Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9028. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (9 Mobil) - 16 Masaüstü11 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
180.713
Cevap
831
Favori
6.336.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90269027902890299030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben daha paketlerimi açmadım hocam. Çıkmazsa oynamam diyorum. Tots’a kadar Toty kartları ne alma, ne yakalama ihtimali yok çünkü. Coin çekip marketten kart almak dışında, opsiyon yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Hocam selam 2. Hesabı nasıl açıyorsunuz bende ps5 var ve PSN hesabı olmadan oynatmıyor diğer hesapları.

İnternette de böyle bir kaynak göremedim ama herkesin bir kaç hesabı var.

Bilen biri bilgi verebilir mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Assorthic kullanıcısına yanıt
    Hocam benim platform xbox. Direkt başka eposta ile hesap açıyorum ben.

• Bu verilen Zidane’ı hemen geliştirmeye basmalı mıyız? Yoksa hız arttıran bir şey var mı veya gelir mi? 86 pace hantal kalıyor.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yok daha neler 3 milyonluk Zidane'da 86 pace'di daha üstü olmaz olursa saçma sapan bir şey olur zaten. Cm box to box ++ oynuyor 86 kötü değil pace olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da başka bir mevzu işte …

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt

70-80k fp alanlara veriyor 100 tane baba paket açtım 1 tane bile atmadı

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Zidane içeren 500k tutarında bir evo gelse Pace +4 verse mesela yapmaz mısın? Neyse artık bakalım süresi var zaten toty bitimine kadar beklerim sonra basarım evoyu ama ben zaten oyunu aktif şekilde oynamıyorum o yüzden neden bekliyorum onu da çözemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Ocak 2025; 13:42:25 >
  • Hazırda bekleyen player pick’ler olduğu için henüz Zidane ile oynayamadım. Dün rivals 15 win’i tek oturuşta bitirdim. Haliyle her maç karşıma Zidane geldi. Hız olarak ne hantal kalıyor ne de uçup kaçıyor. Ama bu şartlarda 1 ay sonra gelecek kartlar ile özellikle bizim ülkemiz bağlantı şartlarında kullanması kısmen zor bir hal alabilir diye düşünüyorum. Şu haliyle momentumu arkasına almış bir kart. Fiziğini çok iyi kullanıyor. Topu iyi saklıyor. Pas ve şutu haliyle idare ederken, evo ile çok daha iyi bir noktaya gelir. Belki de beni en zorlayan kısmı “şans hep bu kartttan yana oldu” 😀

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Geçen sene yükseltmeler hariç 400’den fazla paket açıp 1 tane kart düşürememiş biri olarak bu durumun çok farkındayım. Bu moddaki ilk 3 sene içinde oyun her sene 1’er tane çok iyi kart atmıştı :

R9

prime Pele

Satılabilir TOTY Hakimi

Haliyle bu duruma alıştıktan sonra, 2 sene hiçbir şey düşürememek acayip sinir bozucu 😀 Keşke hiç alışmasaydık bu olaya 😀

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Dün ben bu yayını izledim inanılmaz keyifliydi adam 60k fp ile daha yarısı bitmeden bunları açtı atana bir şekilde atıyor biz fp almıyoruz belki alsaydık bize de böyle atardı bilmiyorum 300 den fazla paketten sadece koeman çekmek bize özgü birşey olsa gerek.

• Toty gelmedi ama buradan fena atmadı.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Assorthic kullanıcısına yanıt

Valla sana iyi atmış hocam. Bana mascherano, lacazette, sarr, vlahovic falan full çöp attı.

• TOTY'de piyasa düşer dedik ama bazı oyuncuların fiyatı uçtu

• Akşam Bale gelirse çok güzel olur. Paketler olmuyo bari burdan yürüyelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinvanPersie

Valla sana iyi atmış hocam. Bana mascherano, lacazette, sarr, vlahovic falan full çöp attı.

Valla o kadar çok paket açtım ki doğru dürüst hiç bir şey atmamıştı son umut bunu yaptım rivals 35 puan yapmıştım o yüzden hep yenilerek yaptım 1 gol at görevini. Delice totemler işte:)

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Yeni evo da kimi yapacağız aslında herşey bale nasıl gelecek ona bağlı eğer sızan kart doğruysa adama akrobatik+ vermişler bir tane öyle golü var diye. Ama statları güzel ucuz gelmez ama yapacağız

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt

Sol kanat lazımsa sağ ayaklı luis diaz IF, sağ kanat lazımsa Dembele IF, forvet için Rodrygo IF Kartlar pazarda yok ama botla çekeriz sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 18 Ocak 2025; 16:33:49 >
  • Bir sürü fodder var artar mı ne yapalım karar veremedim

• 
Sayfa: önceki 90269027902890299030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.