Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Çoga , john ciga Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
182.459
Cevap
828
Favori
6.397.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 88958896889788988899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hiç para harcamıyorum harcamam da. Hak etmiyor çünkü. Oyuncu düşmanı bir firmaya zırnık koklatmam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında 3 tane temel problem var
    -defansın zorluğu
    -pasların inanılmaz kötü oluşu
    -animasyonlardan oyuncu hantallığı
    Bunları bu firma çözemediği için rezalet bir oyun oynuyoruz

• Alternatif olmayınca böyle oluyor maalesef. Hastalık işte, bu Ultimate Team alternatifsiz. Sırf menüler için bile oynanıyor. Ki bu sene menüde de bir şey vermediler daha.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Maalesef. 2 senedir hiçbir şey düşmedi. Galiba r9 ve prime pele çıkardıktan sonra vana tamamen kapandı bende 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt

ama long throwu varmış dikkat dikkat

• Anlik rush oynamak isteyen olursa psn valley4891

• Rush'ın adını geliştirmeler diye değiştirseler, 1000 puana oynuyoruz sayelerinde EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Rush da kimse görev sallamıyor geliştirme kartı görmekten midem bulandı artık şu moda quit seçeneği eklemeleri lazım sürekli gir çık yapıyorum

• 81x20 83x10 ve temel hero paketinden walkout atmadı :) Yani artık söyleyecek bir şey bulamıyorum oyun zaten kötü bari paketlerden bir şey atsa...

• 4-5 gündür girmiyorum blackops 6 ya sardım. Multisi çok eğlenceli geçiyor.

Sakinleştim. Küfür yok.. Stres yok. Yok oyun ağırmış oyuncular dönmüyormuş derdi yok. Paslarin geç gitme derdi vs anlicaniz hiç bisey yok. 2 ay boyunca zulm etmişim kendime. En son div 3 u görüp saldım.

Neden oyun oynadığımı anladım tekrardan. Huzura erdim ben Çay veya kola cips kulaklık... Team Deathmatch

Bırakın beyler. Kanser olan bıraksın vallahi billahi

• İsseMiyake kullanıcısına yanıt

oyunu bırakacağımızı mı javier zanettin

400k yapılır

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Az önce div3 te berkolo88 geldi karşıma ama siz miydinz acaba?

• ismailzumbul İ kullanıcısına yanıt

Gunaydin hocam. Evet bendim. Guzel macti. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• 85+ paketten 85lik oyuncu atıyor çıldırmamak elde değil

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık güzel maçtı . İsmini görünce tesadüf mü acaba dedim merak ettim. İlk defa forumdan birisine denk geldim😬

• Dört sb hesabı da çöp yazık o kadar vakit ayırıp oynuyoruz hicbirsey vermiyor saldım sadece satılabilir sbc leri yapar geçerim her hafta aynı şey bu sene son artık bir kuruş dahi vermem bu oyuna

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
    İkon falan yapmıcam dedim bu sene oyun çıldırtıyor. Saçma bir şey çıkarsa bahane olur belki bırakırım dedim. Hagi attı moraller bozuldu tabii ki fenerli olarak. Bktım fiyata falan iyi power shotta var. Arkadaş neymiş bu adam. 3 maç 7 gol attı. Adamlar 25. Dk falan quit attı. 5-10 maç daha yaptıktan sonra kart bozulur orası ayrı ama keyif veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 17 Kasım 2024; 12:43:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yıllardır gamepass gelince pc üzerinde biraz fut oynar bırakırım.bu sene xbox üzerinde fc24 le başladım geçen ay.online takılmayıp , squad battle, single draft falan takılıyorum.oyunun müdahaleleri ile ilgili şerzenisler offline taraf içinde geçerli, yıllardır da aynı, değişen bir şey yok bana göre.70 küsür rating adamın 99 fizikli adami sırtına alıp top sürmesi,ceza sahasına rahatça girip gol atması, 70 lik kalecinin her şutu bir sekilde savusturmasi normal değil.birqz zorlanarak offline takılmak istiyorum, onada izin vermeyip sıkıyor oyun bir süre sonra.

Fc25 10 saatlik denemeye geçtim.squad battle 1-0 gerideyim ,son saniyeler, ceza sahası içinde karmasada kafa ile indirdim, diğer oyuncu ile vurdum gol oldu .sonuç maç bitti 1-0 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 17 Kasım 2024; 16:36:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Putellas SBC'si yaptığım için o kadar pişmanım ki. Bir türlü verimli kullanamıyorum. Çok pas kaybı yapıyor ve ikili mücadelelerde inanılmaz zayıf kalıyor. Elimde para var ama kadroda bir dünya satılamaz oyuncu da var.

Bana satılamaz Leao (88) çıkmıştı, ondan da hiç memnun değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 17 Kasım 2024; 13:29:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Ben saldım artık...bu kadar adi firma olamaz

1 milyon coins var onuda satarsam hadi bana eyvallah

• 
Sayfa: önceki 88958896889788988899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.