Şimdi Ara

FIFA ULTİMATE TEAM(FUT) BAŞLANGIÇ REHBERİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
28
Favori
25.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Herşey iyi güzel de onlineda maç yapmak için rakip ararken seni uzun süre bekletiyor rakip yokken.Orda vazgeçmek için ne yapmak lazım hiçbir işlem yaptırmıyor oyun boş boş bekliyoruz

yeni güncelleme ile düzeldi bu sorun
  • selam, oyuncu kartlarıyla ilgili anlamadığım bir şey var. bazı oyuncuların kartı siyah ve fiyatları (kart gümüş olsa bile) uçuk oluyor. anladığım kadarıyla bunlar gerçek zamandaki performanslarına göre belirleniyor. yanlışsa düzeltir misiniz? eğer doğruysa bu oyuncuların formu geçici midir yoksa siyah kartlı bir oyuncuyu alsam o şekilde oynamaya devam eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner

selam, oyuncu kartlarıyla ilgili anlamadığım bir şey var. bazı oyuncuların kartı siyah ve fiyatları (kart gümüş olsa bile) uçuk oluyor. anladığım kadarıyla bunlar gerçek zamandaki performanslarına göre belirleniyor. yanlışsa düzeltir misiniz? eğer doğruysa bu oyuncuların formu geçici midir yoksa siyah kartlı bir oyuncuyu alsam o şekilde oynamaya devam eder mi?

devam eder hocam..
  • arkadaşlar email adresimin değiştiğine dair bir mesaj aldım originden. ben böyle birşey yapmadım ve şu anda hesabıma giriş yapamıyorum ? yardıma da bu nedenle bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? birisi hesabı uçurmuş gibi bir his var içimde.

themaplayer ben senin arkadaş listende vardım originde.

bana yardımcı olun ne yapabilirim bu durumda eğer çalınma varsa.

gelen mail şu:

Your email address has been successfully changed. Please be sure to use your updated email the next time you log in to Origin.

If you did not request this change, or if you have reason to believe your account has been compromised, please contact Origin Help for immediate assistance.

Thank you,
    The Origin Team

ama daha öncesinde değişime dair bir verification isteyen bir mail yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

arkadaşlar email adresimin değiştiğine dair bir mesaj aldım originden. ben böyle birşey yapmadım ve şu anda hesabıma giriş yapamıyorum ? yardıma da bu nedenle bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? birisi hesabı uçurmuş gibi bir his var içimde.

gelen mail şu:

Your email address has been successfully changed. Please be sure to use your updated email the next time you log in to Origin.

If you did not request this change, or if you have reason to believe your account has been compromised, please contact Origin Help for immediate assistance.

Thank you,
    The Origin Team

hocam beni silmiş görünüyorsun arkadaş listenden.

edit: ayrıca senin origin ID'ni aratınca böyle bir ID yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema Player -- 19 Ekim 2012; 21:46:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema Player

quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

arkadaşlar email adresimin değiştiğine dair bir mesaj aldım originden. ben böyle birşey yapmadım ve şu anda hesabıma giriş yapamıyorum ? yardıma da bu nedenle bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? birisi hesabı uçurmuş gibi bir his var içimde.

gelen mail şu:

Thank you,
    The Origin Team

hocam beni silmiş görünüyorsun arkadaş listenden.

edit: ayrıca senin origin ID'ni aratınca böyle bir ID yok diyor.

hesabımın çalındığı kesinleşti ve az önce hesabımın bana geri verildiği ea support tan mail ile bildirildi. :)

geri almak için yaptığım işlemleri şu sayfada ayrıca detaylı olarak anlattım. çalanın nick ve çaldıktan sonra eklediği tek arkadaşı da yine aynı konuda ifşa ettim. buradan buyrun:http://forum.donanimhaber.com/m_67067361/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67099183

• Çok başarılı bir anlatım olmuş tebrik çok işime yarayacak bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkU69

Çok başarılı bir anlatım olmuş tebrik çok işime yarayacak bu

ben teşekkür ederim, iyi oyunlar.
  • Eline Sağlık hocam Peki Sakatlanan oyuncular kaç mac sonra duzeliyor ?
  • benim sorunum maçlarda kazandığım 400-500 coinsi oyunculara kart almakla harcıyorum.yani yeni oyuncu almaya kalktığımda takımda ya kontratı bitmiş ya da fitness 50 nin altına düşmüş oyuncuya rastlıyorum ve mecbur kart alıyorum.bu sürekli böyle.kontrat sorununa çözüm lazım yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.234

Eline Sağlık hocam Peki Sakatlanan oyuncular kaç mac sonra duzeliyor ?

oyuncunun sakatlık süresi kartın üzerinde bulunur hocam, yalnız sakatlığın iyileşmesi için reserv kısmında oyuncunun sakatlık süresince bulunması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimixer54

benim sorunum maçlarda kazandığım 400-500 coinsi oyunculara kart almakla harcıyorum.yani yeni oyuncu almaya kalktığımda takımda ya kontratı bitmiş ya da fitness 50 nin altına düşmüş oyuncuya rastlıyorum ve mecbur kart alıyorum.bu sürekli böyle.kontrat sorununa çözüm lazım yardım edin.

piyasayı takip edip ucuza oyuncu alıp satarak coins kazanmalısın.
  • Harika bir rehber olmuş bu.. Peki bu piyasayı nereden bulabiliriz? Siteleri var diye duydum ama..
  • Yeni başladım ve çok iyi bir rehber olmuş teşekkürler. Psn den oynamak isteyen varsa imzamdan ekleyebilirlet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu resimlerde verilen ekranla benim oyundaki ut modu ekranı farklı neden acaba resimdeki yerleri arıorum fakat bende öle bi yer yok
  • Çok güzel olmuş eline sağlık.

Bir sorum var. Rakip takımları neye göre belirliyor? Bazen overall'i ve chemistry'si 95'in üzerinde takımlar geliyor karşıma. Bazen de 60'lık. Rakip takım seçilme kriterlerini merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Çok güzel olmuş eline sağlık.

Bir sorum var. Rakip takımları neye göre belirliyor? Bazen overall'i ve chemistry'si 95'in üzerinde takımlar geliyor karşıma. Bazen de 60'lık. Rakip takım seçilme kriterlerini merak ettim.

genel olarak oyundaki levelini baz alıyor bildiğim kadarıyla hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema Player

quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Çok güzel olmuş eline sağlık.

genel olarak oyundaki levelini baz alıyor bildiğim kadarıyla hocam.

Bir de şunu soracaktım. Rakipleri ülkene göre mi belirliyor? Örneğin XBox hesabı açarken Türkiye seçeneklerde olmadığından ben Avusturya seçmiştim. Rakipleri öncelikle Avusturya'dan veya avrupadan mı bulmaya çalışıyor?
  • Ben oyunu ve FUT'ü ezberine biliyorum ama sana helal olsun hocam, çok iyi anlatmissin herseyi, çok emek vermissin, insallah bir gün pack'ten sana Cr7 veya Messi çikar

iyi oyunlaR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x7urkiiSh67

Ben oyunu ve FUT'ü ezberine biliyorum ama sana helal olsun hocam, çok iyi anlatmissin herseyi, çok emek vermissin, insallah bir gün pack'ten sana Cr7 veya Messi çikar

iyi oyunlaR.

Mesajını yeni gördüm hocam ve şimdi yanıtlıyorum Bu mesajından önce bana IF Messi çıktı ve duan için teşekkür ederim Oyuna yeni başlayan arkadaşlara bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.