırıcı gelmiyor.

Böyle düşünüyorum diye de AKP seçmeni oluyorsam ne diyeyim bilemedim yani

Okuman yok mu? Akp seçmeni gibisin dedim. Akp seçmenisin demedim.

olaya gelince,

şike yaptı diye fifa iptal etmedi diyoruz. Kendi ülkesi bu adam güvenilmez şikeci almayın demiş fifa da kabul etmiş. bu kadar basit. neyi anlayamıyorsun da hala ısrar ediyorsun aynı konuda bilmiyorum ama biraz oku, anlamaya çalış bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.