🤣🤣🤣🤣🤣🤣 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8958. sayfa)
-
-
Yok hocam ne olcak ben de ortalama oyuncuyum. Rakipler felaket zaten bugüne kadar sağlam kaldık. Özelden yazıyorum. Müsaitsen hemen atalım yoksa başka zaman. Profil saklı galiba olmadı siz yazın bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 12 Aralık 2024; 15:44:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün GS maçı var. Pek oynayamam ama hafta sonu balık avına gitmediğim bir vakit haberleşir oynarız
-
Şu Thunderstruck Raul sbc'si çok iyi duruyor ama neredeyse 1 milyon maliyeti var. Bana biraz fazla gibi geldi. Ne diyorsunuz sizce başlanır mı yoksa gereksiz pahalı mı?
-
Yine kaçtın hocam onlinedan 😀 takılıyorum ne zaman uygun olursak yaparız. Kadroyu görelim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 12 Aralık 2024; 16:23:4 >
Yapılmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Helal olsun 👏🏻👏🏻
Satılabilir 90'lık TOTW Van Dijk geldi, satılır mı sizce ?
-
Herkes yapmış demek görevleri.
Neyse akşama tekrar bakarız ☺️
geçen sene bir radioactive promosu vardı, aynısı işte globetrotters yapmışlar ismini. tasarımlar kötüydü diye eleştiri almıştı sanki. güzel evolar vardı sanki, evolara da +2 kimya geliyordu. bu haftayı evo olarak çok boş geçirdiler, bence yine gaza basarlar. ronaldo havacı pahalı olur, salah aynı şekil, kante her zaman tutar, dembele yine iyidir, de ligt kötü olsa bile premier lig kartı diye 400-500k ederi olur. bu promoda iconlar var okey ama ronaldinho ve maldini dışında mükemmel kart yok. kaka'yı yıllardır oynanabilir yapmıyorlar, aynı şekil del piero'yu da.
-
Teşekkürler, darısı siz forum ahalisine inşallah.
Welbeck 90lık oynatan var mı acaba hiç oynar mı ? Pek Power shot atmıyorum
-
Oyuna sürekli hücum yapay zeka iyileştirmesi geliyor ama en dandik defans hattı bile ofsayt taktiğini otomatik şekilde mükemmel yapıyor. Playstyle++ olan adam ise sürekli ofsaytta.
Aynen biliyorum sarı kartlar vardı. Kötüydü gerçekten bununda adı çok kötü. Haklısın bana çıkmayacağı için onları pas geçtim. Bunlar bize anca sezon sonu çıkar.
Fenerbahçe galibiyemi seni buralara getirdi ☺️
Bir arkadaşım 1 aydır Türkiye’deydi bu hafta ülkesine döndü. Şimdi boşluğa düşünce sardım da sarılacak bir şey de değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X