< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8903. sayfa)
-
-
-
-
bu UT'yi çok eskiden sabahlara kadar oynardım. sonra bıraktım. sinir hastası olmak için birebir oyun.
-
Yillar sonra yeniden Ultimate Team...
bakalim ne tecrubeler yasicaz...
pahalilik buraya da vurmus resmen.
odullerden cikan paketler ve SBC J.David onculugunde bi kadrocuk kurduk.
-
-
Hocam sagolasin sayende para ettigini bilmedigimiz adamlari okuttuk
-
Şu güncelleme iyi geldi hemen üst division attım kendimi. Sabah oyunda güzel akıyordu ama her zaman o vakit oynayamıyoruz iş güc yüzünden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sezon ilk kez 2.lige çıktım, 2. ligde düşme var sanırım, bir maç kaybedince hemen düşüyor muyuz acaba?
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
paldır küldür
-
Rica ederim ama benim de Assorthic ve 17Scorpion kullanıcı adlı arkadaşların yazışmalarını görünce kafama dank etti.
-
-
Lan oğlum hız minimum 90 demiş 2 kat puan için hala 90 altı hızda adam seçen embesiller var rush modunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DriesCiarlo03 nickli arkadaş GS formalı ve Ps 5 platformundan oynuyor. Kendisi hilecidir. 5-1 yenerken oyundan çıktı ama ben yenik sayıldım.
-
Marketin pick yaptığı gün çarşamba mıydı perşembe mi?
Div4 te kendi halinde takılıyorum 34 puan topladım 35 almak için gireyim dedim üç maç üst üste r9 gullit mbappe cruyflu kadroları karşıma çıkardı oyun div1de olsam ne olur acaba
Aradan 1 hafta geçti ve sorun düzelmedi.
Sorun kendi hesabımda mı dedim ps5i sıfırladım başka bir hesapla oyunu indirdim yine aynı problem. Acaba ben mi kafayı yedim normalde de savunma böyle mi diye düşünüp fc24ü indirdim onda bariz şekilde gelişmiş savunma yapıyor yani sorun yok. Muhtemelen çözümü de yok o kadar saat emek boşa gitti muhattap da yok karşında. Gelişmiş savunma gözükse de oyun taktiksel savunma yapıyor bütün modlarda.
Hocam söylediğin şey fiziğe matematiğe aykırı. Oyunun kayıt dosyalarını sildiniz. Ps5 sıfırladınız, ona rağmen oyun ayarı nasıl sabit kalabilir? Acaba bulut kaydınız falan mı var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X