< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9119. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Geldik eve ps'yi açtık oyun güncellendi falan bir girdim bütün menüler kasıyor. Menu geçiş yaparken yan kısımlara falan 2 saniye sonra geçiyor. Bende mi sorun var sadece?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aylar sonra oyuna döndüm. 1.5 m kadro önerisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedava Zidane , bedava Maradona …
Ea için bitiş düdüğü çalmış belli ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 11 Şubat 2025; 22:9:10 >
Bu tarz oyuncuların taktiklerini kullanmak bir işe yaramıyor. Onlar gibi oynamıyorsanız, saha içinde oyuncular onlardaki gibi hareket etmiyor. Şahsen ben her seferinde kendim deneyerek nasıl rahat hissediyorsam öyle taktik oluşturuyorum. Bu adam zaten esporcu adama diyorum ki benim aynı taktikte oyuncularım senin gibi kaçmıyor diyorum. Aa neden ki kaçması lazım diyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun o kadar kötü ki böyle yaparak oyunda tutmaya çalışıyor gelen güncellemeler oyuna daha beter etti futbol+basket oyunu oldu
Oyun motoru değişmesi lazım yoksa seneye de kötü olacak oyun tekel kaldığı için de fazla masraf yapmadan benzer oyun çıkarıp duruyor
Baya hata var oyunda say say bitmez
Eskiden 2-3 attık mı adam çıkardı şimdi 4-5 atsan yine çıkmıyor sonra bir bakmışsın mac 4-3 falan. Bunlar ilk yarı sonucu. İkinci yarı bakıyorsun kimse gol atamıyor sonra 70'lerde oyun yine çözülüyor. İlk kim öndeyse yine 2-3 daha atıyor. Hatalardan ziyade maçlarda hep bi set-up var.
Çok memnunum, denemek isteyene kodu paylaştım.
-
Hocam benzer bir taktikle oynuyorum ama senşn slk sğk ler bende slo sğo çünkü slk sğk yaptığımda onlara pas atamıyorum geriden. Çok ileride oluyorlar. Bu sorunu nasıl çözüyorsın?
Bi duyuru falan mı oldu? Toty kartları futbinde trende girmiş ayrıca fiyatları da düşmüş?
Maradona bedava verilecek denilince çöktü özellikle CAM olanlar. Palmer satmasam 1 milyon zarar yazacaktı 350 ile kurtulduk.
Oyun attırıyor bir şekilde ondan çıkmayan oluyor biliyor ki arka arkaya gol atacak zaten gol atıp hemen hep yiyorum bir maçta 4 kere böyle gol yedim gol atıyorum rakip maça başlıyor 2-3 pas yapıyor gol oluyor yapay zeka çok sıkıntı iki defans oyuncusu arasında çok boşluk oluyor orta saha da öyle 5-2 den 5-5 oluyor 4-0 önde olsan da o mac kesin win olsu diyemiyorsun 1 gole bakar sonra birseyler oluyor stpler ileri koşuyor durduk yere bir bakıyorsun rakip maça ortak olmuş
4213 de slk ve sgk olanlara dengeli verirsen yaklaşıyorlar bek den çıkarken yakın oluyor bir forvet arkasında oynayan oyuncu ile çıkarken de yakın olurlar forvet den birde iç forvet plus en az +1 olmalı
Sgo slo oynuyorsun onda çok geriye geliyor ki zaten onlara da iç forvet ver
442 de çok geride bekliyorlar atağa çıkmaz zor oluyor ben hızlı oyun oynuyorum çok pas yapmadan dikene oynuyorum
4213 kontraatak dengeli
Forvet öncü forvet kanatlar iç forvet dengeli
Forvet arkası oyun kurucu dengeli
Cdm ler de tutucu
Bekler defansif bek defansif yapıyorum
+ plus çok önemli + plus yoksa verdiğin talimat tam anlamıyla olmuyor
Slk sğk 2 kez denedim sol bek sağ bekle bağlantıları neredeyse hiç yoktu pas hatalarım çoğalınca bırakmıştım dengeli olarak bi deneyeyim bakayım
Oyun saçma sapan kasmaya başlamış
Üstadım bu bedava maradona’yı temin etmek için ne yapmak gerekiyor
Ben bu hafta verilcek tüm ödülleri alıp hepsini satıp bırakıyorum oyunu. Maradona falan free ise iyice saçmaladı bunlar. Tots zamanı biraz oynarım belki. Herkese iyi oyunlar.
Arkadaşlar fut ile alakalı değil ama eafc25 ile alakalı olduğu için bu başlık altında soruyorum mecburen.
Bugün şubat ayı transfer sezonu kapandı. Güncel kadroları ne zaman oynayabiliriz? Güncelleme gelir mi kısa zamanda ?
Bugün tüm platformlarda 4 saatlik bakım çalışması olacakmış. Bizim saatimize göre ise 09:00-13:00 arası oluyor. Bilginize
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X