Şimdi Ara

FIFA ULTİMATE TEAM(FUT) BAŞLANGIÇ REHBERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
28
Favori
25.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guzel aciklamisinda tam bazi yerler eksik ve merak ediyorum

1- futbolcular arasi yesil kirmizi sari baglanti demisin bu kirmizi olursa ne olur yani oyun icinde neyi etkiler keza diger renkler icinde sarisi yesili
    2- takim kimyasi 100 oldu diyelim ne olucak futbolcularin gucumu articak arayami iyi kacicaklar bunla ilgilide soru isaretleri var kafamda

online ligde 2 kadar ciktim gayet zor bi lig 40 chmstrli takim 5 atiyor bana 100 olan takim zor yeniyor beni bu chemstry isi sacmalik gibi geliyor simdilik ins yaniliyomdur.
  • contratı biten oyuncularla yada teknikdirektörle tekrar anlaşmayı nasıl yapıyoruz.
    teknik direktörü nasıl değiştiriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Hocam Web App'e bir türlü giriş yapamıyorum. LOADING kısmında kalıyor öyle. Chrome kullanıyorum

FIFA ULTİMATE TEAM(FUT) BAŞLANGIÇ REHBERİ

+1

Dns ayarlarını otomatik yapınca gorebildim ben. Siz de deneyin

Aynı yine değişen olmadı.

Hocam Opera indirip Turbo Mode'u aktif ederek çözdüm sıkıntıyı. Sırf web app için opera indirdim, rahat girebiliyorum.

Bugün bir defa daha deneyeyim olmazsa dediğin gibi yaparım dedim sorunsuz açıldı bu seferde. chrome

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

contratı biten oyuncularla yada teknikdirektörle tekrar anlaşmayı nasıl yapıyoruz.

rehberin içinde bu bilgi var hocam, incelersen görürsün.
  • Bu rare futbolcu İF futbolcu bunların özellikleri nedir ve niye normale göre pahalılar? bununla ilgili bilgi sanırım yok göremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Benim hesabım web'den girince Account Locked olarak gözüküyor giriş yapamıyorum ama konsolda açılıyor.. Nasıl açarız webden girişi bilginiz varmı ?

Elinize sağlık bu arada

Güvendiğiniz bir konsoldan oyuna giriş yapıp, güvenlik sorunuzu ve cevabını güncelleyin yazıyor hatada.

EA dışında kimse halledemez yazılmış. Sanırım kendi başına düzeltebileceğiniz bir şey. Kısacası, güvenlik sorunuzu konsoldan giriş yaparak düzeltin.

Konsolum olmadığı için daha fazla yardımcı olamıyorum.

LOADING ekranında takılıp kalan arkadaşlar, DNS ayarlarını 'otomatik' e alın. Tarayıcıyı kapatıp açın, tamamdır.

Sorun TTNET'in DNS ayarlarına ayar çekmesinden kaynaklanıyor. Çaktırmadan internet kullanıcılarını fişleyecek uygulamaya başlıyorlar. Ayrıntılı bilgi yada diğer bir değişle, uyanmak için tıklayın.

http://www.technopat.net/2012/09/10/ttnetin-fisleme-motoru-nasil-calisiyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 8 Ekim 2012; 10:28:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema Player

quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

contratı biten oyuncularla yada teknikdirektörle tekrar anlaşmayı nasıl yapıyoruz.

rehberin içinde bu bilgi var hocam, incelersen görürsün.

Teşekkürler.
    okadar baktım en sondaki resmi görmemişim. iyice yaşlandık yahu
  • Arkadaş listemdeki kişi ile oyuncu takası nasıl edeceğim acaba bilen var mı? Kullanmadığım veya kadroma uygun olmayan adamları arkadaşıma vermek istiyorum, acaba nasıl yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Arkadaş listemdeki kişi ile oyuncu takası nasıl edeceğim acaba bilen var mı? Kullanmadığım veya kadroma uygun olmayan adamları arkadaşıma vermek istiyorum, acaba nasıl yapacağım?

önce herhangi biriniz oyuncuyu satışa koyacak, yalnız satılmayacak yüksek bir fiyattan koyun. Daha sonra kartı satış listesinde bulup trade offer diyeceksiniz. Ama takas yapabilmeniz için takasa vereceğiniz oyuncunun trade pile bölümünde olması gerekli, karşı tarafta onayladığı zaman takas gerçekleşmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema Player

quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Arkadaş listemdeki kişi ile oyuncu takası nasıl edeceğim acaba bilen var mı? Kullanmadığım veya kadroma uygun olmayan adamları arkadaşıma vermek istiyorum, acaba nasıl yapacağım?

önce herhangi biriniz oyuncuyu satışa koyacak, yalnız satılmayacak yüksek bir fiyattan koyun. Daha sonra kartı satış listesinde bulup trade offer diyeceksiniz. Ama takas yapabilmeniz için takasa vereceğiniz oyuncunun trade pile bölümünde olması gerekli, karşı tarafta onayladığı zaman takas gerçekleşmiş olur.

İllaki satış listesine koymak biraz riskli bir iş, bu özellik pek olmamış gibi. Kesşke arkadaşımın oyuncularını görüp direk oyuncuya trade offer yapabiseydim daha iyi olurdu.

• DV1 kupasında çeyrek ve yarı finalde maçları 2-0'dan çevirdim finalde de maç 2-0'dı ama bu sefer olmadı.2-1 kaybettik.
  • Fitness düşmeleri için bir çare var mı kardeşler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jewel_ma20 -- 9 Ekim 2012; 13:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jewel_ma20

Fitness düşmeleri için bir çare var mı kardeşler?

Kart,fitness koçları var.Bunların yanında rotasyon için yedek oyuncu toplayabilirsin.Bir maç bir maç dinlendirebilirsin ki ben öyle yapıyorum kart basmaya gerek kalmıyor.
  • Çok iyi olmuş.Bilmeyenler yada eksik bilenler bir okumayla tamamen öğrenebilirler artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myres

Çok iyi olmuş.Bilmeyenler yada eksik bilenler bir okumayla tamamen öğrenebilirler artık :)

eyvallah hocam
  • Staff lar ve managerler ile ilgili soru çok geliyor. Aşağıdakinden daha detaylı bir açıklama eklemen gerekir kılavuzuna

Elinde teknik direktör varsa o managerlerin kartlarının üzerinde % olarak 1-2-3 ya contrat yada moral düzeltme oranı yazar. Fitnes stafflarınında %1 %3 5 şeklinde fitnes arttırma oranı yazar. o oranları toplarsın Development searchde alıp bastığın kontrat moral yada fitnes kartındaki rakama ne kadar arttırımda bulunduğunu görürsün.

Diyelim 28 lik contrat aldın. Kulübünde contrat arttırma özelliği olan parlak managerler var ve toplamı 50 bu durumda 28lik kontrat sana 28%50=14 14+28=42 kontrat verir.

Tabi diğer özellik arttırcı staflar içinde soru geliyor. Bence staff konusu başlı başına açıklama gerektiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simetrik -- 11 Ekim 2012; 0:11:19 >
  • Takımın kimyasının %100 olmasına katılmıyorum. Ama en az 50 üstü olması gerekiyor. Birde tabi taktik uyumu daha önemli bence. örneğin benim 4-2-2-2 taktiğe dayalı bir sisteme dayadım takımı. Oldukça iyi sonuçları alıyorum ama arada ilginç hezimetlerde oluyor. Örneğin dün 4-1 yenildim ama kaçan gol sayısı karşı takımın neredeyse 4 misliydi. Geldikleri atak gol oldu neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theronin -- 11 Ekim 2012; 13:37:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: simetrik

Staff lar ve managerler ile ilgili soru çok geliyor. Aşağıdakinden daha detaylı bir açıklama eklemen gerekir kılavuzuna

Elinde teknik direktör varsa o managerlerin kartlarının üzerinde % olarak 1-2-3 ya contrat yada moral düzeltme oranı yazar. Fitnes stafflarınında %1 %3 5 şeklinde fitnes arttırma oranı yazar. o oranları toplarsın Development searchde alıp bastığın kontrat moral yada fitnes kartındaki rakama ne kadar arttırımda bulunduğunu görürsün.

Diyelim 28 lik contrat aldın. Kulübünde contrat arttırma özelliği olan parlak managerler var ve toplamı 50 bu durumda 28lik kontrat sana 28%50=14 14+28=42 kontrat verir.

Tabi diğer özellik arttırcı staflar içinde soru geliyor. Bence staff konusu başlı başına açıklama gerektiriyor.

Staff konusunu detaylı olarak bilmiyorum, yazıp paylaşırsan bu sayfada, herkes memnun olur.

• Herşey iyi güzel de onlineda maç yapmak için rakip ararken seni uzun süre bekletiyor rakip yokken.Orda vazgeçmek için ne yapmak lazım hiçbir işlem yaptırmıyor oyun boş boş bekliyoruz
  • ben online oynayabiliyorum ama ultima moduna girip oynayamiyorum profilinde ki linki okudm bu konu ile ilgili bişi göremedim acaba orgin ile mi girmem gerekiyor yada EASPORTS sitesinde üyelik mi açmak gerekiyor ultime team modunda oynayabilmek için?

çok yrarli başlik olmuş tşkler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.