Onu diyorum zaten 😔😔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9121. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan tam Messi ve Xavi Simos aldım bedava Maradona dağıtacakları tuttu. Durduk yere 500k kaybettim 1 günde. Oyun bırakmam için her şeyi yapıyor valla
-
ulan biz oynasak bedava eto vermezler
biz yokuz maradona dağıtıyorlar
böyle şansın ızdırabını
-
hanım kızmıyor artık atari oynuyorum diye. Fifa hayatımızdan çıkınca tv başı sakinleşti
kratos ile kesme biçme yapıyoruz
-
Bu mesajını görünce bende sattım palmer 1.75 e iyi ki de satmışız 1.3 e indi.
Zararın neresinden dönerden kardır oldu valla
Renard ve palmer benim için de zarar 500 600 k arası bir şey oldu. Renard dayanıklılık düşük olmasa asla satmazdım ama bir cb de olabilecek en iyi her şeye sahip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne zaman/nasıl/kımlere gelecek maradona ustam?
-
benim mesajın 2-3 tık üstünde.
vay ben böyle i ey suportzz un gelmişini....
-
Ea ciddi anlamda zarar ediyor. Bir gunde %17 deger kaybetmis. Futkoc'un videosunu izleyin neden bu kadar bedava kartlar, hic olmadigi kadar TOty'ler dagittigini anlarsiniz.
Ben 2010'dan beri fut oynuyorum ilk defa daha bu sene Toty actim hemde 2 tane. Onceden niye cikmiyordu
Insallah daha kotu durumlara dusersin EA
-
Batmak istemiyorlarsa yapmaları gereken tek şey oynanışı düzeltmek. Bedava kart dağıtacaklarına zevkli bir oyun yapsınlar. Oynamaktan zevk alınca herkes para harcar oyuna zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 12 Şubat 2025; 16:30:43 > -
Sıkıldı insanlar hocam seneler sonra ben ilk defa almadım hiç de özlemedim:) normalde gıdıklar dayanamaz alırdım.
Öyle bir ticarete döktüler ki kitleyi bozdular oyun aleminin belki en toksit kitlesi FIFA da olabilir şuan
Her şeyin bir zirvesi var FIFA da bu zirveyi gördü yavaş yavaş gerileyecek hele GTA falan yeni oyunu çıksın o zaman görün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İçe kat ettiklerinde çok ileride kalıyorlar ama gezici verdiginde bölgede gerçekten geziyolar.
-
-
Abi ben şuradan şuraya gidemiyorum otopsi için Arjantin’de nasıl gideyim abi işe bile giderken otostop çekiyorum ya 😅
Gelsin gelsin abi cuma günü gelsin ben takımdaki oyuncularla da konuştum oynatırız yani dedi biz onlara yardımcı oluruz elinden tutarız falan dediler yani
🤣
Valla her sene böyle yapıyorlardı da bedava zidane maradona verip totyleri ilk haftadan bitireceklerini hiç düşünmedim. İnsanlar da aptal. Daha iyi kart mı geldi tonla? Bir event gelecek diye oyunun en iyi kartlarını panikle satıyorlar.
Diyecek bir şey kalmadı gameplay olsun marketi olsun bitti oyun ve her sene daha erken bitiyor. Eskiden totyden sonra 1-2 ay daha giderdi.
Burada da toty aldık yazınca gaz vermiş gibi oldum artık kusura bakmasın kimse ben de zarar ettim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Şubat 2025; 23:22:42 >
Ey fut ahalisi
Ey server sıkıntısı
Ey paket şansı düşük olan kardeşlerim ☺️
Son coinside sattım elimde yaklaşık 300/400 k gibi bişey var (Coins satış reklamı degildir)
Bundan sonra
makaram sarı bağlar kız söyler gelin ağlar modundayım
Herkese iyi oyunlar
@RobinvanPersie kardeşime üzüldüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 12 Şubat 2025; 23:30:17 >
Yok hocam kimin aklına gelirdi. Mantıken tükenen şeyin fiyatı artar. Paketten çıkmayacak kart sonuçta:) kimse tahmin edemezdi. Bir önemide yok sanki ya oyun boş. Bir kaç aya değeri kalmayacak.
Bana en büyük faydası gameplay olarak biraz ilerledim arkadaşlarla oynarken yenilmiyorum artık :)
UT bu seneden sonra daha oynamam muhtemelen hatta 26 yı da almam. İşimizden gücümüzden geri kalıyoruz bok heeifler uğruna.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden yeni Promo yapıyor ki boşu boşuna bence.Yeni Promo yaptığı zaman o takımın bir 2 maç yada 3 maç Promo takımını kiralık olarak şablon takım olarak verip oynatması lazım Promo takımını gösteriyor paketlerden kart vermiyor nasıl bir mantık anlamadim.Herkes oyun için cihaz internet oyun parası veriyor bence kiralık olarak Promo takım kiralık kadrosu şablon olarak kiralaması lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beuchat -- 12 Şubat 2025; 23:56:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 1500 tl veriyorum hadi bakalım hodri meydan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X