< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9029. sayfa)
-
-
Dennis Man kimyası zor olabilir yoksa çok iyi duruyor kart, Rodman’da olabilir ama sağ ayaklı bildiğim kadarıyla ve sağda sağ ayakla plase zor olabilir. Delap’ı beğendiysen hocam dün gelen evoyu da bas ama sniper kimyasıyla bu sefer mostly lenghty oluyor bilgin olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gördüm sadece 1 kimya tarzı ile koruyor kolu türünü ve üzüldüm. Bekleyeceğim ben bu ekoların hepsini.
Bir kartın hızını arttıran evo gelirse diye. Eğer gelirse önce ona sonra toty ekosuna koyarım diye düşünüyorum.
Sizin sağda kim var da sola adam arıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam iki hesapta da jairzinho var. Biri thunder, diğeri düz hali. Bayılıyorum ben bu karta o yüzden yerine oyuncu bakmıyorum. Netoyu bu yüzden teknik dribling olanı yapıp sola attım trivela atarım diye. Hiç plasecim yok o yüzden sola diaz düşündüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim forvet yapmam lazım. Elimde önceden geliştirdiğim IF Martinelli var. Sence iyi ST olur mu? Yoksa Gold Rodrygo mu yapayım
bilmiyorum ki şimdi martinelli ile hiç oynamadım. oyun içi fizik forvette önemli çok.
oyun içi fiziği ezilmiyorsa, dönüşleri iyiyse yürü martinelliden.
-
Zayıf ayak 5 neto da sanırım ama iç forvet ++ değil saol kanatta ama iş görüyor ben orada oynatıyordum bazen çok da iyi kart bence ama artık 3 MOO olan bir taktiğe geçtim gol oldum yağıyorum. Üzerine birde yeni patch gelince hepten roket oldu takım.
Ben div5 de takılıyorum normalde ama şu an korkmasam 4 e çıkabilirim. Bilerek kaybediyorum sadece. 4 den korkuyorum nedense. Haftaya 35 puan yapamam diye.
SB de ise normalde 16 18 k arası yapardım bu hafta 23k yaptım.
Pes gibi oldu oyun bence.
Kimler dolandırıldı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence çok uzun sürmez biraz dengeleme güncellemesi gelir. çok şikayet var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 18 Ocak 2025; 18:9:44 > -
Arkadaşlar doğru diziliş hangisi olur acaba Hamm’ı hiç yedek bırakmak istemiyorum çok memnundum ondan ama dün toty kartları gelince çok karıştı takım.
MOO oluyor ama çok pasif kalıyor gibi orada.
-
-
4-2-4 takımı olmuş sizinki :)
-
Rezalet, bende de durum benzer. 80 maç yaptık şunun için😡
Belçika gibi dava açmak lazım bu kumarbazlara. Elinden gelse 88 verecek şu pakette
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 18 Ocak 2025; 18:42:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, zidane geliştirme öğesini r2 ile kulübe gönderdim, x ile uygulamak gerekiyormuş. Şimdi kulüpte nerede bu yeşil öğe? Bende geliştirme görünmüyor!! Yardım lütfen!!
Kozmetik bölümünde
Tam olarak detaylı yazabilir misin? Adım adım, her yere baktım bulamıyorum!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X