Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (9027. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: NWA SavinN , NWA SavinN Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 36 Misafir (4 Mobil) - 33 Masaüstü5 Mobil
5 sn
180.531
Cevap
831
Favori
6.333.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 90239024902590269027
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Valla midem bulandı paket açmaktan çokta güçlü paketler. 0 yani akıl almıyor. Wirtz bile 12. Adam konuşuluyor o bile 2 defa geldi. Şu maviyi yakalayamadık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Valla duydukça açmaktan vazgeçiyorum bir gidiyor elim bir geri çekiliyor bu mesajlardan sonra tamamen şans meselesi olmuş çok çıktı bence ama sıradan paketlerden geldi mesela bazı yayıncılar 100k felan harcadı hala 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedxx -- 18 Ocak 2025; 1:47:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Açma bence az önce yine açtım 2. defa bellingham geldi. Gelenin haddi hesabı yok. Toty hariç diğer kartlar inanılmaz geliyor. Rodri bile açtım normalde gelmeyen kartların hepsi geldi. Tersi yapsaydım keşke. Belki gold mbappe yakalardık 😃

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Peki bi soru, zidan i gelistirdikten sonra 94 hali nasil gorunecek peki, overalli yesil sut ve defansi yesil mi gorunecek🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm takım paketlere girdiğinde paketler de toty icon oyuncuları olacak mı ? Toty icon için 3 gün diyor . İkinci takım gelecek mi?

• fearless_king kullanıcısına yanıt
    24ün de 12. Adam dahil her şey paketlerde sabredebilene ama bugünden sonra düşündüğüm gibi olur paketleri kısarlar.

• @fearless_king

3 gün sonra icon ikinci takım gelecek.

24'ünde 12.adam, tüm toty ve nominee(iconlar yok)

26'sında bunların içine tüm iconlar dahil olur.

31 akşamına kadar paketlerde herşey olur.

@Noxite sanmıyorum yeşil durmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 18 Ocak 2025; 5:20:44 >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Club member nasıl oluyor, nedir hocam?

• Belki 300 400 paket açtım bekleyecektim ama baktım millete atıyor dedim gireyim elbet bir şey atar o kadar paketten son 5 6 pakete kadar 0…. Son paketler de ise koeman günlerdir verdiğimiz emeğin karşılığı koeman oldu moralim bozuldu ama yapacak bir şey yok beklediğim bir şeydi…

• Son derece başarısız bir sonuç elde ettik paket açılımlarından. Zaten aksi beklenemezdi. Gecenin tek kârı zidane oldu. Ben beğendim pasları falan milimetrik gidiyor. Ne diyelim inşallah millet oynatmaz. Bizde biraz fark yaratır. Bedava verilince çoğu kişi iyi değildir gözüyle bakıyor. Fakirin umudu işte ne yapalım.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Şu sahneyi yaşayamadık 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 18 Ocak 2025; 10:47:0 >

• 
Sayfa: önceki 90239024902590269027
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.