Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Manciaa Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
179.198
Cevap
831
Favori
6.294.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 89548955895689578958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

17 veya 24 Ocak haftası gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 12 Aralık 2024; 10:28:8 >
  • telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Bu kadroyla rivalsta div kaçtasınız acaba? Bellingham dışında güzel kadro
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Hocam 4-5 video izledim X'te ikon yapıp sonra marketten brezilyalı bronz adam falan alıp açıyorlar. Hepsinde brezilyalı adam attı neredeyse. Valla sen kesin yaparsın bi dene ona göre bende yapayım 😀
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Vaaay kardesim, eskilerden kim kaldi beEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

hocam bir örneğini atarmısın, harbi merak ettim görmemişim hiç. tam benlik dediğin gibiyse EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

play-off konusu da, perşembe asla girmiyorum. biyonik adamlar oynuyor perşembeleri, her şeyi muazzam geçiren tipler bunlar. cuma öğlen bir giriyorlar, akşam promoya kadar paketlerini yetiştiren tipler. geceleri müsaitim cuma iki play-off, cumartesi bir hesap, pazar bir hesap. en rahat geçen pazar oluyor, ya kolay bitiyor yada 1-2 fazla galibiyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 12 Aralık 2024; 11:46:39 >
    O zaman 3 maçta 2 win iyi diyorsun yani 😂
    Burdan baktım aşağıdaki paylaşımlarda da açan var. Bilmem artık nasıl bal varsa bunlarda.
    x (formerly twitter)
    FC Tactical Assist 🤝 (@Quick_RageEAFC) on X
    https://x.com/Quick_RageEAFC/status/1867007702574248206?t=CK4Y0cm5r5pqoOtfNLIHBQ&s=19

• Yeni promonun ilk karti

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
    Oyun var ya tam çakal üçüncü klasmanı çıkacağım x2 alevlemişim gidiyorum Çakal oyun kaybetmem için bilerek İtalyan rakip çıkarttı karşıma ulan pas atıyorum gitmiyor of basıyorum gitmiyor çok basıyorum gitmiyor her top adamın ayağında her top adamın ayağında orta sahadan yuvarlanıp gelen topu kaleci çömelip almak yerine etrafta atak yokken kimse yokken yere yatıp uçuyor Savus duruyor böyle saçma salak bir oyun oldu
    Ama sakinliğimi korudum 5.02 yendim oyunun bana oynatmamasına rağmen son golü de frikikten L2 yuvarlaklığı topu havaya kaldırıp DiMarco ile sert şutla bir koydum sol direğe çarpıp çok güzel bir gol oldu ama maalesef ki bilgisayarda kayıt alamıyoruz bu yüzden size paylaşamadım

• ismailzumbul İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaş oynamıyor galiba sadece battles sanırım. Dediğin gibi bu bellingham beni öldürcek bende şampiyonlar ligi kartı var. Ofansif orta saha oynuyor hiç bir özelliği yok. Sanırsın defansif orta saha kartı ama pozsiyonu yok. İnşallah yükseltmesi geldiğinde orta saha için bir rol falan gelirde plus alır. Çift cdm oynadığım icin ortaya koyamıyorum bunun için taktik mi değişir sinir bozucu valla.

rvp, suker, petit, klose, laudrup, casillas, wright ve yine wright.

dün wright'ı 86 kampanyaya vermiştim, yine geldi çöp icon.

arsenal herosunu, icon diye iteliyorlar senelerdir çöp oğlu çöp.

işe yaramadı bende.

• 90lik welbeck verdi ise yarar mı acaba sanki ağır gibi biraz ama duruma göre squad battlestan 2 gelmezse onu da verebilirim bu hafta 85x30 açacağım eğer bir şey çıkmazsa mayısa kadar falan bırakıyorum oyunu daha oynamam
    Ya valla ben anlamıyorum bizim hesaplarda sorun var millet abuk sabuk şeyler yapıyor açıyor. 3 hesap var birinde hiç oynamıyorum sadece uygulamadan bazen sbc yapıyorum. Yok vermiyor. Yarın 85+x30 denicem bakalım.
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    85x30 ikonlar varken daha mı mantıklı olur çözemedim.
    Saçmalık bunlar hocam, insanları kandırmaktan başka bir şey değil. Tesadüf gibi duruyor.
  • EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Fifa 15’ten beri oynarım bu oyunu. İlk defa böyle bir oyuncu çıkartabildim paketten. Friendlies modundaki max tactics günlük galibiyet görevini 4.kez bitirince verdikleri 75+ x20 paketinden çıktı. Çok şaşkınım ilk defa işe yarar böyle bir kart çıkartabildim
  • Exheo kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam, bu da benim nacizane 85+ paketim. Ellerinden öper.

Yani bence 85x30 çok daha mantıklı da icon açsam Van Basten , 85x30 açsam max Odegaard gelecek zaten o yüzden bilemiyorum

• ismailzumbul İ kullanıcısına yanıt

Rivals oynamıyorum ama cesaretimi toplarsam oynayacağım EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar kazandığım tüm takaslık kartları 85 *30a basıyorum son bi tane kaldı. Bu pketi alınca ne zaman açmak en mantıklısıdır? (Not: Toty bekleyemem)
  • blackprague kullanıcısına yanıt

Yeni promo herhalde yarın geliyor o yüzden yarın akşam açmak mantıklı gibi

• 
Sayfa: önceki 89548955895689578958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.