EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8931. sayfa)
-
-
Üstat GPON mu acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GPON candır
Var mı GPON hocam?
Pajor pası ve zayıf ayak hariç müthiş kart, bedeli uygun. Upgrade alması garanti.
Şimdiden yazalım yapılır. Yan hesapta hansen vardı, yaptım hemen. Patri POTM'da yolda zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 1 Aralık 2024; 22:31:54 > -
Şimdi gördüm rengim.
Bencede yapılır net 👊👊
Yok be kardeşim nerde🤣🤣
Hani Tokatçı filminde kemal Sunal ekmek banıyor cama, esnafda bandın say diyor ya
O şekilde 🤣🤣🤣
-
Oyunu yarın bırakmıştım ama EA biraz adam olmuş gibi paket şansı ve sbc bolluğu ile oyun biraz kendine gelmiş haliyle geri döndüm şimdi biraz fodder kasıp vini yapayım diyorum ne diyorsunuz beyler ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otd Cruyff için ne diyorsun?
5 maç kiralığını alıp, wl'de yada rivals'da dene derim.
şahsi fikrim, 1.2mlik fodder ona verene kadar 3 tane icon patlarım. vini garanti seçenek olarak, yine orada duruyor.
ileri safhada o kart evo alacak buna eminim, yapanlar iyi ki yaptık da diyebilir. o zamana kadar da neler neler çekersin hesaba orası ayrı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 1 Aralık 2024; 23:12:5 > -
Ana hesaba Vini yapıyorum o daha iyi şüphesiz de yan hesaba da değişiklik olsun diye sormuştum.
-
Arkadaşlar sezon xp lerini alabilen var mı? Maç yapıyorz ortada xp yok
3 gündür bir sürü paket acıyorum az önce 89luk ze roberto çıktı, onun dışında da bir şey çıkmadı totw harici.87lik ze roberto yerine onu koyarım onun dışında kadronun üstüne bir şey koyamadim bu contentten maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
450 tane totw çıktı, bir sürü promo ama hepsini sbc ye bastım. Sonuç olarak aynı adamlarla oynuyorum.
-
Beyler bu mod oyuncu olayı nedir
ana hesapta ikinci 11'imi yaptım, yan hesapta 7 yaptığım bir hafta gayet iyi.
ödüllerden gelenler yine tırt, yine tırt. 87x2'den hero geldi, dedik hadi sasic'miş. markette 36k.
82x14'lerden bir şey atmaz ödüller, bir şey atmaz. yavaştan vini yapıyorum ama diğer wl'ye yetişir mi emin değilim.
-
İki üç gündür bende de aynı. Offline online bir sürü modda maç yaptım ama hiç vermedi. 1000'de takılı kalmış durumda.
50 paket ve ilk 11im aynı. Temel ikondan miyoma diye birini attı en fazla o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X