< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Alternatif olmayınca böyle oluyor maalesef. Hastalık işte, bu Ultimate Team alternatifsiz. Sırf menüler için bile oynanıyor. Ki bu sene menüde de bir şey vermediler daha. |
Maalesef. 2 senedir hiçbir şey düşmedi. Galiba r9 ve prime pele çıkardıktan sonra vana tamamen kapandı bende 😀 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ama long throwu varmış dikkat dikkat |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rush'ın adını geliştirmeler diye değiştirseler, 1000 puana oynuyoruz sayelerinde |
81x20 83x10 ve temel hero paketinden walkout atmadı :) Yani artık söyleyecek bir şey bulamıyorum oyun zaten kötü bari paketlerden bir şey atsa... |
oyunu bırakacağımızı mı javier zanettin 400k yapılır |
Gunaydin hocam. Evet bendim. Guzel macti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 17 Kasım 2024; 16:36:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 17 Kasım 2024; 13:29:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben saldım artık...bu kadar adi firma olamaz 1 milyon coins var onuda satarsam hadi bana eyvallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |