Oyunun her modunda oluyor aktif maçta değilsem 15dkda bir kapatıp açmak zorunda kalıyorum son günlerde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8905. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Benden bu kadar başım ağrıdı gerçekten bırakın yarım saniyeyi pasa bastıktan tam 1 2 saniye sonra atıyorlar şakasız söylüyorum oyuncum dönene kadar hadi hadi dönsene dediğim oldu defalarca neden bu kadar eşitsizlik varken kendimi yorayım ve sonucunda kaybedeyim hele bu sene gameplay tamamen çöp grind ticaret vb şeylere de kafam ermiyor zaten sözün özü benden bu kadar nadiren girer kariyer de 1 2 maç atarım offline gecikme yok bir şey yok o da futbol sevdamız yüzünden yoksa cihazdan silmek üzeriyim yıllardır sunucu problemi paket problemi toty de avuç yalama fp almaya zorlama kurtuldum senden UT saçmalığı!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam aynı sıkıntı bende de mevcut. Bir çare bulabildiniz mi acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu videodaki adımları sırayla deneyin isterseniz.
AarohanTechSolyoutube
How To Fix EA Sports FC 25 Error Code CE-108255-1https://www.youtube.com/watch?si=o28H78MRB4KHriza&v=MoiFYoZVVbI&feature=youtu.be
Ben kayıtlı tüm kadroları silerek çözüm bulmuştum. Farklı konular ama her çözümden bahsetmiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Burada olanları birçok defa denedim. Ama benim için hiçbir şekilde çözüme ulaşmadı. Ama yine de cevabınız için teşekkür ederim.
-
İnternette çok fazla çözüm videosu var ama hiçbiri çözmedi. Bu konuda da paylaştım aslında ama yeniden paylaşayım. Belki işe yarar da bu sıkıntıdan kurtulur herkes.
PS5'i safe mode'da açın. Açıldıktan sonra, clear system cache yazan'a tıklayın. Önbelleği temizleyip, database'i yeniden kuracak. Daha sonrasında bu sıkıntıdan kurtuldum ben.
-
Paketlerin musluğu kısık olduğu için bu hafta bi tane bile sb maçı atmadım. Normalde çoktan bitirmiş olurdum.
Div 3 rivals ödülleri coin ödülü hariç toplam gelir 28k :)) çektiğim çilenin bi 200k’si var
-
Bunlar FUT'dan bagimsiz oyuncu ve Antrenor gorevioyunun ana menusunde gorebilirsiniz.
-
Arkadaşlar benim kafama takılan bir sorum var. Su an fc25i PS4 üzerinden oynuyorum. Evimde xboxda var ve Xbox için de fc25i satin aldım. PS4 deki hesabımi xboxa aktarabilir miyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FUT'a bir faydası yok yani, teşekkürler
-
Hayir var, yaptigin gorev Fut HUB'daki ilerlemeye yansiyor. Oyun modu olarak Fut degilde kariyerde yapiosun sadece
-
Aa tamam uğraş gerektirmeyenleri yapayım o zaman, teşekkürler
-
Rica ederim, Antrenor icin tavsiyem Ancelotti'yi sec direkt hizli simule et oyunu. super kupa dahi kazansan major kupa gorevi oluyor.
-
Hayır maalesef ayrı kadro kurmanız lazım.
Div2 ödüllerinden yine baş çıktı bana. 2 tane 84+ oyuncu seçiminden max 84 atıyor kaç haftadır. İyice b*ku çıktı. CoD olmasa şu lanet oyuna kalmıştık.
-
Bu ne açgözlülük anlamıyorum ki! Zaten fp alan alıyor, paket açan bağımlılar açıyor. Doymuyor herifler paket şansları o kadar düşük ki inanamazsın iyi oyuncu gelme olasılığı binde bir falan herhâlde mk
Rivals odullerinden cikan en iyi kart 85 o da duplicate
totw en dandik 83. 35 puan kasmaya gerek yok
-
fark yok 11ms oyun kasıyor
-
Abi kasmadan ziyade hızlı olan oyuncu YouTube’da bu online oynayan Emrelerin ki gibi falan koşup gidemiyor abi 98 koşuşu var adamın 78 hızı olan adam on metrodan gelip topu alıyor abi internetten kaynaklı olarak yukarıda fotoğrafta gösterdiğim Gibi benim oyuncunun sırtına birisi çıkmış sanki maç boyunca sırtında bizimki birini taşıyor abi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X