Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: buraqka Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
179.159
Cevap
831
Favori
6.293.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 89528953895489558956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30ms alıyorum net de gpon (makara değil) ama şu an gecikme var bende. Serverlarda bi sıkıntı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 11 Aralık 2024; 11:36:51 >
  • İğrendim şu Gupon geyiğinizden ya her açtığımda her yorumda aynı espri sıkılmadan yapılmaz ki arkadaş
  • Üstadım siz GPON kullandığınız için kafanız rahat bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamadığınız için yakınından uzağından dahi geçmediğiniz için davulun sesi uzaktan hoş geliyor

bizim yaşadığımız sıkıntıyı tahmin bile edemezsiniz

sizin alt yapınız GPON olduğu için siz senaryo modunda oynadığınız akıcılık ile eşit şartlarda rekabet edebiliyorsunuz

Ama bizlerde altyapı olarak vdsl olduğu için siz GPON sahibi kaymak tabaka gibi asla eşit şartlarda oynayamıyoruz

O yüzden bu sitemimizi maruz görünüz

@Mext hele Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden birinde yaşayan teknolojinin zirve yaptığı yerde gurbet sılaşı çeken çok zor şartlar altında çalışıp hayatını idame ettirmeye çalışan önce iş yükünden gurbette olmanın zorluğu da eklenerek hayata tutunmaya çalışan bu kıymetli hocamız haftanın bir günü sadece izinli oluyor, Bu bir günlük süreçte günlük 16 saat soğuk sıcak yağmur Çamur kar demeden elleri titreyerek vücudu işyerek üçbeş kuruş daha kenara koymak için iki günde Bir oyununu teke düşürerek birikim yapmaya çalışan bu kıymetli büyüğümüz 8 ms gecikme almasına rağmen GPON değil de EPON Kullandığı için sunucuya mesafesi bir ilçe kadar bile uzak olmamasına rağmen GPON altyapısı olmadığı için 8 ms ile bile Çamur bataklığında ayakları çamura saplanmış normalde füze gibi koşması gereken ama sağdan sola sanki yük gemisi dönüyor muş gibi hareket edemeyen ikon dolu kadrosuyla stres atmaya çalışıyor

siz bu sıkıntıyı Bu zorlu hiç yaşadınız mı değil senelerce bu hissiyatla rekabet edememek bir gün dahi olsa bu sıkıntıyı yaşadınız mı kıymetli hocam sorarım size

• coğrafyanın göbeğindeyiz ama 30bin nufüslü komsu ülkelerimiz bile daha iyi interneti var herşeyimizmi kötü olur arkadaş gurur duyabilcegimiz hiçbişeyimiz yok Osmanlı kalsaydık belkide smdi en iyi internet bizdeydi

• Ping 5 gösteriyor ama oyunda fc25 ps5 ping sabit 50 sebebi ne olabilir ?

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • KADIERO kullanıcısına yanıt

Üstat çünkü siz Türkiye üzerinden Türkiye sunucusuna ping gönderiyorsunuz bu paylaştığım sitede İtalya Palermo‘yu seçip o şekilde test ederseniz oyunda alacağınız gecikme görürsünüz çünkü Türkiye’den en yakın sunucu İtalya’ya bağlanıyor bilginiz olsun

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!www.meter.net
    Speed test result
    https://www.meter.net/result/
  • ikoylmz kullanıcısına yanıt

Hala millet R10 açıyor.. Bazılarına yok bazılarına işk 2 açılışta veriyor bile bile mi yapıyorlar anlamadım nasıl bir mantık. Bana da çıkmasa diyecem kolps sma vallahi billahi bir iş var bu pakette hocam

• Kadirizm_TR kullanıcısına yanıt

Geçen yazdım kardeşim

Bize ( Türkiye) %5 diğer top 5 ülkelere bol kepçe..

4 kere açtım 0 😡

Edit : 5 de 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 11 Aralık 2024; 15:2:31 >
  • Kadirizm_TR kullanıcısına yanıt

hocam siz oyunun pazarlamacısımısınız anlamadım her mesajında paketi söylüyosun etrafımda cevremde cıkaran hiç görmedim :D

• ps5 de pingimi düşürebilcegim bi çözüm varmı sabit 50 ile oynuyorum pas yaparken geç algılıyor sinir oluyorum

• Mext kullanıcısına yanıt

Hocam sizin kullandığınız teknoloji ile güncel olan teknoloji arasında siyahla beyaz kadar fark var

Hem GPON hem de EPON'un kullanıcıya Ethernet ilettiğini fark etmiş olabilirsiniz. Peki, o zaman fark nedir ?

Farklar

GPON, özellikle noktadan çok noktaya bir protokol olarak tasarlanmıştır.

EPON, Ethernet'in GPON ile aynı işlevi görmesini sağlar.

Başka bir deyişle GPON verimlidir, EPON ise verimli değildir.

https://us.hitrontech.com/learn/what-is-the-difference-between-epon-and-gpon//

Bulunduğunuz lokasyona Türk net ya da Türk telekom GPON fiber altyapı santralden daireye kadar

gecikme yine aynı kalır ama fiyat çok ama çok daha iyi olur

En garanti çözüm ise ülkemizde sunucu olmadığı için es games game datacenter Ülkelerden herhangi birine taşınmak

• Hakikaten nedir bu GPON, her girdigimde en az 3-4 geyigini goruyorum... Forum eski gunlerinden cok uzak

• Ne kadar lan bi gbon
  • GkhnFB kullanıcısına yanıt
    Eve erhernet kablosuyla gelen fiber eski usul fiber, eve ince cam kablo denilen kabloyla gelip modeme ek bir ufak modemcik aracılığıyla interneti aktaran sistem de GPON oluyor en kısa özetle :) GPON cam kabloyla geldiği için 1000 mbit destekliyor, diğeri eski usul fiber hem ping hem hız olarak geride kalıyor.
  • ben fiber ttnet kullanıyorum 1000mps ye cıkartsam pingim 50den aşşağıya düşermi ?

4 günde 2 tane R10 açınca tabi…Aynı paketten

• nereye baksam bulamadım şu oyuncunun üstünde şut barını nereden açıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIERO -- 11 Aralık 2024; 15:32:30 >
    Düşmez ping ile download pek bağlantısı yok servere uzaklığın etki eder oyüzden boşa para verme
  • Geçen sezon elite divisionda bitirmiştim normalde wl 11w bitiyor.

Dün gece rivals puanı toplamak için Div1 ortasında başladım oyunu bıraktığım da Div2 nin ortalarındaydım.

İnanılmaz derecede berbat bir oyun yani hiçbir fifa da bu kadar sinirlenip küfür ettiğimi bilmiyorum.

Oyuna hiç para harcamadım kadrom bu şekilde mbappe vs var ama hiç eski oyunlarda ki dominasyonu yok çünkü skill yapılmıyor ve defansın yapay zekası o kadar güçlü ki hiç boşluk bulamıyorsun bulsan zaten herkes herkese yetişiyor yani bu oyunun düzeleceğini pek sanmıyorum Allah herkese sabır versin

• 
Sayfa: önceki 89528953895489558956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.