oran yüksek değil, yüzde 4.2 demişler. Biz burada azınlık kaldık, dh eski dh olsa 4-5 kişi açmıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8949. sayfa)
-
-
Kac yildir bu oyun bana icondan ne verse 2 gun sonra sbcsi cikiyor. Buffon sbc gelmis. Onumuzde drogba var. Bana verdigi kartlar yari yariya dusmeyince uyuyamiyor adamlar.
Base icon buffon cok iyi bu arada. Geleni geceni kurtariyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 8 Aralık 2024; 21:39:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bırakan ve foruma küsen çok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akımınsiz belirliyorsunuz yani:) courtios atlet kahraman var bende ama SBC sine başlarım BUffon yine de. 1 tek playstyle olması düşündürdü ama.
Kalecilere evo geliyor mu ilerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peş peşe 2 icon sbc yi yaptım, ilkin de Dalglish attı ikincisinde Eto'o 😅
Deneme yaptım 75kya gold Lewa aldım
Kaleci evosu hiç görmedim ben.
Öyle görünüyor hocam Ea sports ve Cia birlikte peşimdeler . Evo ben de görmedim hocam kalecilere. Ben old gen oynuyorum ve ilk defa bu kadar iyi kaleci gördüm. Dün squad battles şimşek kadroyla seçkin zorlukta maç yaptım, dar açıdan mbappe'nin şutlarını çataldan çıkarıyordu.
-
Kiralık aldım denedim deli gerçekten tek sıkıntısı her topu çekip uzaklaştırıyor tutma yok
Merhaba,
Online dostluk maçında sürekli yendiğim kişi bugün neredeyse top aldırmadı bana. Bunun bir arka kapısı falan var mıdır acaba?
-
Geçen haftayı 8 winle wl kapatan ben bu haftayı playoff geçemedim. Div 4 desen sanırım benim kümem değil çok acaip oynayan rakiplerle oynuyorum R10 dağıttılar açtık oradan da baş verdiler sabır çeke çeke devam ediyorum. Az kaldı bırakmama
bir hesap 9, diğeri 10.
85lik promo bile atmadı.
-
-
Yok valla ne paketler açtık vermiyor. Dün gece wl 6-1 giderken bi anda 8-7 bitti. Artık isteksizlik mi diyeyim başka bir şey mi bilmiyorum. Son maçlar çok güçlü kadrolar geldi. Baş edilmiyor. Rakip çokta iyi değil bazı maçlarda ama r9 falan geldi bi ters hareket yaptımı önü açılıyor. R10 , R9 , mbappe gibi adamlar kesin lazım takıma kesinlikle 2-3 maç ekstra kazandırır.
Arkadaşlar Merhaba
Playstation store da FC 25 oyununu sepete ekliyorum
1 haftadır satın alamıyorum oyunu
sürekli bir hata oluştu diyor!
PS plus aboneliğim yok
bununla alakalı olabilir mi?
Dİğer oyun alımlarımda sorun olmuyor
Sorun sadece FC 25 alımında
-
GPON MU
KİM DÜŞÜRMÜŞTE BİZ BULMUŞUZ Cİİ PONU LAAA
-
hocam bugün saat kaçta açtınız hala devam ediyorsa biz de deneyelim şansımızı. Bir de oyundan mı açtınız next gen versiyonundan yoksa web appden mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 9 Aralık 2024; 11:14:47 > -
Hocam ben dün açtım saat 17-18 gibi.Ps 5 de oynuyorum orada açtım direkt konsoldan.Bi şansımı deneyeyim dedim geldi 😅 iki defa daha açtım onlarda çöp verdi
sağolun hocam gerek yok o zaman bugüne bir şey kalmamıştır. Ronaldinho'ya selamlar .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X