< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 9 Aralık 2024; 22:54:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8951. sayfa)
-
-
Orta sahaya da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine olurdu 😀😀
“Baht” bize o kadar uzak ki, TDK’dan kelime anlamına baktık.
Bu hafta sb inanılmaz zor. Normalde bronz kadrolara efsanevi zorlukta 6-7 tane atardım. Bu hafta 2-0, 3-0 zor yendim. Diğer güçlü kadrolarıda dünya klasında 1-0 yenebildim. Kaleciler inanılmaz güçlü, savunmayı aşmak çok zor. Bu hafta böyle oldu. İlginç bir oyun :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hiç bir taktiksel yeniliği denemedim, şuan iyi kötü çalıştığını hissediyorum kullandığım taktiğin.
döndüm ve oynadık dostum, kölesiyiz.
gerçekten zor durum, seni en iyi ben anlıyorum. inan ki şuan sana yardımcı olamam ister devam, ister bırak.
keyif vermiyorsa sal bir sürü oyun var, yukarda dediğim gibi kölesiyiz modundaysan grinda devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 10 Aralık 2024; 2:8:14 > -
hocam kendini çok paralıyorsun ama rivals'ta belli bir division'a kadar, oynadığın squad battle'dan ciddi anlamda daha kolay oyun. championsta rank 1-2-3 bitirenler bile gidip squad battle'da ciddi manada zorlanır. ben efsanevi zorluğa geçince gamepad'i kemiresim geliyor. yüksek zorluk seviyesindeki sb, rivalstan daha bela bence. seçkinde bir kere girdim, 45 dkda 7-8 kere dokunabildim topu vermiyor asla. sadece ben oynayacağım diyor yapay zeka. pc'de dahil olduğu için puanlamaya hileyle puanları kasıyorlar, iki konsolu olan glitch yapıyor duo girip bir hesabı feda edip diğerine kazandırıyor falan...
puanlar token gelince iyice artmış sallana sallana rank 2 geliyordu, rank 1 kadar puan istiyor şimdi.
-
Beyler oyunu FAT ve Slim kasada deneyimleyen oldu mu. Bilmiyorum benim kuruntum mu ama FAT kasada oyun daha iyi çalışıyor gibi yani oyuncu tepkileri oyun hızı vs daha iyi gibi üstelik EA Pro lig yayınlarında fln FAT kasa kullanılıyor. Benzer deneyimi şikayeti olan var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 10 Aralık 2024; 2:43:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yav gece gece görev yaparken bianda ps5 fc 25 maç bitiyor kazansamda maçı saymayıp oyundan atıyor ana sayfaya dönüyor rivals rush nereye girsem aynı sorun nerdeyse 2 aydır oynuyorum acaba görev yaparken her gol yedigimde direk oyundan cıkıyordum bu sebepten dolayı bana cezamı kestiler bi süre oyunmu oynayamıyorum ? anlamadım bilen biri veya cözümü olan birisi varmı lütfen
-
maç bitiyor sonra görünüşe göre maçta bağlantınız kesilmiş bu jetona gmd ye filan vs... şeyler diyor sonrada ultimateden atıo tekrar giriyorum sorun yok ama maç sonunda yine aynı terane
-
Fat kasa daha iyi slim kasa deli gibi fan sesi geliyor. Oyun ağırlaşıyor gibi geliyor bana. Ayrıca dün ilk defa ısınma hatası verdi ekran gidip geldi. Yurt dışına gidip geldiğim için slim almıştım. İkisini de deneme şansım oldu açık ara fat kasa derim.
Bu arada gece uyku tutmadı uygulamadan girip paketleri açtım ronaldinho için. 4x 75.000 çöp oldu. Kullanabileceğim adam bile vermedi. Millet nasıl çekiyor anlamadım. Allahın cezası oyun ya.
Aynen öyle. R10 için bence hurafe o ya. Açan şanşa açıyor geçen sene ki Messi olayı değil yaniquote:
Orijinalden alıntı: Rasit82
Fat kasa daha iyi slim kasa deli gibi fan sesi geliyor. Oyun ağırlaşıyor gibi geliyor bana. Ayrıca dün ilk defa ısınma hatası verdi ekran gidip geldi. Yurt dışına gidip geldiğim için slim almıştım. İkisini de deneme şansım oldu açık ara fat kasa derim.
Bu arada gece uyku tutmadı uygulamadan girip paketleri açtım ronaldinho için. 4x 75.000 çöp oldu. Kullanabileceğim adam bile vermedi. Millet nasıl çekiyor anlamadım. Allahın cezası oyun ya.
Valla anlamadım millet trollüyor mu. Shop mu yapıyorlar sağdan soldan mı buluyorlar anlamadım. Forumu kastetmiyorum kimse yanlış anlamasın. X hesaplarından bahsediyorum.
x (formerly twitter)FUT Watch (@FutWatch) on Xhttps://x.com/FutWatch/status/1865903245765353892?t=X5gefj52ZPEd2Tha9sQehg&s=19
Şu videoları izleyince sanki biz başka oyun oynuyoruz gibi geliyor. Adam baskıyı nasıl geçerizin videosunu çekmiş. Ben baskı falan göremedim sanki biz bilmiyoruz sert pas falan. Adamlar nasıl dönüyor topu alıyor seri. Benim pas atmama bile izin vermiyor. Kıçımın dibinde rakip hep. R1 basana kadar topu alıyor zaten. Şu adamlar oyunu Türkiye'de oynasalar ne yaparlar acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
soft ban yemişsin. çok fazla quit atınca oluyor diye biliyorum. düzelir ama ne kadar zaman alır bilmiyorum.
-
Bende de aynı hocam. Pası attığım yere gitmiyor çoğu zaman. Makine kafasına göre takılıyor. Oyunu yarı ben yarı ea sports birlikte oynuyoruz. Anlaşamadığımız yerlerde onların istediği yere atıyor pası.
Squad battlesda da gözüm kapalı oynasam 27knın üstüne çıkardım. Oyun 2 haftada bir elite 1 yapmamı engellemeye çalışıyor. Bu hafta başardı da. 300 puanla elite 1 olamadım. Normalde 2 tane düşük takım 2 tane yüksek takım gelirdi. 2 haftada bir 1 düşük takım 3 tane 85-88 arası takım gelmeye başladı. ikonlar falan havada uçuşuyor. Minimum world class oynamak zorunda kalıyorum. Bir de zaman geçiriyorlar gol atmayayım diye geri pas falan yapıyorlar.
-
Mental bitik durumda hocam :) motivasyon yerlerde.
Rasit82 beyin bahsettiği olayı tamamen GPON ile alakalı GPON olmayınca O kadar hızlı tepki vermesi oyunun mümkün değil
GPON eylemek lazım Ülkenin her bir yanını
VAY ANASINI AVRADINI SAYIN SEYİRCİLER...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X