< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9123. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bende 3.7'ye aldim suan 3 civarinda. Satmayi da pek dusunmuyorum bu paraya daha iyisi (hiz, fizik, sut, ps) yok.
Cokta memnunum, ozellikle speed boost'a alistiktan sonra cok cok faydasini gordum.
-
Market öyle bir halde ki neye elimizi atsak para kaybıyla sonuçlanıyor. Wl ve Rivals'ı bitireyim diye 4.5 milyona kadromu kurdum Maradona haberiyle öyle bir düştüler ki şu an 3.9 milyonum var. 600k kaybettim wl ve rivals hiç oynamasam param 4.5 milyon olarak dursa daha kardaydım.
Cıvığını çıkardılar işin, Toty kartları promo bitince hemen değer mi kaybeder böyle saçmalık mı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 13 Şubat 2025; 22:54:11 > -
hocam amaçları marketi bitirmek zaten adamların. coin transferi bilmem ne azalsın diye bedava zidane maradona veriyorlar sene içi.
-
bu yüzden yıllardır satılamaz kartlarla oynuyorum. tek oynama amacım ikon sbc yapıp coins satmak. sizin gibi hobi amaçlı oynayıp bide kartlardan zarar eden arkadaşlara hayret ediyorum. çünkü bu dandik firma bunları hak etmiyor.
-
Arkadaşlar Zambo evo mu yoksa Joao Gomes evo mu daha iyi sizce?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Joao Gomes'ten memnunum. Elimde satılamazı vardı düşünmeden yaptım. Lig ve uyruğu da iyi kimya için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyv bende de satılamazı var ondan sordum ama boyu çok kısa geldi defans için ezilir mi diye düşündüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok aslında iyi kart ama insan bazen farklı oyuncuları da denemek istiyor. Zarar etmeden satıp başka oyuncularla da oynamak isterdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar defans konusunda yardıma ihtiyacım var. O kadar kötü bir oyuncu değilim ama sanki oyunun yazılımı benim defans yapmamam üzerine kurulu. Şöyle anlatayım. Top rakipteyken rakibin herhangi bir oyuncusuna yakın herhangi bir oyuncum yok. 442 için taktik önerisi olan var mı bu arada?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hesabımı satmak istiyorum daha önce hesap satmış deneyimli arkadaşlar nasıl/nereden satacağıma dair bilgi verebilir mi.
-
Defans oyucularında ve ön liberonda yakın markaj play style olması lazım bence
mbappe'yi tamamladım
tanrım, ne kart ama
seviye atlatıyor
-
Çünkü senin internetin fiber internet rengim
az kaldı hocam az kaldı
-
erendinho denen şahıs 1 aydır 5m coins satmaya calısıyor ve önce parayı istiyor bu şahıs dolandırıcı olabilir dikkat edin saygılar
-
bu arada adananın nesi kötü anılıyor merak ettim bi açıklasana ? :D
sanki birazcık suçluluk ve gerginlik psikolojisi içerisinde olduğun için karşındakinide tanımadığın için nerden saldırabilirimde kendimi haklı cıkarabilirim kafasındasın.
Adana hakkındada kötü algı yaratman hiç hoş değil , her şehir kendine göre iyi ve kötü anılır , sadece adana kötü bi memleket gibi algı yaratmanda komik gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIERO -- 14 Şubat 2025; 5:6:33 > -
Bu arada aramızda kalsın , belki bilmiyor olabilirsiniz üstadım
GPON çok güzel 🫶🙈💕
Sizce yaza doğru oyunun 300 400tl bandına düşmesi mümkün mü? (pc ya da ps4)
En son 22 almıştım diğer 23 ve 24ü aboneliklerle falan oynadım zaten multiplayer oynayan biri değilim keyfine squad battles ya da kariyer yapıyorum ama 22'nin çok eskidiğini düşünmeye başladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Şubat 2025; 14:57:44 >
İllaki düşer üstadım şu anda oyunun yüzde altmışlık en can alıcı kısımları en zirve zamanları bitti zaten
Nisan Ayı’nın başında zaten oyun balon olmuş olur 90 Yedili katlar havada uçmaya başlar millet iyicesalar yani sırf başka alternatifi olmadığı için insanlar oynar
Bence en geç mayıs ayında 400 TL bandına düşmüş olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X