Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8900. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xprofessorx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
182.118
Cevap
829
Favori
6.379.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 88988899890089018902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam her sene yeni çıkan oyuna sövüyor insanlar ama bu sene gerçekten farklı ya. Pas bile yapılamıyor. Forvetinin hızı kaç olursa olsun defans gelip mutlaka yakalıyor. Dün wl sonrası sinirlenip fc 24 açtım 2 maç yaptım böyle bir fark olamaz. Oyun yağ gibi akıyor çok daha hızlı. Oynaması çok daha zevkliydi. Sonra tekrar 25’e girdim her şey kağnı gibi berbat bir gameplay var şu anda cidden oynanabilir değil bu seneki oyun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Valla sanki herkes için farklı zamanlarda farklı oyun oluyor gibi. Benim son 1-2 hafta çok kötüydü. Şimdi akıyor. Hangi moda girsem alıyorum maçları. Geçen hafta çok ağırdı sinirlerim inanılmaz bozulmuştu. Çok ilginç bugün herkes dert yandı ben çok memnunum. Bakalım ne kadar gider.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mext kullanıcısına yanıt

An itibariyle gözümde 87,5 oldu bile kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hadi. Puyol’u aldin. Sonra Saint Maximin. Korkulur senden. @ShinQda Koss. Bizim ki Saint Maximin ilen15/15 yapmis. Hala soyleniyor.

• 2 maç, atılan şut 30, atılan gol 2 o 2 golü de ikinci maçın son 5 dakikasında attım. Taktik önerecek var mı? Hangi taktiği denediysem orta saha bomboş, defans dağınık, atağa giden yok.

• Edelion kullanıcısına yanıt

Kardesim en iyi taktik rakibi biktirincaya kadar gol yemek. Sonrasinda hucum edip maci kazaniyoruz. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

mH?68A6twjG

Neilguides paylaştı dün falan galiba derinlik 31 yapıcaksın. Dediğin gibiyse yardımcı olur kendin bakıp ayarlarsın sonra derinliği. Bence güzel. Ama oyun seni mağdur olarak seçtiyse istediğin taktiği yap fayda etmiyor. 2-3 gün ara vermek lazım.

• Arkadaşlar mobil companion daki fc hub bölümü bende hala kilitli gözüküyor açılmadı bir türlü.nasıl olcak

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Malesef oyun bu sene çok sinir bozucu oynarken hep sinirleniyorum fakat bu sene çileden çıkardı ara verdim bende EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bence maç başlar başlamaz 10 kere kendi kaleme atayım rakibe minik süprizler yapayım abi 🤣

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene fazla oynayacak vaktim olmuyor zaten. Taktiği denedim idare eder şimdilik teşekkür ederim. Oyun ilk çıktığı ay daha farklıydı, sürekli yaptığım hareketler yapılmıyor, atağa çıkamıyorum, defans yapamıyorum. İyi ki fazla vaktim olmuyor yoksa her gün kanser olmayı kaldıramazdım.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Kahkaha attim. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Dönem dönem dediğin gibi oluyor. 10 gün falan aynı şeyi yaşadım. Kol elimde yahu ben hiç mi oynamayı bilmiyorm dedirtiyor insana. Hic bir şekilde oyunu kontrol edemiyorsun. Bilmiyorum ama bu taktikle son 10 rivals maçı büyük ihtimal 7w 2d 1L olmuştur. Belki başka taktik denesem yine aynı olur ama defans çok açık veriyordu bu şekilde daha iyi savunma yapabiliyorum. Hayırlısı inşallah senin emeğin çok burda uybuy sitesini sen anlatmıştın bana. Ordan güzel kazandık ☺️

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! aaaaaaaa polise ve itfaiyeye haber verin EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • dün lizarazu attı paketten kadronun son hali bu şekilde oldu. bir şey eksik bir tutukluk var takımda kimleri değiştirsem hangi dizilişle oynasam hala belirleyemedim.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • kafalardansekentop kullanıcısına yanıt
    Seni şanslı lanet

• Bronz ve gumus kadro ile 25 win gorevi icin oglen vakitlerinde girebilen birilerini ariyorum , ozel mesaj ile ulasin lutfen

• totw kartları 11.500 den toplamak mantıklı mı salı çarşamba kar ettirir mi dersiniz ?

• Bence market hâlâ cortlamadı. Aynı çizgide ilerliyor. Yine pazar gecesi ve pazartesi sabahı itibarıyla meta kartlar da dahil olmak üzere ciddi bir düşüş var ama çarşamba veya cuma sonrası yükselişe geçecekler.

• 
Sayfa: önceki 88988899890089018902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.