Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182.636
Cevap
829
Favori
6.402.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88948895889688978898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün yaşadığım inanılmaz olayı sizinle paylaşayım.

Son maçımda 7 galibiyetim vardı, karşıma Türk bir oyuncu geldi yanılmıyorsam skor 4-1 öndeyim uzatmalarda oyundan çıktı, ileriye bastım ve içeriye gittim, döndüğümde paket açmayı planlıyordum birde ne göreyim galibiyetimi saymamış şimdi sövmeyip ne yapayım?

İki maçımda takım yönetimine giremedim, her girmeye çalıştığımda tekrar menüye attı ve rakiplerim olağanüstü oynuyordu lol.

İyice boku çıktı oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IDwasHERE kullanıcısına yanıt
    Dün playoffu geçtim sayesinde ama haftaya onunla mı oynarım bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WHAT IS YOUR JOB !!!!

AAUUUUUUU

AUUUUUU

AUUUUUUUUUU !!!!

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

@Mext @berkolo88 @17Scorpion @cacaron41

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

müller ve völler ile uzun süre oynamıştım keyif veriyordu. Cole Yorke gibi

• Sağ bek thuram var kiralık, kounde kadar verim alamadım adamdan

• Arkadaşlar bende olan oyuncular bunlar. 500k gibi bi param var. Kadro önerebilecek var mı ? Burdaki oyunculardan istediklerinizi kullanıp önerirseniz bi kadro deneyeyim.

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    Nunez iyi mi çok fake stats gibi duruyor

• sowerteam7 kullanıcısına yanıt

Ben çok memnunum. Güzel boğuşuyor. Bitiriciliği de iyi. Benim gibi oyuna FP harcamayan için ideal bir santrafor.

• Yeni gelen beasley yapsak mı acaba slo’da iç forvet ++sı var

• https://x.com/fifa22_info/status/1857379819752743103?s=46

• Oyunun bu seneki hali gerçekten içler acısı. Oynanış zaten rezalet. Bari onu gölgeleyecek içerikler, kartlar gelse. Paket olasılıkları biraz artsa. Onlar da yok. Kasım ayinin ortası gelmiş. 10 maç yapıp verdiği görev kartı 84’luk bayan bir arkadaşımız. Zaten kullanılabilecek bir kart değil. Bari 87’lik bir kart ver, bir damla işe yarasın. O da yok.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Paket şansları yerlerde. 75*100 paketi de dahil olmak üzere bi sürü paket biriktirmiştim dün bi tane bile promo walkout atmadı

• Ücretli evolar hakkındaki fikriniz nedir acaba

Baskıya dayanıklı yapmayacağım mesela ama balkon foto rodri camavingha ya çok iyi oturuyor sanki. Ama yine de yapılmalı mı sizce 80 k değer mi

• Arkadaşlar uzun zamandır wl girmiyordum bugün gireyim dedim demez olaydım merak ediyorum bunlar sadece benim başıma gelip rakiplerin başına gelmiyor kuruntu mu yapıyorum. Van dijk var hava topuna zıplamıyor 1.60lik kadınlar yanında top indiriyor izliyor, 80de sağa adama alıyorum enerjisi olmayan rakip beki arkadan gelip alıyor rb tuşu değiştirmekten bıktım

• Fatic kullanıcısına yanıt
    Ps5te playoff geçemedim. Dün gece 1 den sonra pc de deneyim dedim. Tuş gecikmesi yoktu. Ping de normaldi. Ama inanılmaz momentum vardı. Tam bir tiyatro oynadım. Yine de 3-1 yapıp geçtim direkt. Şimdi ise 15 maça girmeye çekiniyorum çünkü tam bir shit show.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9 Win' i geçemiyorum şaka gibi :) Ödüller de tabii ki fıs.

• Hiç Eto'o ile oynayan var mı aramızda? Yani 2,3 milyon vermeye değer mi sizce?

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    5-6 win alıyorum kafam rahat. Zaten paketlerden bir şey atmıyor. Hesap mimlenmiş resmen. Bundan sonra da kasmam. Sabah istemeye istemye bitirdim wl’yi rivalsı bu hafta oynamadım bile, normalde şimdiye puanları toplamıştım. Oyun ödüllendirmeyince benim hevesim çok kaçıyor.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Evet paketlerden gerçekten hiçbir şey atmıyor bu sene.

Karşıma gelen 15 rakibin 12-13 tanesi ise full kadro geliyor. Millet inanılmaz para akıtıyor bu lanet oyuna.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Ben hiç para harcamıyorum harcamam da. Hak etmiyor çünkü. Oyuncu düşmanı bir firmaya zırnık koklatmam.

• 
Sayfa: önceki 88948895889688978898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.