< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8957. sayfa)
-
-
-
Oha bu haftadan bile kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İş yapacak çok topçu yok maalesef. Birkaç oyuncu var, onlar da mevcut kadroya ne kadar katkı sağlar bilemem.
-
🤣🤣🤣 Hocam ben de aynıydım yıllardır. İlk defa geldi böyle bir kart 😀
8 yıl sonra siz olacağım inşallah hocam 😂
Hocam ben de bu görevi yapıyordum geçen hafta 2 görevini yaptım bugüne 1 tane bıraktım ama şimdi girdiğimde 3 görev de yapılmamış olarak görünüyor sizde böyle bir durum var mı bir kontrol edebilir misiniz sanırım iki takas oyuncum boşa gitti
-
Yok hocam duruyor benim. Öyle bir şey olmaması lazım.
Sezon görevlerini nasıl yapıyorsunuz? Bütün gün rivals oynuyoruz boşa
1 saat içinde sezon görevlerini ortak yapacak kimse varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadro squat battle için mi hocam 😬 eğer öyleyse helal olsun vallahi büyük azim
Hocam sezon görevleri var ayrıca dostluk maçlarından veya oyuncu görevlerinden kasabilirsiniz. Görevler kısmını sürekli takip ederseniz halledebilirsiniz. Oradaki xp veren her şeyi yapıyoruz. Şuan 35 levele gelen çok kişi var sezon ilerlemesinde. Ben de 33 leveldeyim
bu hafta promodakiler +2 kimya ile başlayacak öyle düşünün.
son promo aşırı rezil bence bunlardan iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 12 Aralık 2024; 14:35:10 > -
Hocam tek başına korkuyorsan ekle beni birlikte atalım 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence şu an verdiği adamlar iyi ama ikon diye çekemiyoruz. Ronaldinho atsa unutulmaz bir promo olurdu. Yarın gelcek promo aşırı rezil duruyor bence. Ronaldo çekemeyiz , dembele iyi ama çok kart var zaten bu şekilde tek artısı kimya olur. Bu promonun en iyi artısı güzel evolanan bi geliştirme atarsa eyvallah derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Buldun acemileri eğlen.☺️☺️☺️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur hocam da oyunumla sana cinnet geçirtmeyeyim durduk yere
-
Abim sen iyi hoş güzel diyorsun ama adamda bak Mbappédan vardı ve GPON vardı
benim hem Mbappém yok hem GPON um yok
bir GPON um bile yokken benim üstüme bu kadar gelmeyin kırılıyorum üzülüyorum
benim gibi GPON u olmayan kişilere fenerbahçelilere yapılan pozitif ayrımcılık ile yaklaşım nasıl ki biz fenerbahçeli bir insan gördüğümüz zaman otobüste onlara yer veriyoruz herhangi bir sıradayken en öne alıyoruz onlar üzülmesin diye kendilerini kötü hissetmesinler diye elimizden geldiğince hassasiyet gösterip pozitif ayrımcılık yapıyorsak benim gibi GPON u olmayan oyunculara da lütfen daha hassas yaklaşalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X