Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gijbala44 , DelNaja , xprofessorx , blackburnn Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (4 Mobil) - 15 Masaüstü7 Mobil
5 sn
181.766
Cevap
833
Favori
6.357.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi yapmışsınız PS için ayrı konu açarak. Elinize sağlık.
  • Herkese gunaydin.
  • Günaydın arkadaşlar,

Dün 110 Adet Gold Contract aldım 200 Coins ten 500 e gider mi hafta sonu

Oyuncu alım satımı daha çözemedim Siz değerli üstadların paylaşımlarıyla kısmetse onuda çözerim

• Başlık cok yararlı olmuş.Ana konu başlığında konu ile ilgili yazıları aramak zor oluyordu.Fut'ta benim kadar takım ve formasyon değiştiren var mı merak ediyorum.Denemedigim lig Denemedigim sistem kalmadı.Galiba birazda maymun iştahliyim.Hatta bazılarını birden cok denedim.Simdi elimde 5-2-2-1 Serie A oyuncuları vardı yine satılığa koydum.Geriye Bundesliga yapmayı düşünüyorum.Daha once denediğim taktikler 4-4-1-1,4-1-2-1-2,4-2-3-1,4-3-2-1 sizce bundesliga icin hangi sistem daha dogru olur? Ve ikinci sorum ben Adidas'ın klasik uç çizgili ve reklamsiz formasını arıyorum.Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPL TOTS nedir Allah aşkına ! Bu arada gümbürtüye gitmesin, TOTW'da IF Sturidge geldi, aylardır belki de son 1 yıldır beklediğim adam
  • Dün gece 120k k lık pack açtım.Çıkan en iyi adam Etoo.Onuda 150 den başlattım 2k ya gitmiş .Daha da açmayı düşünmüyorum 1 aydan fazladır coinsler yatıyor hafta sonu kendime iyi bir kadro kurup oynayacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Dün gece 120k k lık pack açtım.Çıkan en iyi adam Etoo.Onuda 150 den başlattım 2k ya gitmiş .Daha da açmayı düşünmüyorum 1 aydan fazladır coinsler yatıyor hafta sonu kendime iyi bir kadro kurup oynayacağım artık.

Bana da Tevez cikti. Lazim oldugunda ciksa sasardim.
  • günaydın fut çetesi üyeleri

tots çok vahim geldi, gereğinden çok kart çıktığını düşünüyorum, trade bana şuan çok tehlikeli geliyor açıkçası

kime girsek ne yapsak bilemedim

günün oyuncu vdeosu

G. Bale = At ciğeri var bu adamda da ya

• Dün akşamdan beri paket açıyorum 2 tane tots Vertonghen çıktı

İnatla devam ediyorum bale hazard çıkartmam şart tüm yatırımlar tots italya ya

İtalya ne zaman gelir sizce ?? Ona göre elimdeki italyanları çıkarayım.
  • değerli büyüklerim, arkadaşlarım FUT tecrübesi yüksek olan insanlar ;

şimdi bu TOTS oyuncularının fiyatlarının seyrini nasıl görüyorsunuz ?

dün şöyle bi baktım, fellaini mesela 300k civarına yoğunlaşmıştı, ama 600k ya satmaya çalışan da vardı, bu adamı ne zaman ve tahminen ne kadara almak mantıklı olur, benzer şekilde şu benteke denen adamı da denemek istiyorum açıkçası ama fazla para da vermek istemiyorum. dün ferdinand için 130k isteyen de vardı 1000k isteyen de vardı :) normali nedir bu adamalrın fiyat olarak (sadece bunların değil, hazard bale suarez vs de dahil) tahmin ve görüşleriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbii

tots çok vahim geldi, gereğinden çok kart çıktığını düşünüyorum, trade bana şuan çok tehlikeli geliyor açıkçası

Günaydın ahali Dünkü TOTS hayal kırıklığı oldu bende..5 yada 6 paket açtım..Rare kontrat çıktı geçtim oyuncuyu arkadaş 300k lık açtı hiçbirşey çıkmadı..

Bahtiyar abi,gerektiğinden çok çıkan mavi kart mı yoksa rare mi? Trade tehlikeli dediğine göre sanırsam normal kartlardan bahsediyorsun..

• yo yo mavi kartlardan bahsediyorum,

gereğinden çok çıktı derken, paketlerden çok sık mavi kart çıkıyor demek istedim. önünü kesemiyorsun, kessen arkası gelecek bu kaçınılmaz görünüyor, her türlü risk :)

paket açmayı düşünenlere de küçük bir tavsiyem var,

TR psn hesaplarınızdan paket açmayın :) özellikle amerika hesaplarından açmaya gayret gösterin arkadaşlar, kesinlikle farkediyor.

saat başlarına dikkat edin, ve belli saatlerde belli kartların (rating'lere göre hatta) çıktığını aklınızdan çıkarmayın.
  • ben season ticket'lı uk hesaptan 2 haftadır 400k ya yakın miktarda pack açtım ne tots ne if bulabildim
  • quote:

ben season ticket'lı uk hesaptan 2 haftadır 400k ya yakın miktarda pack açtım ne tots ne if bulabildim

uu ingiltereyi bilmiyorum denemedimde.

benim normal tr hesabımdan bana çıka çıka en iyi valencia çıktı oda normali rare 2K :D
    amerika hesapları çok farklı.

amerika psn hesabımdan bana çıkanlar, agüero, vidic, suarez, kompany, bale.

hiç if çıkmadı ama çıkanlar hep yüksek oyuncular :)

bu akşam bende deneyeceğim, genelde 21:00-23:00 arası yüksek oyuncular çıkıyor.

500K bütçe ayırdımm

• açmıcam diyordum ama 21-23 arası us hesaptan 3-5 paket denebilir o zaman
  • Madem burda toplanıcaz bende veriyim bari bilgileri

Psn: SmileToDeaD

Takım adı: CanaKKale
  • dün gece açtığım 15.000 lik pointten çıkanlar (fellaini 2 kez+t.silva 2 kez+if menez 2 kez ) şanslımıydım ne :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: burcin78

dün gece açtığım 15.000 lik pointten çıkanlar (fellaini 2 kez+t.silva 2 kez+if menez 2 kez ) şanslımıydım ne :))))

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kbwTtkSdnJy91:ps3

Vay hg abi.Yine döktürmüşsün ya her zaman şanslısın sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burcin78

dün gece açtığım 15.000 lik pointten çıkanlar (fellaini 2 kez+t.silva 2 kez+if menez 2 kez ) şanslımıydım ne :))))

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kbwTtkSdnJy91:ps3

Vay hg abi.Yine döktürmüşsün ya her zaman şanslısın sen

eywallah kardeşim darısı sizlerin başına inşallah çok persie istedim yada bale ama olmadı kısmet değilmiş,BPL tor ile işim bitti daha açmam artık,LİGUE 1 ve İspanya TOTS beklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007
    Daha once denediğim taktikler 4-4-1-1,4-1-2-1-2,4-2-3-1,4-3-2-1 sizce bundesliga icin hangi sistem daha dogru olur?

Karşıma birkaç kere 4-5-1 bundesliga çıktı, hepsinde fark yedim.Bi deneyin isterseniz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.