Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
180.025
Cevap
835
Favori
6.319.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 89378938893989408941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rush oynayıp kolu bırakanlara geçmiş olsun. Millet fark etmedi heralde halen deniyorlar sonra atıyor oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu perişan etmişler rezil bir durumda çok agirlasmis

• Bu arada div-3 de denedim yeni güncellemeyi. Stoperler arası mesafe azalmış. Oyun ağır ve hantal. Belki benim öyledir. orta saha da tutucu içine top kapan rolü güzel olmuş. orta sahalar daha agresif.

• Ahtapottt A kullanıcısına yanıt

Ben espri yapmıştım kıymetli hocam sizin internetiniz ile ilgili bir sorun yoktur gpon gpondur

olay büyük ihtimalle ülkemizde sunucu olmamasından kaynaklı

mesela bizlerin yaşamış olduğu bu gecikmeye artı olarak benim alt yapı vdsl ve alt yapıda sorun var bende oyuncular koşamıyor olduğu yerde patinaj çekiyor adamlara resmen figüranlık yapıyorum

95 koşulu adamıma 10metre geriden 78koşulu stoper geliyor ayağından topu alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme çöp oğlu çöp...
    Allah belanı versin EA

• Selamlar dostlar,

Şöyle bir göz gezdirdim ama göremedim, soru tekrara düşüyorsa kusura bakmayın lütfen. FC25 PS5’te UT menüleri içerisinde oyun sürekli donuyor. Maç oynarken bir sorunum yok. Bir KKG yapana kadar göbeğim çatlıyor fazladan 2-3 dk kaybediyorum. İnternette bu takılma kasma sorunlarına bazı ayarları değiştirerek çözüm bulduğunu iddia edenler var, denedim ancak benim sorunuma çözüm olmadı.

Sizlerin içinde bu sorunları yaşayan var mı? Varsa eğer nasıl bir çözüm buldunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

Edit; bir görüntü ekledim, ekran bu şekilde 1-2 dakika takılıp kalıyor sonra devam ediyor.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekapa -- 4 Aralık 2024; 19:18:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• blackprague kullanıcısına yanıt

Tekrar söylüyorum hocam bu paket şansları tamamen hesaplarla alakalı, oyunun başından beri rank3 altına hiç düşmedim wlde bu hafta yorgun olduğumdan maçları çok oynayamadım hatta baya kötü oynadım ama 10 win aldım sonuç bu. Mesela telmos hocamızın hesap şansı şu forumda wl oynayan birinde olsaydı 20mil+ geçmişti, g*tümden sallamıyorum gerçek bu. Geçen sene toty zamanı satılır Vieira çıkmıştı aynı bu hesabıma ve daha bir sürü hatırlamadığım milyonluk kartlar. Ondan önce ki sene bir hesaba bütün üst düzey totsları attı sattım. Siz tek hesaptan denediğiniz için size böyle geliyor önünüzde konsol var, 15 dakika ayırıp 2-3-4 hesaptan Sbc dönün demek istediğimi anlayacaksınız

• Koinos556677187 K kullanıcısına yanıt

Seninle konusmuyorum. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Hocam haklı olabilirsin eyvallah da ben inan ki tek hesapla oynarken bile fenalaşıyorum. Maçları oyna oyna gına geliyor. Eyvallah gideyim iki üç hesap açayım. Günde 50 maç atamam ki ben yani öyle bir mentalim yok. Hesap şansımın çok kötü olduğu aşikar. En fazla şöyle bir şey yapabilirim. Bi hesap daha açıp bir ay orada takılırım paket şansı iyiyse oradan devam edeyim. En en fazla bunu yapabilirim. Şu an kendi hesabımın paket şansı matematikle falan da açıklanamaz. Böyle bir istatistik yoktur yani. Satılabilir falan da istemiyorum he coin moin derdinde değilim yani.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Kanka kadro at

82+ 14 ne diyeyim ki? Ve 85+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 4 Aralık 2024; 21:23:25 >

• beyler FUT'taki kariyer ve teknik direktör görevlerini oyunun normal modundaki kariyerden mi yapıyoruz? Daha önce yapmadım kusura bakmayın.

• whatisthematrixneo kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
    Sonunda güzel bisey atti oyun demek ara verince kıymete biniyoruz

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Saolasın..

• Vvd 170 k oldu.... 100k idi 2 hafta evvel
    Müthiş para vuruyorlar..

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Benim kadro mu

Ps5 platformundayım arkadaşla ortak aldık fifa ultimate yi son kardeşliği olarak.

İkinci hesap açabiliyormuyum ben yine de aslında teknikmolarak 3. Hesap mı oluyor.

• @Areka2002 hocam, sana cevap yazmalar kapalı olduğu için böyle yazıyorum EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Sadece Van Dijk'in değil, çoğu oyuncunun fiyatı arttı. Mesela Black Friday öncesi Mbappe 2,1 milyona düşmüşken şimdi 2,5 milyon.

• blackprague kullanıcısına yanıt

Kardeşim sen benden daha şanslısın ☺️

• 
Sayfa: önceki 89378938893989408941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.