Şimdi Ara

FIFA ULTİMATE TEAM(FUT) BAŞLANGIÇ REHBERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
28
Favori
25.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksbrky

quote:

Orijinalden alıntı: egomelo

Konu için teşekkürler fifa 14 le başladım ultimate team e harika bişeymiş başından kalkamıyorum. benim bi ki sorum olacaktu.
    Bu oyuncu kartları değişik renklerde onlar ne oluyo acaba. Anlatımda siyahı açıklamışsın eyw. Bunun mavisi war bi de o ne oluyo. Onlar niye o kadar pahalı?Bi de bu head coachlar ne işe yarıyo, sadece bi oyuncuya training kart yapıştırdığımda mı yüzdesini arttırıyo bi maçlık. Teşekkürler tekrar iyi oyunlar.

Bu head coachlar ne işe yarıyor cidden? Hala çözemedim kulüpte duruyorlar öylece

head coachlar benim bildiğim mesela fitness uyguladığınızda fitness koçu iyi bir adamsa örneğin üstünde %15 yazıyorsa o fittnes kartı %15 daha fazla etki ediyor.

• Fitness koçları öyle ama bende bi tane var defence %5 yazıyor.Takımın defansını %5 mi arttırıyor çünkü player trainingde defans kartı yok herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksbrky

Fitness koçları öyle ama bende bi tane var defence %5 yazıyor.Takımın defansını %5 mi arttırıyor çünkü player trainingde defans kartı yok herhalde.

Öyle sanırım evet...
  • Öyle değilmiş arkadaşlar ben de yeni öğrendim. Head coach alıyosunuz takıma diyelim. Sonra bi oyuncunuza fitness ya da training uygulayacağınız zaman o uyguladığınız kartın etkisini artırıyo. Bu da bir maç geçerli sadece. Dolayısıyla benim düşüncem hiçbir işe yaramıyorlar. Bi de benim bi sorum olcek :D
    Ya ben ultimate team de takım adımı nasssııı değiştirceeeemmmm???????????
  • egomelo kullanıcısına yanıt
    Katalogdan levelin yeterse change your club name gibi bir şey olması lazım.Onu aldıktan sonra ultimate teame gir direk karşına çıkıyor zaten
  • Arkadaşlar defans ile ilgili bir yazı okumuştum. normal maç oynarken taktical defans olarak ayarlayın diyordu ultimate team oynarken ise bir taktik daha vardı bu taktik ile direk pres yapılabiliyormuş. naptım ettim bir daha bulamadım o yazıyı. Bileniniz varmı acaba ? yada defans anlayışıyla ilgili tüyo verebilecek olan ?
  • O taktiği nereden ayarlıyoruz peki hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

Orijinalden alıntı: Rest77

O taktiği nereden ayarlıyoruz peki hocam ?

Valla sanırım settings dendi.Ama seasonda filan otamatik olarak tactical oluyor.Futta nasıl ayarlanıyor bilmiyorum

Tamam hocam eyvallah sağol..
  • Baylar otunda sağ üstte levelimizin ve kullanıcı adımızın olduğu yerde takım amblemi var ya onu nasıl değiştiriyoruz bilen var mı?
  • quote:

Baylar otunda sağ üstte levelimizin ve kullanıcı adımızın olduğu yerde takım amblemi var ya onu nasıl değiştiriyoruz bilen var mı?

Desteklediğimiz klubu değiştiremiyoruz diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ben nasıl destekledim orada çıkan klübü onu anlamadım
  • quote:

peki ben nasıl destekledim orada çıkan klübü onu anlamadım

Oyunun başında soruyor

• Hmm tşk ederim. Değilştireydik iyiydi ya. Yeni profil falan yapsak da mı olmaz

• quote:

Hmm tşk ederim. Değilştireydik iyiydi ya. Yeni profil falan yapsak da mı olmaz

Değiştirebilirsiniz

football clup>support club ordan change your clup, pazar gecesi değşiyor şuan yaparsan hemen değişir yoksa 1 hafta beklersin.
  • Girdim sağol ama club değişikliklerinden birini kullanacaksın diyo. Kaç hakkımız var ki

• Değiştirince yazdı. Pazartesi aktif olacak değişiklik ve 9 hakkın kaldı dedi. Teşekkür ederim

• Merhabalar. Daha önce sorulduysa gerçekten özür dilerim ama bir noktayı netleştiremedim. Fifa 14'te kurmuş olduğumuz kadromuzu, -emekli olan oyuncular dışında- bir sonraki Fifa'da aynı şekilde kullanamıyor muyuz? Yani her çıkan Fifa'da Ultimate team için bizim adımıza her şey yeniden mi başlıyor? Daha net bir şekilde özetlersem, mesela şu an kadromdaki Suarez'i, Fifa 15'i açar açmaz Ultimate Team modunda takımımda güncellenmiş haliyle göremeyecek miyim? Teşekkürler.
  • şu kontrat olayları çok sıkıntılı nasıl düzelticem çok zor alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur97fb

şu kontrat olayları çok sıkıntılı nasıl düzelticem çok zor alıyorum

Hocam ilk baslarda oyuncu alirken yuksek kontratli oyuncu almaya dikkat edin. Ben oyle oyle para biriktirdim ve o isi dengeye soktum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.500 e pack acıyorum berbat bi kart ve 2 rare saha çıkıyo ya of
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.