< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9034. sayfa)
-
-
-
lisandro kısa olduğu için, cdm olabilir dediğin gibi.
gold bastoni güzel aday kanca+ var.
düz stam şuan pazarda yok bu evo yüzünden, sbcdeki stamdan iyi olacak hem bruiser+ hem tilki+ çünkü.
kim min jae'nin düz halide iyi zaten, hem tilki+ hem kanca+ olacak olması.
tah havacı + var, kornerlerde kafa vursun diyen için güzel alternatif.
marquinhos yine kanca+
inform gabriel bruiser+
varane sbc basanlar için bu opsiyonları sayabilirim.
saliba'ya erken davranıp basanlar var, sert pas+ koyabilecekler en fazla tilki yanına. kartın saliba olması dışında bence kötü bir seçim olur.
ben hala acele etmeyin diyorum. erkenden yapayım diyorsanız, yazdıklarım dışındakilere başlamayın. sonra üzülürsünüz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 19 Ocak 2025; 15:31:32 >
-
Bu 500k evo için fikriniz nedir bekliyorum hala yapsak mı yapmasak mı bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 19 Ocak 2025; 15:34:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
süresini kısa tutmuşlar, orada büyük kumar var. atıyorum sağ kanat yaptın, önümüzdeki hafta Toty James çıkarttın ne yapacaksın. boşa giden 500k mı diyeceğiz. yoksa yaptığın evoyu forvete mi yollayacaksın.
aslında tam ne lazım ona göre plan yapmak lazım.
mesela Bale Sbcyi kanat mı, forvet mi düşünüyorsun. her değişkene göre seçim değişir.
bende sol kanat çok eksik olduğu için Luis Diaz yaptım.
5 gün var sanırım başlamak için.
iyice karar verin, ona göre yardımcı olayım tercihte.
Rodman mesela çok iyi ama sağ kanat ama sağ ayaklı plase nasıl atacaksın kanatta, bu yüzden bu kart sadece forvet için yapılır.
-
Bende öyle düşündüm hocam ST ama kimi yapsak bilemedim, güncellemeden sonra 442 ye dönme isteğim var sevdiğim bir diziliş en iyi seçimi yapıp bale ile birlikte doğru dizilişi yapmak lazım bu neden 500k oda sorgulanır bir durum, pahalı gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 19 Ocak 2025; 15:46:43 >
Bastoni çok düşündüm aslında. Lisandro baya seri bence cdm olarak iş yapar gibi duruyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Unchartedxx
Bende öyle düşündüm hocam ST ama kimi yapsak bilemedim, güncellemeden sonra 442 ye dönme isteğim var sevdiğim bir diziliş en iyi seçimi yapıp bale ile birlikte doğru dizilişi yapmak lazım bu neden 500k oda sorgulanır bir durum, pahalı gibi.4-4-2 ile savunabileceksen okey, bence kesici cdmlerin önemi daha çok arttı. vieira-kimmich gibi kartlar çok kritik gibi şuan. stoper birebir kalınca gol oluyor çünkü
ST için bence en iyiler.
Dennis Man.
https://www.futbin.com/25/evolutions/builder/55769_100_109
Rodman
https://www.futbin.com/25/evolutions/builder/44748_100_109
Dembele
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 19 Ocak 2025; 15:58:2 >
-
hocam kırk tane cdm geldi şimdiye kadar, çok daha iyisi bulunur ve gelecektir. lisandro 69 shoot cdm için düşük kalacak.
dakika 90da önüne top düşse, o golü atmalı bence cdm.
-
Yaptık artık birazda paketlerden bir seyden çekemeyince sinirden bastım 😃 Sağlık olsun.
Benim kadro şu anda böyle bazen kanatlı 2-2-1-3 taktiğine geçiyorum o yüzden normaline ısınamadığım dembeleyi yapacağım sanırım. Belki gücü artınca daha ideal olur
Defansif ortasaha için. Vieira yapmak gerekli mi sizce? Yoksa 500k olan evoyu da yapmayıp vierayı da yapmayıp bale mi beklemeliyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
10-9 mu benim wl de ki maçım 15-10 bitti kazandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyle bisey yaptim kadroyu
500 k degermi yani onu söyle 🤣
ben fp ile almaktan yanayım. 300 tl 1050 fp.
bir hesaba coinle yaptım ama diğerine fp ile çekeceğim
yapacağınız kartlar pazarda olsa 1m'den aşağı olmaz.
-
35-42 k arası 100den fazla hamşik aldım :) 2500 den gölge ve avcı aldım.
Hamşik 95k oldu. Satsak mı hiç bilemiyorum ya. 130 veya tavan 160 hedefim var aslında
Gölgeler görev bitmeden yükselmez. Mantıklı ama 5000 olur yine. Bende alayım biraz.
Şu an 4.5 k civarına çıktı sanırım toty ilk gün topladım ben bunları
Ooo geç kalmışız sen bi ticaret kanalı kur valla iyi gidiyosun. O değilde 89 luk paketten bile Hagi çöpünü cektik diğer adamları tanımıyorum bile gercekten komik yani 4 hafta sabret. Millet di natalie , neymar , de jong aynı paketten cekiyor bize gilmour falan neyse ya boşver valla.
Calla ilk senem trabzonsporluyuz diye hamşik özel talip ediyorum. Şans yani :))
Dün futkoc a yazdım kanalında 35 den hamşik aldım 55 oldu satayım mı diye.
Ben olsam almazdım cesursun dedi :)) belki sen benden iyi biliyprsundur diye de dalga geçti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X