< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9124. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Paketleri akşama sakladik bakalim.
Coinsleride satinca gerçi pek heyecanda kalmıyor ama
Klâsik cuma işte ☺️☺️
GPON olaydı iyiydi😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fodderlar dolup taştı paket açamıyorum. Güzel bir sbc getirmiyorlar ısrarla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstat bir aya zaten oyun bitmiş olacak zaten bir ayı yaşayıp yaşamayacağımızın garantisi de yok niye kendini huzursuz ediyorsun ki aç gitsin hatta tek tek uğraşma bilgisayardan şu üçüncü parti uygulamasını aç tek seferde bütün paketleri aç ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 14 Şubat 2025; 19:57:30 >
Yazdığımı bir daha oku istersen. Ayrıca basit bir oyun bu ya bunun üzerinden hayat dersi verme bana 😂 huzursuz olduğum falan da yok güzel bir oyuncu sbcsi gelmiyor demeye getirdim sadece.
Umarın icon Sabri reis sbc gelir ve beklediğimize değer 🫶💐
-
Hoşgeldin Maradona geliştirmesi ve maksimuma çıkarmak için 500k 😏
-
Keriz silkeleme ben yapmam.. şimdi kontrol ettim bayağı iyi oluyormuş :) ama 500k çok fazlaymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 14 Şubat 2025; 21:47:51 >
Kadro güzel
Bende tek hesap devam ediyorum ( edeceğim artık)
Maradona 3 en alttaki sanki daha iyi
Opsiyon cok pozisyon olarak
Ben bu ara 4411 deniyorum
Oyunu pirlo 91 94 zidane ve 89 Maradona ile finali yaparim.
500k çok ama bilerek böyle yapıyor adi firma
Adam gibi sağ açık gelmedi sbc
Belki 89 olise alırım kim min je eklerim stopere
Yada 90 evo klosterman
Svalvini 90 olarak evolayan varmı ( geleceğin yıldızı)
Güzel duruyor
Kardeş bende Samsung tv 55 ile oynuyorum
Samsung daki görüntü hiç birinde yok iddaa ediyorum
Panel farklı.
Memleketde tcl var aradaki fark dağlar kadar
Lg falan mat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 14 Şubat 2025; 22:16:3 >
Güzel olur kadro 89 olise bende var ama oynatamıyorum 😃 Şimdi paket açamıyorum diye stoichkov yaptım. Neto ya da terse koycaz artık. Ben bu taktik harici oynayamıyorum bu sene normalde 442 hariç oynamazdım. 41212 narrow da güzel. İkisini değişiyorum maç içinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Maradona düz versiyon çöp olur. Ben 500k vermem. Yalan oldu yani.
Beyler biraz konuyla alakasız ama en aktif FC konusu bura olduğu için yazıyorum. Bu kış transferleri çok geç mi gelir bilgisi olan var mı?
-
Bulgarı dene belki bende yaparım
Forvet düşünüyorum
Delap yeter☺️
-
Yap güzel ben sevdim şu an fodder harcamak için fiyat performans en mantıklı adam o. Benim kadroya uyuyordu. Bu sağdaki genç ikon bozuntusu sanki yalandan göstermelik gücü var. Habire direge vuruyor. Neto'yu kestim ama ya olise ya da onu koyucam geri.
Tmm
Zaten kiralıgi yaptim yarin tamamlarım inşallah
Pirlo yapilmaz mı peki?
Bende kimmich , camavinga var yedeklerde su joao neves var. O yüzden bakamadım bile. Defansif playstyle olmadığı için yapmazdım herhalde. Ben çok çıkarmıyorum cdm li oynadığım için. Top kapmaya bakıyorum sadece. Cm li oynuyorsan yapılır ama maradona cam yapıcam diyorsan zidane oynar orda. Ben bulgarı kanatta oynatıyorum bu arada. Keşke persie olaydı o daha iyi yönlendirirdi 😃
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X