Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Night Eagle Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181.681
Cevap
833
Favori
6.355.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 90249025902690279028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    500 k değil de 300 tl olarak görüyorum ben bunu 1000 fp ile yapılır. İrankında yapılıp ziyan edilmemeli bence plase şutu alamıyor.

Man evo çok iyi evo bencede serie A da ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 17 Ocak 2025; 21:58:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Bu da geldi şükür. Valla hepsini açıyorum artık yapçak bir şey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oy oy oy oy. Dennis Man

• Assorthic kullanıcısına yanıt

zaten yapmam hocam ya. sol tarafa, sağ ayaklı plase atan bir adam lazım.

inform luis diaz uyuyor ama extinct, pazarda mesai yapıp bulmak lazım o kartı. şu yavaşlıkta bulunmaz şuan.

• Raphinha baya iyi oluyor

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Takaslar gelmeyecek herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi biten çıksın beyler. Bekliyoruz.

• Bu saaten bu oyun oynanmaz. Birazdan 5000k a paket açacam. Oyun herkese 94 zidane, 500k ile toty hediye etmiş. Tren gibi alan gidiyor, bence oyunu sabote etmişler, iyi para kazanamamışlar bu sene bellli

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt

valla bilemiyoruz. geçen sene erken getirdiler, ondan önceki sene geç geldi.

upgradeler kesin gelecek ama takaslara emin değilim. çünkü kkg alanı verildi bu sene.

• @RobinvanPersie @Fatic ve VDSL alt yapı kullanan arkadaşlar - malum ben vdsl de cok sıkıntı cekıyordum bu gece itibari ile bu zamana kadar yapmış oldugum deneme yanılma yolu ile en iyi vdsl ayarını paylaşıyorum . benım işimw baya baya yaradı , inşaALLAH sizlerde faydasını görürsünüz

önemli notlar :

bu ayarları yapmadan önce mevcut ayarlarınızın ya yedegını alın yada ss ini bellkı varsayılana donmek ısteyebılırsınız - ama tahmınım TT olan vdsl saha dolablarında sıstem aynıdır ve benım gıbı sızlede ıyı sonuc alacaksınızdır

SNR MARJİN gurultu marjı bende standartta 8 ben 9 yaptım - siz oto bırakabılırsınız- belkı saha dolabına cok yakın olanlar vardır onların standartı daha yuksek degerlerdır )

• 2500 2700 arasından gölge ve avcı kimya satın aldım baya fazlaca :) umarım çıkar yine

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Ah bide bunun Kablonet için olanını paylaşan olsa

• Assorthic kullanıcısına yanıt

Üstadım kablonet başa bela ben en fazla iki ay sabredebildim sonrasında 3000 TL’ye yakın cayma ücreti verdim kurtuldum bizim burada çok büyük bir kablo arızası olmuştu Fatih Vatan caddesi nde Türk telekom o sıkıntıyı düzeltti kablo net düzeltemedi anladığım kadarıyla ben de gün içinde milyonlarca düzeltilemeyen hata oluyordu hatta dedim sıkıntı bende mi var başka binadaki arkadaşdan görsel paylaşmasını istedim onunda Düzeltilemeyen hata sayıları milyonlarcaydı kablonet müdürlüğüne kadar gittim Bakırköy’e durumu anlatmama rağmen adamlar biz size taahhüt ettiğimiz hızı veriyoruz başka bir şey yapamayız dediler yorulduğumla kaldım

benim şimdi evimde kablonettan kalan tek şey bu kablosu daha evime sokmam yani

Bir de kablo netin modem arayüzü nde maalesef ki buna benzer ayarlar yok üstadım ben çok uğraştım ama bu ayarlar yok zaten alt yapıda sıkıntı olunca modem de bir işe yaramıyor

vay be bugün Türk telekom müdürlüğüne gittim dedim ki parası neyse bizim binaya havadan kablolama sistemi ile fiber hat getirin resmen insanı başından sayıyorlar pazartesi başka bir yetkili ile görüşmek için gideceğim bizim yukarı Sokakdaki binalara baktım bugün Türk telekom bu şekilde fiber getiriyor ben parasıyla bizim binaya getiremiyorum çok vahim bir durum

• Yok galiba kimsede kart toty

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece 2 haftadır paket biriktiriyordum çok fazla yoktu paketim

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt

kanka ho

ama gs üzdü bugün

• bizim arkadaş ronaldinho dağıtılırken denk geldi, şimdi de salah ile toty puskas çekmiş, şimdi ben bununla nasıl rekabet edeceğim ki, yıllardır şanssız paketlere bir el atmıyor şu oyun

• Stokes mbappe cekti paketden
    O toty ile istikrarlı gidişim devam ediyor 😡😡😡😡

• Oyuna geçen hafta başlayan , fut ile daha yeni tanışan arkadaşımın açtığı karta bak. Bize atmaz 😔

• 3 hesaptan bilmem kaç tane pick (rivals ve wl pickleri de var) toplamda bilmem kaç yüz tane paket, elde var SIFIR!

gençlere ibret olsun.

• 
Sayfa: önceki 90249025902690279028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.