Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muten_roshi , tegaalife Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir (12 Mobil) - 10 Masaüstü12 Mobil
5 sn
182.349
Cevap
828
Favori
6.394.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 88978898889989008901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır kadromu paylaşmışken sizce hangi takviyeleri yapmam lazım? EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

https://www.futbin.com/25/squad/852689

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Hocam beni sakın yanlış anlama ama ea daha ne yapabilir sizin için, hem nakit akışı sağlamış hem satılamaz zaten oyunun en iyilerini vermiş. Benim en pahalı oyuncum Van dijk :) işte ea’in cilvesi demek ki, çoğu kişi bu forumda rank3-2 yapıyor kan ter içinde, yani mekanikler falan eyvallah ama şu kadroyu coinle birlikte satsanız nereden baksanız 10-13bin eder. Satın başka bişey yapın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koinos556677187 K kullanıcısına yanıt

Yok bu yıl paket şansım oldukça iyiydi ama oyun yeteneği bende sıfır. Beceri hareketleri falan yapamam. Squad Battles'ta dünya klası zorlukta oynuyorum işte.

Hesabı satsam dediğiniz gibi iyi para eder ancak kaç yıllık hesabım ve içerisinde epey oyun var. Hiç gerek yok.

Ancak dediğiniz gibi yavaştan diğer sevdiğim hobilerimi yapmaya başlarım: Spin ile at-çek balık avı gibi EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 17 Kasım 2024; 18:37:1 >

Hocam, ben zevk almadığınızı düşündüğüm için söyledim. 442(2) oynayın isterseniz. ben geçen sene severek oynattığım oyuncuları maalesef oynatamıyorum mesela Putellas, Bellingham, Brolin. Sistemime uymuyorlar rolleri yüzünden. İyi kafayı takmışlar bu sene belki o yüzden siz memnun kalmadınız. Kadroda olabildiğince ++ yakalamaya çalışın oynanışta çok büyük değişiklik oluyor. İyi oyunlar <3

• Koinos556677187 K kullanıcısına yanıt
    Şu anda kadro ve sistem arayışındayım zaten. Hani elimdeki oyuncularla bu dizilişle oynuyorum. Şöyle 2 3 milyonum daha olsa 2 orta saha, 2 forvet ve 1 defans takviyesi yapacağım 😅

Geçen sene ben de 4 2 2 2 ile oynuyordum, bu yıl hiç denemedim. Zaten elimde Hansen ve Leao olunca mecburen kanatlı sistem denemek zorunda kalıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fc25 de offside tuşunu yukarıya almışlar. Bunu tekrardan aşağıya almanın bir yolu varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • her hafta 11 win alıyorum fix ve oyun ısrarla hiçbir şey atmıyor

87+ paketten norveçli karı tek walkout. onun dışında 1 tane bile walkout alamadım. gerçekten artık akıl sır erdiremiyorum. sabrımın sonlarını zorluyor oyun, ramak kaldı.

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

SB bile iğrenç olmaya başladı..

Öyle mudahele yapıyor ki sistem "resmen ben gönlüm olursa beni yenersin diyor"

Çok sıkıldım gt7 indirim bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 17 Kasım 2024; 19:55:24 >
  • Bu sene bağlantıdan ziyade herkes oynanabilirlikten dertli. Yabancı içerek üreticileri bile kan kusuyor oyuna. İzlenmeler falan az demiş birisi bugün bakıyordum. Bırakan çok herhalde çapraz kapalı olduğu zaman Ps5 versiyonunda çok beklediğim zamanlar olabiliyor. Yazık ne hale getirdiler oyunu.

• SB seçkin bir bitirdim bende 12 maç boyunca terliyerek oynuyoruz puan kasalım diye attığı tek şey totw oldu gerisi çöp ben sezon başından paketlerin çok kısıtlı olduğunu düşündüm öyle de geçiyor ayrıca sbc konusunda da cimrilik yaptılar gelse başka bir futbol oyunu adam akıllı bu gevezelerle uğraşmak zorunda kalmayacağız bekliyoruz bakalım

• 74 adet Kahraman oyuncular arasından 2 hafta üst üste Litmanen'in gelmesi EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Bu hanginiz doğru söyleyin

• Mext kullanıcısına yanıt

Kadroya bak, vay be

• Carvalho geldi kahraman yükseltmesinden van dijkın yanına uel Romero 190k şuan haftaiçi fiyatı artar mı şuan satayım mı sizce

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

İki hesabı seçkin 2 bir tanesini seçkin 3 bitirdim son hesapta öyle şeyler yaşadım ki sinirden tüm maclara girip kendi kaleme gol atıp çıktım puana ihtiyaçları var sanırım ödüller de çöp boşa vakit kaybı

• 4-4-2 için taktik kodu paylaşabilecek var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh aylardır uykuda olan hesaba aynı gece atletik Guily ve diaby geldi. Diaby yine alternatif pozisyonları var kurtardık. Yoksa yine küfürü basıcaktım.

• Tam 1.025.000 coin’im vardı. Wl için kadro kurdum o kadar strese sinir harbine girdim oyun bu sene iğrenç bir halde olduğu için. Wl bitti ödülleri açtım, kadromdaki oyuncuların değeri düşmüş mecbur sattım herkesi. Ödüller de dahil her şeyi sattım şu an 1.024.000 coin’im var 😂 Ulan ben ne anladım bu işten. Boşuna o kadar strese girdim wl hiç oynamasam daha kârlıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 17 Kasım 2024; 22:48:23 >
  • valley4891_sony kullanıcısına yanıt

Kardeşim 2014 den beri FIFA oynarım

Bu kadar gerildigimi bilmiyorum.saldım artık

Dun gece 24 oynadım yeminle daha çok keyif aldim.

Bu arada rakip gelmez diyordum tak tak rakipler geldi.

Baya 24 oynayan var☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 17 Kasım 2024; 23:26:36 >
    Hocam senin kadro da gayet yanıyor. Ben Saint maximin Ile wl geçirdim

• 
Sayfa: önceki 88978898889989008901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.