EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8938. sayfa)
-
-
Benimde van dijk var ne hava topu alabilir nede müdahale mal mal bakıyor yanından gelen topa aynı maç takipte gold van dijk var mbappeden hızlı her topu kesiyor sürekli pas adası yapıyor herkese yetişiyor maçta ayrıca sinir oluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen, oyuna para harcayanların şu an elde ettikleri kartları biz anca temmuz ayında görüyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın ödüller için millet bugün kasacakti 7 gün haftada gitmişler en sıkıntılı günde serverlari kapatmışlar valla helal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya benim 10 ve 30 coinlik paketler gelmedi bugün. Sizde var mıydı?
O guzel gunler geride kaldi reis, dun ikon paketleri, satilir kahraman da gelmedi, 80+ Player pickte bitti. Bu aksam 82*14 kralda gelmeyecek buyuk ihtimal.
-
Bu promo da bitti …
24'te baya goller atmaya başladım. sonra fark ettim ki gelen rakipler hep bot(pc).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 4 Aralık 2024; 15:48:32 > -
Üstadım GPON ile ilgili bir sorun olabilir, halis GPON yada öz GPON olsa yağ gibi akar aslında oyun senaryo modundaki akıcılık yarın da oynarsınız hatta siz daha tuşa basmadan basıcağınızı hissedip parmağınızdan önce algılardı yani o derece olurdu halis GPON olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PC'de update deneyen var mı? Takılma oluyordu düzelmiş mi?
-
Ben her gün fc 24 deyim , maçlar hep 6-4 , 5-5 gibi bitiyor , yensem de yelsem de mükemmel keyif alıyorum herkeste 98 99 luk kartlar Aman Allahım ne şutlar ne goller
yan hesaba 82x14'ten çıkana bak, ana hesabı geçti burası. hesap değişme günü bugünmüş.
şakasız yan hesabım daha iyi şuan. r.carlos'ta var zaten.
-
Tebrikler, dun bir rakipte geldi 3 tane yedim.
-
Oyuna bir hafta ara verebilsem bana da güzel kart atacak kesin ama girmeyince de ödülleri alamıcam iki ucu boklu değnek
Ben iki haftadır oynamıyorum geçen girdim hiçbir şey vermedi.
Şu 82+ 14ler yaptın mı?
Aynen hocam hem PC hem PS5'te deli gibi yapıyorum kaç gündür bir b*k verdiği yok oyunun. Promo kartı veriyor ama çer çöp yani düğünümde oynatmam.
-
Bende de durum aynı. Millete saliba kounde mounde her şey atıyor.
Ben de diyodum düzgün bir şeyler versin de geri başlayayım. Oyun, oynama beni diyor bu şekilde. PC'de durum daha vahim ama. Anti Hile yazılımını öyle bir bozmuşlar ki manyak gibi takılma yapıyor oyun. Güzel bir wifi kartı aldım onu taktım 48 msleri gördüm gözlerim yaşardı ama oyun çöp kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 4 Aralık 2024; 18:20:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X