GPON olduğu zaman olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8953. sayfa)
-
-
Senin için video çekmiştim ama atacak zaman olmadı. 8ms ile 4x4 araçların yarıştığı sahada oynar gibi maç yapıyordum.
-
Salah - Rush ile Salah IF arasında çok fark eden bir şey var mı arkadaşlar? Yani aradaki 500-600 bin farka değer mi sizce?
Kadromda satılamaz Hansen (Gold), Saka (SBC), Raphinha (SBC) var ama onlardan hiç memnun kaldığım söylenemez. Elimdeki 2 milyonu da tamamen sağ açığa gömmek istemiyorum. TOTY zamanına kadar biriktireceğim
-
plase atabiliyorsan ikisi de atar, atamıyorsan eğer salah 50klık kart gibi bana göre. quickstep yok koşamıyor.
sezon ilerlemesindeki malen çok iyi alabildiysen eğer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 10 Aralık 2024; 20:0:51 > -
Üstadım sabırsızlıkla videoınızı bekliyor olacağım
GPON ise öyle olmaz bence kıymetli hocam bir de siz yurtdışında olduğunuz için sunuculara yakın olduğunuzdan hangi altyapı ile bağlanırsanız bağlanın gecikme 8 ms oluyordur ama belki alt yapınız GPON değilde vdsl ise düşükme gecik olsa bile oyuncular ağır hareket ediyordur
mesela ben de de gecikme ortalama 32 ms ama GPON değilde vdsl altyapı olduğu için oyun online olarak oynanmıyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beceri hareketleri yapabilen biri değilim zaten, en sık yaptığım şey de R2+KARE
-
Gpon türk telekom modem son çıkanlardan kablolu ps5 bağlantısı 1000 mbps hız ama oyundaki ping 32-36 :))
stat olarak azalma olmuyor ama oyun için gösterdiği performansta (pozisyon alma vs vs) etkisi oluyor.
ilgili oyuncunun roller kısmında verilen görev ve pozisyona göre +, ++ veya artısız olarak yatkınlığını gösteriyor.
-
icon yaptım.
rvp, suker, petit, klose, laudrup, casillas veee wright.
wright'ın zaten icon olması tartışılır, kariyerinde kupası yok doğru dürüst.
wright'ın haysiyeti onuru yok mu, paraya mı muhtaçsın şu oyuna imaj haklarını veriyorsun.
2-3 sene önce futbinde paso ırkçı yorumlar yapılıyordu bu karta, üç kuruş telif hakkı için anana-rengine sövdürmeye değmez iconları saymaya başlamadan önce de iki kere çıkmıştı.
-
Sizde GPON var üstat siz değil MOO yu MO oynatmak
siz maçlara 11 bronz oyuncu ile çıksanız dahi Rakibin bütün takımı ikon oyuncular dahi olsa sizler türlü fark atarsınız üstat
yani tek derdiniz bu olsun kıymetli hocam siz gönül rahatlığıyla 11’i bronz oyuncuyla sahaya çıkın derim
Epon olması lazım 500/500 ama olmuyor. Yine belli saatlerde çok akıcı, akşamları patates tarlası. Rakibi 18 üstü görürsen cikacaksin yakın rakip bekleyeceksin de anca biraz kurtaracak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forma yaptirdim. Gpon 10 numara.
Gol gol gol gpon attı 3 oldu!
Alacağım arkadaşı yanında yanıma test etmesi icin
sürekli 50 ping de oynuyorum sizce normalmi ?
-
Normal benimde öyle. Sabit olması daha iyi bence.
Ben ciddi ciddi bu oyunu oynayacak kadar aptal olma sebebimi araştırmak istiyorum.
Bozuk bir oyun ve hatalarla dolu bir yapının düzelmesini beklemek. Hero açmak için didinmek ve bir kaç ay sonra bu hesabı kullanmamak bence inanılmaz saçma.
Var mı bir izahı bunun yoksa aptal olduğumu kabul mü etmeliyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu oyunu yıllardır oynarım daha şöyle bi paket açamadım.
2 haftadır oyunu açma açmadım, dün gireyim dedim hatta bi kaç görev vs de yaptım sonuç dönüp dolaşıp hüsran
gelen en iyi kart düz 88 lik lewandowski
bu bug halen devam ediyor mu denesem?
-
Ben 2 fp 1 de coin ile açtım hiç bir şey vermedi
Peşine oyun acımıştır diyip gidip 2 ikon sbc yaltım 3. Veron kazanma şansına sahip oldum bir de zannetti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aptallık halis. Bilmem kaç tane 84 lük adam veriyoruz şu 80+ 3/10 paketi için. Açıyoruz full 80-81 çıkıyor. Yani sonu belli ama yine bi umut yapıyoruz. Black friday promosunda da böyle bir şey vardı boş geçmistik yine aynı. İkon paketi zaten büyük kumar. Ona hiç bulaşmıcam artık. Şu takas olayı bitsin güzel bir adam vermezse bırakıcam. Hatta elimde içinde fc25 ve hogwarts legacy mevcut oynadığım hesabı almak isteyen varsa yazsın fiyatta anlaşırsak vereyim.
30ms alıyorum net de gpon (makara değil) ama şu an gecikme var bende. Serverlarda bi sıkıntı olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 11 Aralık 2024; 11:36:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X