Buffon yapan var mi? Begendiniz mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 9 Aralık 2024; 13:12:5 > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8950. sayfa)
-
-
magazada ne kadar pickli pack varsa actim birak ronaldinhoyu promo bile atmadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafalardansekentop -- 9 Aralık 2024; 13:7:21 > -
hepsini açtığına göre fp ile açmışsın coins ile açacaktın.
-
haydaaa :/
-
uzmanlığın yetkinligin varmı kanitlaayabilirmisin bizde senden olalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ok knk hemen siliyoruz oyunu tesekkurler
-
black friday ile çok güçlenen kadrolar var, bir gerçek. biraz mental işi bu oyun, iki hesapta da dağınık olmasam 11 yapabilirdim buna inanıyorum. 1-3 başladım, 9-3 yaptım ve ardından öyle kolay rakiplere 2 maç verdim ki 10 bile çıkmadı. diğerinde bari bu 10 olsun diye biraz ciddi oynadım son maçı 10 geldi.
dediğin oyuncuları öyle bir ayarlamışlar ki, mağazaya uğramazsan çıkmıyorlar paketten. 1 haftalık dağıttıkları, ballon dor mbappe'nin tadı damağımda kaldı valla.
-
-
aspasla gol atamazsın çok pas atman lazım kaleyede pasveri al
-
GPON olsa böyle olurmu🤗
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana ballon dor zamanı bile Mbappe vermedi Bazılarımızın hesapları direkt kara listede herhalde. Ama hayret ettim bu hafta 9 yaptım pick'ten Succession Icon Gerrard verdi. Sattım gitti
-
Mental olayı kesin. Ben zaten karşıma gullit , r9 falan geldiğinde bir de erken golü yersem iyice kopuyorum. Oynamayı bilen zaten iyi kontrol ediyor rakip vasat bile olsa bi vücut çalımı falan önüne düştümü atıyorlar. Dediğin mbappe varken en yüksek galibiyet sayımı almıştım. Hayırlısı artık oynuyoruz bir şekilde.
Üstadım sizde de GPON yok mu ?
yoksa siz de mi GPON’’’suz sunuz ?
😔😖🥺
oyun başından beri hiçbir görevi, rivals-champions kaçırmadım. bir hafta satılabilir vini-leao çıkarıp 2m cebe koydum. ödüllerden renkli iyi bir kart çekmişliğim yok başka. 2m'i de hiçbir şey çıkmıyor diye sbc, icon, mağazadan coinle paket açıp yedim. çünkü her hafta aynı adamlarla oynamak sıktı. 703 maç theo, 440 maç sissoko, 666 maç saliba, 526 maç orta saha thuram var. yan hesaptan mesela şikayetim yok. orada işler güzel, promo jairzinho çekti sonra icondan carlos çekti. kesinlikle aynı değil. 1 tane daha baba kart çekerse orası artık ana hesap olacak. şuan muslukların kapalı olduğu hesapta toty için paket biriktirmeye başladım. geçen sene 3 ay paket biriktirdim, bellingham çıktı sadece ama en azından o hafta paket açmanın verdiği keyif bambaşka oluyor.
valla bazı kartlar çok ekstra, birazda bağlantı ile alakalı ama ben oynasam asla öyle oynatamam.
mesela darwin kartı, dribling yok kartta. öyle bir koşuyor ki, bela oldu bu hafta.
mentalde bu hafta yoran bir maç vardı ss almadım ama şöyle anlatayım. rakip 12 şut, 10 gol x3.6, benim ise 21 şut, 8 gol, xg6.0. 5-1 geriye düştüm, her vurduğu giriyor ama sıfırdan vuruyor giriyor, 25-30 metreden vuruyor giriyor. zaten 3.6 xg'den belli her şey. 5-5 yaptım, 6-5 yaptı, 7-6 öne geçtim, 8-7 yaptı, 8-8 uzadı maç. rakibin kalesi önünde açık arıyorum, bir kontra 9, sonra 10 kaybettim. yarım saat aralıksız küfür ettim, gittim bir bardak su içtim, sonra bir elimi yüzümü yıkadım. devam yapacak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 9 Aralık 2024; 17:16:0 >
-
Ben de 27 eylülden beri hiçbi görev kaçırmadan falan her şeyleri yaptım. Coinleri harcadıktan sonra oyundan soğudum. Bugün hiç girmedim oyuna. Keşke dayanabilsem de 1 hafta hiç açmasam oyunu ama işte şu token işi var mecbur oynucaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bağlantı çok etkiliyor kesinlikle geçenlerde İzmir'e annemim eve götürdüm ps yi onda kablo net var. Orası tamamen ölü valla girip günlük görevleri yapıp çıktım. Yani şu italyanları falan biraz iyi oyunculuğumuzla yeniyoruz adamların bağlantıdan reaksiyonları çok iyi. Eskisine göre daha iyi top kapmaya başladım normalde önceden de tahmin edebiliyordum ama yetişemiyordum. Herhalde bırakan çok gecikme süresi biraz toparladı. Hocam bir de bizim bu taktikte cdm lerden birini yarı kanat veriyorum artık kanat bir tanesini ofansa açıyorum baya iyi toparlıyor gibi. Siz denediniz mi?
Merak ettiğim şu: 1 bardak su içtikten sonra küfüremi devam ettin? Oyuna mı? ☺️
-
Pazardan pazara oynayıp bu kadroyu yaptıysanız şanslısınız bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay benim bahtsız fifarkadaşım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X