< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8939. sayfa)
-
-
Oyunu perişan etmişler rezil bir durumda çok agirlasmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada div-3 de denedim yeni güncellemeyi. Stoperler arası mesafe azalmış. Oyun ağır ve hantal. Belki benim öyledir. orta saha da tutucu içine top kapan rolü güzel olmuş. orta sahalar daha agresif.
Ben espri yapmıştım kıymetli hocam sizin internetiniz ile ilgili bir sorun yoktur gpon gpondur
olay büyük ihtimalle ülkemizde sunucu olmamasından kaynaklı
mesela bizlerin yaşamış olduğu bu gecikmeye artı olarak benim alt yapı vdsl ve alt yapıda sorun var bende oyuncular koşamıyor olduğu yerde patinaj çekiyor adamlara resmen figüranlık yapıyorum
95 koşulu adamıma 10metre geriden 78koşulu stoper geliyor ayağından topu alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme çöp oğlu çöp...
Allah belanı versin EA
-
Tekrar söylüyorum hocam bu paket şansları tamamen hesaplarla alakalı, oyunun başından beri rank3 altına hiç düşmedim wlde bu hafta yorgun olduğumdan maçları çok oynayamadım hatta baya kötü oynadım ama 10 win aldım sonuç bu. Mesela telmos hocamızın hesap şansı şu forumda wl oynayan birinde olsaydı 20mil+ geçmişti, g*tümden sallamıyorum gerçek bu. Geçen sene toty zamanı satılır Vieira çıkmıştı aynı bu hesabıma ve daha bir sürü hatırlamadığım milyonluk kartlar. Ondan önce ki sene bir hesaba bütün üst düzey totsları attı sattım. Siz tek hesaptan denediğiniz için size böyle geliyor önünüzde konsol var, 15 dakika ayırıp 2-3-4 hesaptan Sbc dönün demek istediğimi anlayacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Seninle konusmuyorum.
Hocam haklı olabilirsin eyvallah da ben inan ki tek hesapla oynarken bile fenalaşıyorum. Maçları oyna oyna gına geliyor. Eyvallah gideyim iki üç hesap açayım. Günde 50 maç atamam ki ben yani öyle bir mentalim yok. Hesap şansımın çok kötü olduğu aşikar. En fazla şöyle bir şey yapabilirim. Bi hesap daha açıp bir ay orada takılırım paket şansı iyiyse oradan devam edeyim. En en fazla bunu yapabilirim. Şu an kendi hesabımın paket şansı matematikle falan da açıklanamaz. Böyle bir istatistik yoktur yani. Satılabilir falan da istemiyorum he coin moin derdinde değilim yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanka kadro at
-
beyler FUT'taki kariyer ve teknik direktör görevlerini oyunun normal modundaki kariyerden mi yapıyoruz? Daha önce yapmadım kusura bakmayın.
Doğrudur hocam
-
-
Teşekkürler hocam. Saolasın..
Vvd 170 k oldu.... 100k idi 2 hafta evvel
Müthiş para vuruyorlar..
Benim kadro mu
Ps5 platformundayım arkadaşla ortak aldık fifa ultimate yi son kardeşliği olarak.
İkinci hesap açabiliyormuyum ben yine de aslında teknikmolarak 3. Hesap mı oluyor.
@Areka2002 hocam, sana cevap yazmalar kapalı olduğu için böyle yazıyorum
Sadece Van Dijk'in değil, çoğu oyuncunun fiyatı arttı. Mesela Black Friday öncesi Mbappe 2,1 milyona düşmüşken şimdi 2,5 milyon.
-
Kardeşim sen benden daha şanslısın ☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X