< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8907. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Belki tekrar oluyor ama gerçekten yıldım artık
Laf olsun diye muhabbet olsun diye
Bir firma düşünün kendini batırmak icin yapmadigi rezillik yok...
Yani iş ahlakı 0
Aldığı parayi hak etme 0
Normalde söyle düşünmek lazım
Bu firmayi batırmak için yaptıkları tamamen HAİNLİK...
Nasıl bu firmayı ileri götürürüz degil
Nasıl batırırız....
Bende 4132 oynuyorum.
Derinlik 40
SB da bilgisayar öyle mudahele yapiyorki bronzlar bile kapatıp çıkasım geliyor
Sinirden dalıp kırmızı yiyiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 21 Kasım 2024; 22:31:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yerli-yabancı herkese bakıyorum bir tane mutlu olan yok şu durumdan.
patch geldi diye zannettik ki bir şeyler olumluya gider, yok arkadaş.
her yıl iki üç tane golün kolay yöntemi vardı, bu sene hiç bir yol yok.
bir çalışan speedboost vardı, onu da yok ettiler.
trivela yeşillersen giriyor, plase şut için boşluk bulasın ki girsin, karşı karşıya kaldığın zaman çok hızlı karar vermelisin bir saniye beklersen stoper ensende.
her sene daha da kötü çıkıyor bu oyun ama bu seneki hepsine rahmet okutur.
nutmeg-bridgeler, orta-kafalar, çizgiye inip içeri çevirmeler, dikine ara paslar, terse uzun toplar falan bunları 21-22-23-24'te falan kullanıyorduk bazılarını eskiler hatırlar.
bu gidişle toty'ye kadar oyuncu sayısı ciddi azalacak. geçen maç aratırken bayağı uzun süreler bekletiyordu rivals için. şimdiden sallantılar başladı.
-
Ya valla sinirim bozuldu biri geldi bana lol falan yazıyor , baby falan diyor. Ben de R u gay? Shut up falan yazdım 😂 1 hafta ban yedik bunun için. Tam black friday önü olcak iş değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PON fiber 500/500
-
konum neresi hocam Türkiyeden gpon da olsa 11 ms çok mümkün değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 22 Kasım 2024; 13:31:0 > -
Ben Hollanda'da 14-16 ile oynuyorum 11 iyiymis
-
-
bende de 100/1000 gpon var 38ms pingle oynuyorum, 11 iddialı geldi
-
Turkiye'deyken 40'li msler normal geliyordu, 3 senedir burda yasiyorum oyuncuyu kontrol ettigini hissediyorsun resmen. Hatta yakin bir rakiple eslesirsen ms dahada dusuyor o zaman mukemmel oluyor.
-
Pek kıymetli saygıdeğer @mext Üstadım onca yoğunluğunuzun yorgunluğunuzun arasında değerli vaktinizi ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum
bulunduğunuz ülkede fiber internet hizmeti alabiliyor olmanız harika bir şey sizin adınıza çok sevindim sosyal ve mesleki hayatınızda başarılar diliyorum saygılarımı arz ederim kıymetli hocam darısı bizlerin de başına
aslında mümkün. Işık hızı 300.000km/1sn Almanya kuş uçuşu 1800km olsa, paketin gidiş gelişi 3600km eder, 300.000 km 1000ms ise 3600km 12ms falan eder.
-
Mext Üstadımız Türkiye’de değil hocam yurtdışında yaşıyor
doğru hocam imkansız, ben çekyadayım. 8ms de gördüm almanya'dan rakiple eşleşince
-
Dribbling master oluyorsundur. Rakipler yağ gibi akıyor. Biz anca gece dribbling atabiliyoruz. Zaten dribbling çalışmazsa gol falan atmak çok zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konum ankara sağlayıcı Türk net mi ? Bende de 100/100 gpon var 38 MS oynuyorum . Türkiye şartlarında iyi bir değer bence ama yine de prime saatlerde girdiğimde ağırlık oluyor ama Ping değeri sabit. O açıdan o ping değerinin çok doğruyu yansıttığını düşünmüyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 22 Kasım 2024; 14:48:26 >
prime saatlerde her türlü ağırlık oluyor pingden bağımsız @Schi20phrene kardeşimize de bunu söylüyoruz ama gpon da diretiyor kendisi
-
yok hocam istanbulda yaşıyorum kablonet kullanıyorum
-
Olabilir
. Ama araya pingi arttiracak kontrol sistemleri koymasalar İstanbul'dan Almanya'ya 11-12ms ping mumkun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X