Şimdi Ara

FIFA ULTİMATE TEAM(FUT) BAŞLANGIÇ REHBERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
28
Favori
25.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzdolabi -- 15 Aralık 2012; 18:32:18 >
  • Arkadaslar toptan contract satin almak isteyenler bana ugrayabilirmi ?`Gold 250 rare olanlari 450 den birakiyorum. PS3--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalakko -- 14 Ocak 2013; 22:45:07 >
  • arkadaşlar friendly maç yaptıgımzda kadro başka season oynadığımızda başka. aynı şekilde takımların güçleride farklı oluyor schalkenin attack 85 normalde seasonda 78 oluyor aynı şekilde napoli 80 ama 78 oluyor. kadroları güncelledim ama nafile bu normal bir durummu yada ikisinide aynı yapma imkanımız varmı ?

Arkadaslar bu sorunun cevabını bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta totw kim gelir sizce? messi ile ronaldo bu hafta yardırdı ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: Thema Player

quote:

Çok güzel olmuş eline sağlık.

Bir sorum var. Rakip takımları neye göre belirliyor? Bazen overall'i ve chemistry'si 95'in üzerinde takımlar geliyor karşıma. Bazen de 60'lık. Rakip takım seçilme kriterlerini merak ettim.

genel olarak oyundaki levelini baz alıyor bildiğim kadarıyla hocam.

Bir de şunu soracaktım. Rakipleri ülkene göre mi belirliyor? Örneğin XBox hesabı açarken Türkiye seçeneklerde olmadığından ben Avusturya seçmiştim. Rakipleri öncelikle Avusturya'dan veya avrupadan mı bulmaya çalışıyor?

hayır ping e göre belirleniyor. genellikle avrupalılarla oynuyorsun oyunu yaada ruslarla

• quote:

Orijinalden alıntı: bar3

quote:

quote:

quote:

Bir sorum var. Rakip takımları neye göre belirliyor? Bazen overall'i ve chemistry'si 95'in üzerinde takımlar geliyor karşıma. Bazen de 60'lık. Rakip takım seçilme kriterlerini merak ettim.

Bir de şunu soracaktım. Rakipleri ülkene göre mi belirliyor? Örneğin XBox hesabı açarken Türkiye seçeneklerde olmadığından ben Avusturya seçmiştim. Rakipleri öncelikle Avusturya'dan veya avrupadan mı bulmaya çalışıyor?

hayır ping e göre belirleniyor. genellikle avrupalılarla oynuyorsun oyunu yaada ruslarla

Türklerle oynamak için yapabileceğimiz birşey var mı peki? Ya da tercihi daraltmak için yapılabilecek herhangi bir şey?

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psychomax13

arkadaşlar email adresimin değiştiğine dair bir mesaj aldım originden. ben böyle birşey yapmadım ve şu anda hesabıma giriş yapamıyorum ? yardıma da bu nedenle bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? birisi hesabı uçurmuş gibi bir his var içimde.

themaplayer ben senin arkadaş listende vardım originde.

bana yardımcı olun ne yapabilirim bu durumda eğer çalınma varsa.

gelen mail şu:

Your email address has been successfully changed. Please be sure to use your updated email the next time you log in to Origin.

If you did not request this change, or if you have reason to believe your account has been compromised, please contact Origin Help for immediate assistance.

Thank you,
    The Origin Team

ama daha öncesinde değişime dair bir verification isteyen bir mail yok...

hocam beni silmiş görünüyorsun arkadaş listenden.

edit: ayrıca senin origin ID'ni aratınca böyle bir ID yok diyor.

hesabımın çalındığı kesinleşti ve az önce hesabımın bana geri verildiği ea support tan mail ile bildirildi. :)

geri almak için yaptığım işlemleri şu sayfada ayrıca detaylı olarak anlattım. çalanın nick ve çaldıktan sonra eklediği tek arkadaşı da yine aynı konuda ifşa ettim. buradan buyrun:http://forum.donanimhaber.com/m_67067361/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67099183

kardeş benden sana tavsiye etrafında başka ut oynayan varsa onlardan şüphelenmen yoksa kolay şeyler değil bu hack olayları filan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bar3

quote:

quote:

quote:

Türklerle oynamak için yapabileceğimiz birşey var mı peki? Ya da tercihi daraltmak için yapılabilecek herhangi bir şey?

ne çıkarsa şansıa :D bende ilginç şekilde gurbetçiler geliyor ama buradaki burak_mgs isimli oyuncuylada oyuda ddenk geldim yani

• Arkadaşlar bu FUT moduna nasıl gireceğiz ? 70 lira para verdim Ultimate Edition aldım ama oyuna giriyorum EAS FC NOT CONNECTED diyor ve ultimate modunu açamıyorum. Fifa 12 de de vardı aynı sorun Fifa 13 aldım yine devam ediyor.

Ayrıca origin bilgilerimle şu siteye dahi giremiyorum:http://www.ea.com/intl/football/

"Incorrect Email/Password Combination" hatası veriyor. Bu site için üyelik mi açmam lazım ne yapmam lazım ?
  • Kusura bakmayın da ben hiçbir şey anlamadım acayip karışık geldi. Oyuna yeni başladım. Keşke almasaydım PES daha iyiydi gibime geliyor. Kafam çok karıştı ya yardım edebilir misiniz? Bu modun kısaca mantığı nedir, başkasının kurduğu lig veya turnuvaya nasıl katılabiliyoruz vs vs?

Mesela şu Division olayı nedir. Rastgele play season dedim takım kurduktan sonra, karşıma rastgele oyuncular geliyor maç yapıyorum da bu karşıma gelenler ne oluyor, lig mi turnuva mı bir şey anlamadım pff. Yardım istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 31 Ocak 2013; 1:15:56 >
  • eline sağlık hocam benim gibi FUT'a yeni başlayanlar için çok güzel bir rehber olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Arkadaşlar bu FUT moduna nasıl gireceğiz ? 70 lira para verdim Ultimate Edition aldım ama oyuna giriyorum EAS FC NOT CONNECTED diyor ve ultimate modunu açamıyorum. Fifa 12 de de vardı aynı sorun Fifa 13 aldım yine devam ediyor.

Ayrıca origin bilgilerimle şu siteye dahi giremiyorum:http://www.ea.com/intl/football/

"Incorrect Email/Password Combination" hatası veriyor. Bu site için üyelik mi açmam lazım ne yapmam lazım ?

SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM ARKADAŞLAR.

Origin şifresinde sistem değişmiş artık en az bir büyük harf , en az bir küçük harf ve rakam bulunmak zorunda şifrede. Fakat gel gelelim ben origin hesabını 2007 yılında alırken bunlar yoktu ve sadece rakam ve * karakteri kullanarak şifre almıştım. Bu zamana kadar da benden şifrememi değiştirmemi istememişti. Şifrenin yeni kriterlere uymamasından dolayı bu sitehttp://www.ea.com/intl/football/ ve electronic arts serverlarına tam bağlanamıyordu. Şifreyi origin üzerinden değiştirdim ve yeni kriterlere uygun bir şifre belirledim artık serverlara tam bağlanıyor ve portlarda açık open görünüyor. Şuan herşey on numara oldu.

Bu sorunu EA Live Chattaki kimse ve bu forum üzerindeki kimse çözememişti ben çözdüm ve benim durumumda olan arkadaşlara örnek olsun bu yazım.

• Elinize sağlık. Cok iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana helal olsun, on numara rehber olmuş.
  • Fifa 12 de wep uzerınden ıslem yapamıyormuyuz ultimate team ıcın ille fifa 13 mu lazım ea tek fifa 13 olanlara mı destek verıyor yanı
  • arkadaşlar benim bir oyuncum sakatlandı iyileşmesi için healing player +5 head kar aldım aldığım kart consumbles kısımda duruyor bir türlü kartı sakat oyuncuda kullanmayı başaramadım nasıl yapmam lazım yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

arkadaşlar benim bir oyuncum sakatlandı iyileşmesi için healing player +5 head kar aldım aldığım kart consumbles kısımda duruyor bir türlü kartı sakat oyuncuda kullanmayı başaramadım nasıl yapmam lazım yardım edermisiniz.

Oyuncunun üstüne tıkla apply consumables var. Oraya gir ordan uyguluyorsun herşeyi kartıda görürsün zaten.
  • Merhaba arkadaşlar.

Bende bir aydır falan oynuyorum bu ultimate team modunu. Gerçi ilk 2-3 hafta hiç açmadım ama son günlerde acayip sardı. Oyun geneli ve taktikler hakkında bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. PS3 de oynuyorum.

1) En işlevsel, en kullanışlı formation hangisidir ? ( Benim ki şu an, 4-3-1-2 ve çoğu oyuncumu da buna göre aldım. )
    2) Takımdaki bronz oyuncuları hangi aralıklarla, silver veya gold oyuncularla değiştirmek gerekiyor ? Yani, ilk önce hepsini silver yapıp sonra mı golda geçmeli ?
    3) Şu kadroya göre de yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.futhead.com/fifa/squads/10219929/#

• fıfa 14 ile birlikte orjinale geçiyorum. konuyu açan arkadaşa teşşekr ederim benim için gerekli bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deepness07

Merhaba arkadaşlar.

Bende bir aydır falan oynuyorum bu ultimate team modunu. Gerçi ilk 2-3 hafta hiç açmadım ama son günlerde acayip sardı. Oyun geneli ve taktikler hakkında bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. PS3 de oynuyorum.

1) En işlevsel, en kullanışlı formation hangisidir ? ( Benim ki şu an, 4-3-1-2 ve çoğu oyuncumu da buna göre aldım. )
    2) Takımdaki bronz oyuncuları hangi aralıklarla, silver veya gold oyuncularla değiştirmek gerekiyor ? Yani, ilk önce hepsini silver yapıp sonra mı golda geçmeli ?
    3) Şu kadroya göre de yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.futhead.com/fifa/squads/10219929/#

1- en işlevsel ve kullanışlı taktik nasıl oynadığına bağlı olarak değişir. örneğin sabırlı oynayammıyorsan, sürekli hücumu düşünüyorsan 4231 uygun olmaz, 4321, yada 433 gibi bi formasyon denemen gerekir. yada dengeli oyun istersen 442, 41212, yada 352 vs gibi bi taktik denemen gerekir.

sonuç itibari ile oyun anlayışın senin için en uygun taktiğin hangisi olduğunda en önemli etkendir.

2- dilediğin gibi yapabilirsin, istersen bir kerede istersen aşama aşama yapabilirsin.

3- Oyuncuları tanımadığım için kadro ile ilgili çok bir şey söyleyemem.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.