Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KavunluDondurmaa , Unchartedxx , Exheo Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
182.116
Cevap
829
Favori
6.379.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 89068907890889098910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen gpon falan farketmiyor. Hatta reddit'de X'de falan herkes belli saatlerde ağırlıkdan şikayetçi. Sizde aynı şeyi söylüyorsunuz avrupa'da olmanıza rağmen . Çünkü bu kişinin kendi altyapısı ile ilgili değil serverların belli saatlerde çok yoğun olması ile ilgili. Klasik bir örnektir ama bunu 5 şeritli bir yolda normal de trafik yokken iş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu olmasına benzetebiliriz. Milyonlarca kişi oynuyor aynı anda . EA server sayısını artırmadıkça serverın yanından da bağlansan bu durum değişmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görevle alınabilen Felix gelmiş 2 wl finalinde 22 galibiyet istiyor😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Bizi aşar o iş EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Geçen sene 13-14'ten aşağı düşmezdim bu sene 9 bile alamıyorum

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

Vay be hocam. Sezercik gibi hissettim. Ben burda 58 ms görünce heh iyi oldu diyorum. Benim garibanlık seviyesi

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

Hocam insallah sizde gorursunuz boyle dusuk ms'leri. Oyun zaten berbat, umarim keyif aliyorsunuzdur.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

bir kere hasbelkader yaptık 11 zaten, iki defa üst üste imkansız.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

10 galibiyete verdiği richarlison ise düğünde bile oynamaz.

• GkhnFB kullanıcısına yanıt
    Hocam HDR kapattığımdan beri input lag baya azaldı. Daha keyifli oldu oyuncularım koşabiliyor en azından. Hem ps5 hem pcde oynuyorum. Ps5 tvde hdr kapatınca zaten performansım direkt arttı. Aynı şekilde oled monitörümde kapatınca da aynı etkiyi gördüm.

İyi dilekleriniz için teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mext kullanıcısına yanıt

Pek kıymetli saygıdeğer mext Üstadım maalesef ki ben de şöyle bir durum var sizlerde ağırlık oluyordur tabii ki ama işin garibi benim adamım 98 koşucusu var Emre’nin videolarındaki gibi onun oynadığı online maçlardaki gibi hızlı olan oyuncum koşamıyor patlayıp gidemiyor ağırlıktan ziyade benim şutlarım yavaş gidiyor dün de fotoğraf paylaştığım gibi sanki adamın sırtına biri çıkmış benim 11 oyuncunun sırtında insanlar varmış gibi hareket edemiyorlar

oyunla alakalı değil yani benim internetimin kötü olmasıyla alakalı bir durum maalesef ki 98 komşusu olan bir forvete 10 metre gerisinden 78 koşu solan bir stoper yetişemez bu fizik kurallarına aykırı bir kere maalesef ki böyle bir durum var hocam

• Div 2 de ve wl de biraz daha 4213 veya 433(4) oynayan görürsem kusacam. O kadar aptalca bir taktikken oyun salaklığından kitleniyor oyun. Özellikle 4213 de çift mdo ve moo lu sistemde geçiş oyunu nasıl oluyor? Topa nasıl sahip olabiliyor? Gitsinler 5 li ile uraşssınlar. Böyle çift mdo ile oynamayı ellemesinler

• alvete A kullanıcısına yanıt

gerçi o işin mutfağını bilmiyorum hocam

apartmanın bahçesinde Sokak kedileri var Allah rızası için forumdan bir abimizin tavsiyesi ile 15 kg kedi maması aldım ne hikmetse kediler yemiyor bu mamayı hiç aç olmalarına rağmen ayın başında gidiyorum muhtarımızdan da bir poşet mama alıyorum benim aldığım mamanın içine karıştırıyorum hayvan cihazlar muhtarın verdiği mama yiyorlar benim mama yine kuruyup kalıyor yemiyorlar aç olsalar bile yaklaşmıyorlar bile içim parçalanıyor camı açıyorum garipler açlıktan da ağlıyor elimden de başka bir şey gelmiyor bunada canım ayrıca sıkkın oyundan da keyif almıyorum fiber internet olmadığı için saçma sapan oyuncular koşamıyor

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan felix de oynamaz 😂 30 maçta 22 win alabilen adamın kadroda felixin ne işi olacak

• Ya şu zamanlı bitiriciliği antrenmanda bile yapamıyorum nasıl alışıyosunuz buna

Hocam onu online da yapabilmek için gecikme yaşamamanız lazım bunun içinde GPON İnternet gerekiyor eğer sizde GPON sahibi kaymak tabakadan değilseniz maalesef ki online da yapamazsınız 😭

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Gpon var ki hocam 😎 bende yetenek yok 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 22 Kasım 2024; 18:44:6 >

Hocam O zaman antıraman modunda oluyorsa eğer biraz daha yakın kameralar ile deneyin özellikle pro ya da uçtan uca olan kamera ile alışmak için oynayın hocam etkisi olacaktır

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Hocam tam topa vuracakken bas diyorlar ama maç esnasında benim bunu kontrol edecek mentalim olmuyor. Ona mı bakacam rakibi mi yoklayacağım ikinci kez şuta mı basacağım çok karışıyor o an ortalık. Bir de her şutun animasyonu farklı falan.

Olay tamamen sizde bitiyor hocam önceliğiniz o zaman rekabet olmasın rahat takılın oyunda belki o zaman daha iyi adapte olabilirsiniz mesela ben çözmek amaçlı biraz uğraşmıştım eski oyunlarda becerememiştim sonrasında bir daha hiç kurcalamadım 😎

• AMAN ALLAH IM DİYORRRR BİRİLERİİİİİ

ZAAA

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Soyle guzel bir bes ye aklin basina gelsin. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Beni perisan ettiler bugun. Lanet edip kapadim. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın cihaz, tövbeliyim fifaya 😀😀😀 ekleyin aynı account nick ile

• 
Sayfa: önceki 89068907890889098910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.