Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9035. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (6 Mobil) - 11 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
180.727
Cevap
831
Favori
6.336.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90339034903590369037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haha iyi cevap veriyormuş. Bizim bu fifacı yayıncılar iyi oluyor valla. Bizim arkadaş doktorfutla kanka olmuştu. Ege arseven bile cevap yazıyordu. Bizim oğlan komik komik şeyler soruyodu. Ben gülüyordum valla 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Kick e üye oldum sormak için orada anlık konuşuyorlar zaten. Neden cevap yazmasınlar ayrıca milletten abonelik hediye vs alıyorlar, işleri bu. Efendi çocuklar da ayrıca

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Echonight83 kullanıcısına yanıt
    İşte hesap şansı budur. Ya da bol bol görev paket sbc akıyor.

• 2800-2900'dan 20 tane "Gölge" kimyası aldım. 10 güne 4500-5000 civarına çıkar diye hissediyorum. Adet başına 1500 kar elde etsem 30000 cepte  

• Hamşik 130 oldu:) Ahaha az önce 99 du

• Geçen Hafta wl sonuçları;

Ana hesap: 10 Win
    Yan hesap: 12 win
    Üçüncü hesap: 9 win

Bu hafta;

Ana hesap: 8 win
    Yan hesap: 9 win
    Üçüncü hesap: 9 win

Güncellemesini de serverlarını da ayrı seveyim. Dönmüyordu hiçbir oyuncum. Öyle bir mental bıraktı ki bir daha 10 win alamayacakmış gibiydi bu hafta.

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Ana hesap zorluyor, yan hesap daha basit kadro daha çok win aliyorum. Ana hesap div2 diğerinde rivals da yok. Eşleştirme çalışıyor ya da daha çok oynadığım hesap daha sayko rakiplerle eslesiyorum.
    Ping fark etmiyor, almanla aynı pingde olsa da kaybedecegin maç ilk 10 dk dan yüzde 90 belli ediyor. O maçlarda çekirdek falan citlatiyorum kasmiyorum sonuç belli

• Assorthic kullanıcısına yanıt

CAM evo gelecek diyorlar hocam. ex olur büyük ihtimal.

• Mext kullanıcısına yanıt
    Doğru valla çok yaşadım. Bu hafta hiç olmadığı kadar Yunan geldi hemen hemen aynı Pinglerde oynuyor olmamız lazım ama çoğuna üstünlük kuramadım.

• 0 toty ile yola devam ediyorum, muhtemelen de 0 toty ile Tots a kadar düzgün bir oyuncu vermicek bu firma, iyi kötü bir toty vermezse daha da oynamam

Yunan veletleri iyi oynuyor.

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Hocam sheriff veya Romanya mı dedi

Ben 8-12 alıyorum. Tackle spamlayan ve tüm maç baskı ile oynayanlar bir şekilde yine kontrolü ele geçiriyor. Daha düşük pingle oynuyorlarsa da fark edeceğini sanmiyorum

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Düşmeye başladı zaten de hamşik cam da oynuyor zaten. Bir şekilde evo aldığında tavan yapar diye düşünüyorum ama sattım bir kısmını

• Bence ne olursa olsun toty bitmeden herkes en az 1 tane en dandiği de olsa toty çekmiş olmalı. Sistem böyle ayarlanmalı. Yoksa aşırı haksızlık olacak. Konunun artık para yatırmakla da alakası yok. Ege dünya para harcadı 3 kez slk kadını çekti anca bir de cafu ve puşkas çıkarmış

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Honourable mentions Zimbabwe ligi topçusu çekeceğiz elbet sonlara doğru. Renkli kart ama Gold leao dan kötü olacak

• Mext kullanıcısına yanıt
    Benim kastettiğim ilk 11 olanlar yav 🥲🥲🥲

• @Victoriou_S

bilmiyorum ki dedikodu nereden çıktı, futbinde CAM oyuncular prim yapmış.

@Assorthic

hocam olurda max price görürse, maxdan listeleme. otomatik ban atıyor sistem, tavan fiyattan satışlar sıkıntı oluyor. 1k 1,5k altına listelersin.

• Ohhhhhhh, ananın a….. girsin angelotti şerefsizi. Bıktım boktan realin maçlarını arda yüzünden izlemekten

• Gençler heryere sordum net bi cevap alamadım.
    Bu zidane geliştirme için lütfen doğru okuyalım derdimi.
    Bana zidane geldi(gelmeyenlerden değilim)
    Şu yeşil geliştirme öğesi de geldi (gelmeyenlerden değilim)
    Fakat yeşil öğeyi X ile uygulayacağıma R2 ile kulübe gönderdim.
    Sanırım bu sebepten evolar kısmında zidane geliştirmesi çıkmıyor!! Bu yeşil öğe kulüpte nerede? Bulup uygula demem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insane1907 -- 19 Ocak 2025; 18:29:13 >
  • 
Sayfa: önceki 90339034903590369037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.