Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9036. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rasit82 , Koks34 , Assorthic Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir (6 Mobil) - 17 Masaüstü6 Mobil
5 sn
180.728
Cevap
831
Favori
6.336.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90339034903590369037
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu ve bunun gibi sorunlar yaşayanlar var baya canlı destek den ulaş ea ya çözüm bulmak isterlerse bulsunlar

Belli ki x e basıp göndermediğin için kaybolmış veya hızlı sat kısmına gönderip öyle sattın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Valla hamsik yatırımı yapanlar helal olsun 👏👏👏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Leao uçmuş. Gündüz 56K’ya satmıştım şimdi 120K’larda..

• insane1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam geliştirme öğeleri kulübe gönderilmemesi lazım. Ya uygulanıyor ya orada kalıyor normalde. Webappden deniyorsaniz oyunda bakmak lazım çünkü benim de webapp ve mobilde Zidane bile gözükmüyordu bırak evosunu. Oyunda gelmislerdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Assorthic kullanıcısına yanıt
    Buraya her gün 1 tane yatırım tavsiyesi ne güzel olur :)

Aslında ortak bir discord kanalı açıp futsheriff veya Romanya’nın ücretli DC grubuna girmek mantıklı olabilir. Farklı yerlerden aynı dc hesabıyla gruplara girilebilirse aylık 8 Euro koymaz 3-4 kişi girsek.

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

ben yine de abartı iyi bir evo beklemiyorum.

neymar var iki hesapta da. riv9 izliyorum, max 87 CAM evo diyorlar göreceğiz.

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 2 gün önce yazdım ben hamşik abedi pele vs gibi kartlara yatırım yaptım evo gelirse bu toty geliştirmedi gibi tavan yapar diye.

Markette şans eseri gördüm fiyatının düştüğünü. Bazen kovalıyorum ben böyle ama işte emin olamıyorum diye yazamıyorum.

Bu karttan da aldım biraz mesela. Kimya yüzünden Beklentim yok ama sezgili+ Sayesinde belki iş görür

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Valla yatırım tavsiyesi değildir diyerek aklına yatan şeyleri atabilirsin bence. İsteyen alır dener ki şu attığın kart da mantıklı.

• Bak bu da var mesela bağlantısı kolay playstyle çok iyi ayrıca mdo da stoper++ ı olan sayılı bir kaç oyuncudan biri

Zamanında koke yatırımı da yapmıştım çok kar edemedim ama 10.250 ye alıp 15 lere sattım

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 19 Ocak 2025; 18:53:19 >
  • 45. dakika itibariyle Real 3-1 önde ve Mbappe 2 golle oynuyor. Mbappe 1-2 tane daha gol atarsa 93'lük IF kartı TOTY'si var diye gelmez herhalde.

Satmadığıma eminim, kulübe gönderdim, canlı destek için kolayda link varsa atarmısın?

• insane1907 kullanıcısına yanıt
    https://help.ea.com/en/help-top-issues/?product=fc-25 kullanıcı adı şifrenle gir sorulardan bir kaçını dene rastgele girdiğinde içinde canlı destek yazana bağlan

• Mext kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hiçbiyerden görünmüyor, ama kulübe gönderme işini daha önceler de yaptım, kullandığım bişey değil evo işi, ilk defa zidane için yapiyim dedim o da yalan oldu

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt

94 zidane goruntusu nasil olacak diye merak ediyordum da

• Noxite kullanıcısına yanıt
    Hocam nadiren verilmeyen oyuncular da olmuş bilmiyorum sebebi nedir almadıysanız muhtemelen o yüzdendir bu ea şaşırdık mı hayır. Ama büyük bir kısım aldı ve hemen kadroya koydu bende yaptım ama henüz denemedim

Bitirdinizmi görevlerini

Bende evo var ustadim gecen sene fifa oynayan eylulden öncelere verdi, ben 94 halinin görüntüsünü merak ediyorum oyundaki halini

• marquinhos sbc yapana kadar, marquinhos ile stoper evoya başlayın daha iyi.

bunu söylemeden edemedim EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Hocam şut içinde upgrade gelcekmiş bu stoper evolarına 😃 ama sıralamalarda dikkatli olmamız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 19 Ocak 2025; 21:6:32 >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

sıralama olarak, zaten önce tilki basmalıyız ne olursa olsun. şut gelecektir zaten cdm pozisyonu veriyor ama ne kadar arttıracak.

marquinhos evoyu tamamladığında hem tilki hem kanca olacak, bu sbc hayatta yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 19 Ocak 2025; 21:12:13 >
  • 
Sayfa: önceki 90339034903590369037
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.