Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Victoriou_S , ismailzumbul , beuchat , telmessos1986 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
180.651
Cevap
831
Favori
6.335.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90299030903190329033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2K futbol oyunu yapacak diye beklerken EA basketbol oyununa cevirdi oyunu 5-5 altında skor olmuyor şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orqun_1907 O kullanıcısına yanıt
    Valla rezil bir halde oynayasım gelmiyor. Daha şu 89 luk 5 tane oyuncu paketini bile açamadım. 2 günde 5 maç yapmışım sadece. Oyundan inanılmaz soğudum güncelleme sonrası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana kart gelse ne olur gelmese ne

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Assorthic kullanıcısına yanıt

oyuna acil güncelleme gelmesi lazım, parmaklar çok yoruluyor, sürekli atraksiyon oluyor maçta

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Bilmem onu ben normalde rivals puan toplayıp çıkıyorum. Sb oynuyorum ya da ilk kez wl ye girdim perişanım :)

• Ağladıktan sonra ben

• josrdr kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes çok beğenmiş oyunu. X te yayıncılar oyun geri döndü, müthiş bir yama yıllar sonra falan diyor. Krasi falan bir çok kişiden bu söylemi duydum. Sorun bizde herhalde 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 19 Ocak 2025; 5:39:16 >
  • 10 win aldım bu kadroyla. oynarken diaz'ı evolamak epey zor oldu. plaseye kavuşması bayağı vakit aldı, son 2-3 maç final haliyle oynayabildim.

plase için long shoot en yüksek olan diaz da karar kıldım. son 2 maçta da attım plaseyle, şimdilik tatmin etti.

karşıma çok fazla pahalı kadro geldi. toty açamayanlar, kiralık toty vini-salah falan çekip getirdi karşıma.

hastalıklı bir rakip bu ara klasiğim oldu. adam 2 farkla öne geçti top çevirmeye başladı, 2-2 yaptım sonra 4-2 yaptı. sonra koca bir ikinci yarı kaleme gelmek yerine, sırtını dönüp geriye koştu. daha ilk golden griddy yapmaya başlamasından anladım zaten, geldi kanser evladı..

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Rengim çok var böyle..

Diaz rodrigo arasinda gidip geliyorum 🤔🤔

• Oynanabilirlik benim gözümde ne kadar kötüyse en azından şu saatlerde girip oynadınız mı bir nebze daha iyi rekabet edebiliyorsunuz. Div2 tekrar çıktım play off 4 win ile geçtim. Sürekli bu saatlerde oynasak div1 gideriz gibi geliyor ama uykudan feragat etmek lazım. Paslar sürekli rakibe gidiyordu. Yerden pas olayını yarı konumuna getirdim 1 kere bile gitmedi. Zaten bu sene neyi manuel yapsak daha iyi geliyor bana. Pas eğer destekliyse bundan şikayet eden varsa denesin. Kolda çok önemli dualsense kayma, drift olayları varsa bi kontrol edin. Şu siteden test edip kayma varsa ayar yapabilirsiniz.
    https://dualshock-tools.github.io/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 19 Ocak 2025; 7:32:24 >
  • Bende Raphinha (SBC-Trailblazers) var ama hiç 500K harcamaya niyetim yok EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 19 Ocak 2025; 10:46:52 >
  • Bu akşam ortasahalar paketlere girince forvetler çıkacak mı paketlerden

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Hocam zidane yapmışsın belki bilirsin? Şimdi bana da zidane geldi, yeşil uygulama öğesi de geldi fakat ben x e basmak yerine r2 ile kulübe gönderdim! Şimdi bende kozmetiklerde geliştirme görünmüyor ve yapamıyorum! Bi yardım edin kafayı yicem!!

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Kazanan için eğlenceli kaybeden için ............

• Beyler 90'lık 5 tane kış oyuncularını veren görevi,Rush da mı veriyor?
    Kaç maç yapmak lazım daha.bende 2 görev bitmiş gözüküyor da

• suÇ kullanıcısına yanıt
    10 maç rivals ya da champions ama gol atman gerekiyor olabilir. 10 maçta battles ya da rush. Bunları yapman lazım. Karıştırarak yapılabiliyor 5 rush 5 battles gibi.

• Mext kullanıcısına yanıt

Bol şans o zaman. Bu sene çıkacak gibi hissediyorum hadi hayırlısı 😀😀

• Zidane Reyis'im şu anda 93 reytingli. 3 maç daha yaparsam 94 olacak EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam,battles da yapmıştım.Rush oynayalım biraz da :)

• blackprague kullanıcısına yanıt

EvetEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• 
Sayfa: önceki 90299030903190329033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.