Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8931. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
178.776
Cevap
833
Favori
6.283.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 89298930893189328933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sissokko mendy 87 evo
    Cunha 87 yapicam evo

Chiesa 86 evo 87 olurmu bilmiyorum ben 86 ya başladım

4132 de oynuyorum
    Bütçe 1 milyon var

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 1 Aralık 2024; 20:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt

Üstat GPON mu acaba ?

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

GPON candır

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Var mı GPON hocam?

• Pajor pası ve zayıf ayak hariç müthiş kart, bedeli uygun. Upgrade alması garanti.

Şimdiden yazalım yapılır. Yan hesapta hansen vardı, yaptım hemen. Patri POTM'da yolda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 1 Aralık 2024; 22:31:54 >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Şimdi gördüm rengim.

Bencede yapılır net 👊👊

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Yok be kardeşim nerde🤣🤣

Hani Tokatçı filminde kemal Sunal ekmek banıyor cama, esnafda bandın say diyor ya

O şekilde 🤣🤣🤣

• Hesaba bir haller oldu😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yarın bırakmıştım ama EA biraz adam olmuş gibi paket şansı ve sbc bolluğu ile oyun biraz kendine gelmiş haliyle geri döndüm şimdi biraz fodder kasıp vini yapayım diyorum ne diyorsunuz beyler ?

Otd Cruyff için ne diyorsun?

• buraqka B kullanıcısına yanıt

5 maç kiralığını alıp, wl'de yada rivals'da dene derim.

şahsi fikrim, 1.2mlik fodder ona verene kadar 3 tane icon patlarım. vini garanti seçenek olarak, yine orada duruyor.

ileri safhada o kart evo alacak buna eminim, yapanlar iyi ki yaptık da diyebilir. o zamana kadar da neler neler çekersin hesaba orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 1 Aralık 2024; 23:12:5 >

Ana hesaba Vini yapıyorum o daha iyi şüphesiz de yan hesaba da değişiklik olsun diye sormuştum.

• Arkadaşlar sezon xp lerini alabilen var mı? Maç yapıyorz ortada xp yok

• 3 gündür bir sürü paket acıyorum az önce 89luk ze roberto çıktı, onun dışında da bir şey çıkmadı totw harici.87lik ze roberto yerine onu koyarım onun dışında kadronun üstüne bir şey koyamadim bu contentten maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bf sonrası kadro bu hale geldi. Desailly daha uygun bir fiyattan gelmiş olsaydı Simakan yerine onu yapacaktım. Paketlerden de saçma sapan promo kartları attı. Piyasaları gold rare kartlar ile aynı. Paket açışta renkli renkli ışıklar görürken dahi heyecan yapmıyorum, o derece. Çünkü biliyorum sıradan bir kart geleceğini. 2 senedir paket olasılıklarının içine ettiler. Bir de üstüne 7x24 oyunla vakit geçirtmek istiyorlar. Neymiş her gün 5 maç atarsak paket gelecekmiş… En son 75x100 paketini açtım. Bir kaç tane 86-85’lik gold kartlar üstüne 2 tane 86’lık totw attı. Oyananış desem, belki de son 4-5 yıl ki en kötüsü olabilir. Her sene oyunu berbat ede ede bu hale getirdikleri için ötesini de çok hatırlamıyorum zaten. Bu sene de toty ile oyunu bırakırım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 2 Aralık 2024; 1:10:25 >

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

450 tane totw çıktı, bir sürü promo ama hepsini sbc ye bastım. Sonuç olarak aynı adamlarla oynuyorum.

• Beyler bu mod oyuncu olayı nedir

• ana hesapta ikinci 11'imi yaptım, yan hesapta 7 yaptığım bir hafta gayet iyi.

ödüllerden gelenler yine tırt, yine tırt. 87x2'den hero geldi, dedik hadi sasic'miş. markette 36k.

82x14'lerden bir şey atmaz ödüller, bir şey atmaz. yavaştan vini yapıyorum ama diğer wl'ye yetişir mi emin değilim.

• ismailzumbul İ kullanıcısına yanıt

İki üç gündür bende de aynı. Offline online bir sürü modda maç yaptım ama hiç vermedi. 1000'de takılı kalmış durumda.

• 50 paket ve ilk 11im aynı. Temel ikondan miyoma diye birini attı en fazla o

• 
Sayfa: önceki 89298930893189328933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.