< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9033. sayfa)
-
-
Gunluk giris gorevini yaptim canlidan gorevden paket verdi actim bunlar cikti kimi secsem acaba😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blundell'i çok iyi diyorlar
-
Bu arada kalemde satılamaz Pickford (90) var ve Van der Sar (88)'a göre daha iyi bence.
-
Oyun sizde de hayvan gibi ağır mı? Karşımda Alman eleman tiki taka oynuyor şu an yağ gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha oncede pele zidane 91 lik satilabilir mbpappe actim demekki hesabim sansli
Bu yıl ben de çok güzel oyuncular (Maldini, Matthaus, Leao, Ginola, Theo, Dalglish, Rooney) çıkardım ama dandik de olsa hiç TOTY oyuncusu çıkartmışlığım yok. Takıma STP, SĞB, DOS ve SNT takviyesi yapabilirsem sezonu bu şekilde kapatırım artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 19 Ocak 2025; 13:11:26 > -
İns cikar hocam 100 e yakin paket actim bisey cikmadi dandik paketten cikti
Seni takipteyim hocam, o hesaba toty çıkmaması imkansız. Son gün de olsa çıkacak. 😆
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 20-25 kadar iyi paket açtım. Sonuç fos
-
6,44 milyonum var. Tüm coinsleri paketlere harcasam yine gelmez bana
-
bilgim yok hocam maalesef.
-
Az önceki rivals macim 10-9 bitti. Bu patch maalesef pingi cok iyi olan yabancilarin isine daha cok gelir. Cok hizli oyun. Anlik hamle yapmak cok cok zor. Div 1 oyuncusuyum. Tum maclarimda nerdeyse 10+ gol oluyor artik. Nereye kadar gidecek boyle?
stoper evoda, anticipate+(tilki) geleceği netleşmiş x'de gördüm. bu yüzden stoper evoda acele etmeyelim diyordum.
hem kanca, hem tilki varane rakiplerin canını sıkacaktır. diğer iyi opsiyon kim min jae umarım sbcye basmamışsınızdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 19 Ocak 2025; 14:0:16 > -
Komedi gerçekten.
Kickofftan da çok gol oluyor, adam topu dümdüz sürüyor resmen müdahale edemiyorum ben
Dün yazdım ben bunu defans arası direk bilerek boşalıyor. Bu arada çok isyan ediyorum ama benim win sayım aynı hatta şu an daha çok win alıyorum ama bu kadar çok gol atılması hoşuma gitmiyor.
Ben de win alıyorum da rahat değilim maç oynarken. Zihnim parmaklarım yoruluyor artık
Defansa onerisi olan varmi acaba
Süratli forvetleri durdurmak için bu bütçeye Capita'nın yanına kağıt üstünde Thuram (90), Saliba (90) veya Lucio (91) yakışır gibi ama arkadaşlar ne der bilemem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X