Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheCaliph_ , EmreKart2515 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (8 Mobil) - 11 Masaüstü9 Mobil
5 sn
181.591
Cevap
833
Favori
6.354.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 89028903890489058906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam konsolu sıfırladıktan sonra oyunu indirip İnternet bağlantısını kesip oyuna girdim yine aynı şekilde davrandı. Belki oyunu indirirken direkt buluttan veri çekiyordur onu silmenin bir yöntemi var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U.KAYALI kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam ama sanmıyorum öyle bir şey yaptığını. Farklı gamepad bağlayıp ona ayar yapsanız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Var, yanlis hatirlamiyorsam Ps plus'a girip orda bulut yedeginde oyuna ozel dosyalari silebiliyorsunuz. Bulamazsaniz aksam evden ss atarim.

Benimde haftasonu online mclarda joystick ayarlari sapitiyordu, R3 calismiyor L2 baska tusun gorevini falan yapiyordu. Ps oyun icerik dosyasini sildim duzelmedi, sonra Ps+ bulut yedegini sildim duzeldi.

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

Evet buldum varmış sildim ama olmadı şimdi oyunu silip bulutu silip tekrar 0dan yükleyip deneyeceğim

• Yav arkadaş bu oyun delirtecek beni bu nedir abi ben bu işin mantığını anlamadım. Sabahtan beri Futre’den 200k zarar etmeyeyim diye piyasayı takip ediyordum. 522lere kadar düştü gün içinde de sürekli bu civarlardaydı. Kartı 546dan sattım satar satmaz marketteki bütün 500lük kartlar gitti kart 590a dayandı t*şak mı geçiyor bu firma

• 90 van nistelrooy sattım 160dan. 5 dk sonra 170e çıktıEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Ya hocam bir oyuncu alayım tadına bakayım 2-3 maç atayım dedim 200k zarar ettirdi beni iki günde. Gerçekten bu oyuna para yatırmayana haram bu oyun ya 88lik öylesine bir heroya da sahip olamayacaksam tüküreyim böyle sisteme.

• hocam işin kötü yanı parayı bastın fifa points aldın paket açtın diyelim, geçen hafta mbappe çıkaran adam sattığı an 3 milyondan fazla coin alıyordu şuan 2.4 milyon coin ediyor. para harcasan da oyun içi paranın eridiği bir sistem var maalesef. ben de kart almaya korkar oldum bu sistemde

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Haftalık promolar bitiriyor piyasayı. Bir de bu futsherif gibi herifler bilgi düşürdükçe market manipüle oluyor. Haftaya cuma muhtemelen black friday olacak o zaman gold kartlar belli başlı kartlar hariç çakılacak gibi. Benim anlamadığım bu hero ve iconlar neden bu kadar oynak. Yani bana göre şu an futre çok daha pahalı bi futbolcu olmalıydı.

Hocam online olarak oynuyorsanız otomatik Top alma yapmıyorum herhangi bir tuşa bastığınızda sadece adamın dibine kadar takip ediyor müdahale yapmak için şu tuşuna basmanız gerekiyor

yani oyunda ya da sizin dosyalarınızda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum herkezin savunma sistemi aynı oluyor

• Kadroda nereye takviye yapmalıyım sizce? Robertson sbc yapılır mı ?

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• pes1907 P kullanıcısına yanıt
    Robertson yapılmaz oraya mendy alın ucuz zaten

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.Pazar gününe kadar bekleyip öyle bir takviye yapacağım takıma önerilere açığım

• Arkadaşlar 2 stoperimin arasında 20 metre boşluk var ve rakip forvetler sadece orada bekleyip bedavadan gol atıyor. Bunsorun nasıl çözülür?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fc 25 ultimate moduna başladım bende. Fakat hiçbir görevi yapmayı düşünmüyorum günde 2-3 Rivals maçı yapıp stresimi atabiliyorum. Hiç çok fazla kasmaya gerek yok bu yıl bunu anladım
    Rush moduda güzel arasıra ona da takılırım yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 20 Kasım 2024; 19:16:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Party bagden 84lük saad diye birini attı market değeri 10k söyleyeceklerim bu kadar. Birazdan vini çekenler gelir

• blackprague kullanıcısına yanıt

Cok atmis hocam. Saklayin ilerisi icin. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Vini sbc’sine saklıyorum 😂

• Geçtiğimiz gün burada Cahill almanızı tavsiye etmiştim %120 arttı şimdi elimde bi 10 tane vardı ve yarısını sattım. Yeni fiyat aralığı açılır mı buna yoksa şu anda bir etkinlik mi var neden yükseldi bilen var mı?

• Oyuncu ya da teknik direktor kariyerine girmeye calistigimda bazen oyun takilip kaliyor daha kariyerler acilmadan. Benzer sorun yasayan var mi merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89028903890489058906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.