Şimdi Ara

FIFA ULTİMATE TEAM(FUT) BAŞLANGIÇ REHBERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
28
Favori
25.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragorn1905

quote:

Orijinalden alıntı: Deepness07

Merhaba arkadaşlar.

Bende bir aydır falan oynuyorum bu ultimate team modunu. Gerçi ilk 2-3 hafta hiç açmadım ama son günlerde acayip sardı. Oyun geneli ve taktikler hakkında bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. PS3 de oynuyorum.

1) En işlevsel, en kullanışlı formation hangisidir ? ( Benim ki şu an, 4-3-1-2 ve çoğu oyuncumu da buna göre aldım. )
    2) Takımdaki bronz oyuncuları hangi aralıklarla, silver veya gold oyuncularla değiştirmek gerekiyor ? Yani, ilk önce hepsini silver yapıp sonra mı golda geçmeli ?
    3) Şu kadroya göre de yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.futhead.com/fifa/squads/10219929/#

1- en işlevsel ve kullanışlı taktik nasıl oynadığına bağlı olarak değişir. örneğin sabırlı oynayammıyorsan, sürekli hücumu düşünüyorsan 4231 uygun olmaz, 4321, yada 433 gibi bi formasyon denemen gerekir. yada dengeli oyun istersen 442, 41212, yada 352 vs gibi bi taktik denemen gerekir.

sonuç itibari ile oyun anlayışın senin için en uygun taktiğin hangisi olduğunda en önemli etkendir.

2- dilediğin gibi yapabilirsin, istersen bir kerede istersen aşama aşama yapabilirsin.

3- Oyuncuları tanımadığım için kadro ile ilgili çok bir şey söyleyemem.

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deepness07

Merhaba arkadaşlar.

Bende bir aydır falan oynuyorum bu ultimate team modunu. Gerçi ilk 2-3 hafta hiç açmadım ama son günlerde acayip sardı. Oyun geneli ve taktikler hakkında bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. PS3 de oynuyorum.

1) En işlevsel, en kullanışlı formation hangisidir ? ( Benim ki şu an, 4-3-1-2 ve çoğu oyuncumu da buna göre aldım. )
    2) Takımdaki bronz oyuncuları hangi aralıklarla, silver veya gold oyuncularla değiştirmek gerekiyor ? Yani, ilk önce hepsini silver yapıp sonra mı golda geçmeli ?
    3) Şu kadroya göre de yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.futhead.com/fifa/squads/10219929/#

Aynı durumdayız. Career mod oynarken bir de bunu deneyelim diye geçtim geçiş o geçiş :)

• eline sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, merak ettiğim bir özellikti bu.

Ben fifa 12 oynuyorum hala, muhtemelen hiç ps3 e karşı maç yapmadım 3000 küsür maçı da head2head te yaptım çok sarmıştı beni bu olay. Fakat fifa14 le birlikte ultimate team e başlamayı düşünüyorum.

Sormak istediğim dandik bir takımla başlıyoruz ya oyuna, aşağıdaki gibi takıma sahip olmak için yaklaşık olarak ne kadar süre sürünmek gerekiyor ? :)

edit: aşağıdaki gibi takıma sahip olmak demiştim ama o diğer başlıktaki takımmış :) demek istediğim tüm oyuncuların 80 üstü olduğu bir takıma sahip olmak ne kadar zaman alıyor yaklaşık ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruuuuud -- 24 Mayıs 2013; 15:33:10 >
  • Clube yolladığımız kartları tekrar kullanmak istediğimizde ne yapmamız gerekli? Aynı şekilde trade pileden satışa çıkardığımız kartı satılmamış ise geri kullanmak için ne yapmak gerek?
  • yararlı oldu bana, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Clube yolladığımız kartları tekrar kullanmak istediğimizde ne yapmamız gerekli? Aynı şekilde trade pileden satışa çıkardığımız kartı satılmamış ise geri kullanmak için ne yapmak gerek?

Trade pile'deki o karta tıklayınca 2,3 şık çıkar,sen store in club yazana tıkla
    Ben öyle hatırlıyorum,o kartı kullanabiliyorsun o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Clube yolladığımız kartları tekrar kullanmak istediğimizde ne yapmamız gerekli? Aynı şekilde trade pileden satışa çıkardığımız kartı satılmamış ise geri kullanmak için ne yapmak gerek?

Trade pile'deki o karta tıklayınca 2,3 şık çıkar,sen store in club yazana tıkla
    Ben öyle hatırlıyorum,o kartı kullanabiliyorsun o zaman

Tamam ama clube yollamamıza rağmen kullanma yöntemini bir türlü bulamadım dostum
  • beyler bu kontrat kartlarında yan yana 3 sayı var bunlar ne oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokkoreç

beyler bu kontrat kartlarında yan yana 3 sayı var bunlar ne oluyo.

bronze, gümüş, gold'u ifade ediyor. misal gold rengi +1 ise, bu kartı gold oyuncuya kullandığın zaman değeri +1 olduğu için sadece 1 maçlık kontrat yapmış oluyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler kardesim cok iyi olmus ama biraz daha bir seyler eklersen daha guzel olur
  • Güzel paylaşım mışş :)
  • Arkadaşlar oyuna başlayalı 4 gün oldu kadro nasıl teknik direktör hariç ? (Öncesi pes)

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=UoZQ0wD7nKaUA:pc
  • Teşekkürler hocam güzel rehber olmuş
  • FUT da maç süresini değiştirebiliyormuyuz ?

Ana menüye gidip maç süresini ayarlayıp kaydetmeme rağmen
    FUT a girince eski haline dönüyor.
    Maçtan önceki ayarlar ekranında da süre ye dokundurtmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersenel

FUT da maç süresini değiştirebiliyormuyuz ?

hayır
  • Bunu konuyu Fut 14 ile upgrade etmek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laseer -- 25 Ekim 2013; 10:44:45 >
  • Fifaya bu sene basladım, bağımlısı oldum futun.

PL kadrosu kuruyorum ancak plde oynayan oyunculardan sol kanat için pek içime sinen oyuncu bulamadım. 5-6k'ya alınabilecek önerebileceğiniz bi sol kanat var mı? O bölgeye istisna yapmayı düşnyorum pl dışı alacağım?
  • Konu için teşekkürler fifa 14 le başladım ultimate team e harika bişeymiş başından kalkamıyorum. benim bi ki sorum olacaktu.
    Bu oyuncu kartları değişik renklerde onlar ne oluyo acaba. Anlatımda siyahı açıklamışsın eyw. Bunun mavisi war bi de o ne oluyo. Onlar niye o kadar pahalı?Bi de bu head coachlar ne işe yarıyo, sadece bi oyuncuya training kart yapıştırdığımda mı yüzdesini arttırıyo bi maçlık. Teşekkürler tekrar iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomelo

Konu için teşekkürler fifa 14 le başladım ultimate team e harika bişeymiş başından kalkamıyorum. benim bi ki sorum olacaktu.
    Bu oyuncu kartları değişik renklerde onlar ne oluyo acaba. Anlatımda siyahı açıklamışsın eyw. Bunun mavisi war bi de o ne oluyo. Onlar niye o kadar pahalı?Bi de bu head coachlar ne işe yarıyo, sadece bi oyuncuya training kart yapıştırdığımda mı yüzdesini arttırıyo bi maçlık. Teşekkürler tekrar iyi oyunlar.

Maviler TOTY(team of the year) Sadece gecen hafta packlerden cikti ve ozellikleri cok yuksek. O yuzden pahali.
    Koclar da dediginiz gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomelo

Konu için teşekkürler fifa 14 le başladım ultimate team e harika bişeymiş başından kalkamıyorum. benim bi ki sorum olacaktu.

Bu head coachlar ne işe yarıyor cidden? Hala çözemedim kulüpte duruyorlar öylece
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.