Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Echonight83 , Koks34 , telmessos1986 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (8 Mobil) - 12 Masaüstü8 Mobil
5 sn
180.651
Cevap
831
Favori
6.335.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 89578958895989608961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seviye 21 bizim daha 😀 hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada ilkay ya da 86*3 paket seçiminde ben paketi seçtim.
    Böyle attı, bilginiz olsun.
    EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    x (formerly twitter)
    FC Tactical Assist 🤝 (@Quick_RageEAFC) on X
    https://x.com/Quick_RageEAFC/status/1867306328391397740?t=A1vz8lZB98rf52ZDxSIdJg&s=19

Yine koparmışlar peleleri falan kaç kişi paylaşmış 😂

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

ikinci seferde çalıştı biliyormusun. brezilya geldi ama socrates.

sezon ilerlemesini tamamlayınca bayağı fodder birikti, yapayım dedim.

rvp, suker, petit, klose, laudrup, casillas, wright, wright, socrates. iyi bir şey gelene kadar zinciri bozmak yok EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

ne coin var, ne fodder şuan 1 tane daha duruyor orada kaşıntı tuttu.

diğer hesapta şans olmadığı için paket biriktirmeye başlamıştım, şeytan dürtüyor da neyse bozmayacağım orayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 13 Aralık 2024; 3:31:12 >

Ya valla yine şans yok. Orda Soctates çıkartan gözüküyor. Herhalde bir şekilde yüzdelik dilimi etkiliyor. Bu kadar adama denk gelmesi imkansız. Bilemedim keşke ronaldo falan atsaydı. Brezilya bronz oyuncu kartlarının fiyatı yükselmiş 😂 ne manyak oyun ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 13 Aralık 2024; 5:28:38 >

bilendim ve game awards'ı izlerken, diğer hesaba aynı sistemle iki icon yaptım.

jairzinhooooEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

totalde 4 tane yaptım 2'si brezilya olmuş oldu, yüzde 50.

şimdi bir hesapta düz jairzinho, diğerinde promosu var değişik oldu.

biriken paketler o kadar kötüydü ki, icondan bir şey gelmese bu hesabı salacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 13 Aralık 2024; 5:57:2 >

• GkhnFB kullanıcısına yanıt
    Hocam bu da benim 86*5 ve 87*5, gerçekten artık iyi bir şey çıkarana kadar foruma yazmayacağım. Bu da böyle totemim olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Oooo yine bu fena değil. Brezilya olayı tutuyor demek ki. 2 tanesinden çıkması raslantı olamaz. Bu gidişle ronaldo gelir 😀

• Beyler daha kesin bir takdiğim var. Transfer markete girin, nadirlikten ikon seçin, ülkeden brezilya seçin, buy now deyin. Sonra icon pack acin 2 brezilyali birden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 13 Aralık 2024; 9:57:14 >
  • 86 pickten portekizli ronaldo açtık tam yeni promo günü. Hep böyle yapıyor 😀

carlos sonrası jaaarzinyo, yavaş yavaş r9 a doğru gidiyorsun

• blackprague kullanıcısına yanıt

Gecmis olsun, kotu atmis. Aslinda bu paketleri toty'e saklamak lazimdi, surda 1 ay kaldi...

Hayirli olsun hocam, tatik neki boyle guzel atmis? Dun bende kasinip yaptim bi icon yukseltmesiEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  Cech attiEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! Bilseydim taktigi ben de uygulardim.

Bu arada SBC Buffon dun benim icin tamamen sinifta kaldi. Courtois her yonuyle daha iyi.

• Aynı taktigi yaptım
    Sonuç mükemmel... Bu sene ilk defa yaptim (geçen sene 1 tane adam gibi adam atmadığı için)
    Yapmayı düşünmüyordum.
    sırf taktic tutuyormu diye yaptım... sonuç çöp..

Bişey diyicemde cuma saatine girdik
    Zehir zıkkım olsun diyim sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 13 Aralık 2024; 12:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Ahahaa hocam valla X'te yapan çok belki algoritmayı bozmuşlardır. Ben söyledim ama kendim bile güvenmiyorum. Yapmıcam.

• Mext kullanıcısına yanıt

2 Jairzinho, 1 Carlos, 1 Socrates var elde, daha zayıf ayak 2* Rivaldo çekeceğiz. Çok severdi beni daha görüşemedik.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

4’de 2 attı bana belki şans, belki işe yarıyor. İlkinde atmadı iki hesaba da, ikinci denemelerinde attı. Marketten nadir olmayan brezilyalı bronz kart satın alıp, klübe aktardığın gibi mağazaya gidip iconu açıyorsun.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! millet artik ne yapacagini sasirdi, suan foder kalmadi kulupte, ilk firsatta deneyecegim.

Sadece Squad Battles ve oyuncu kariyeri oynaya oynaya ben de 18. seviyedeyim EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

Bi uyruk zaferi gorevinde kolay rakipler geliyor, ordaki sp'leri kacirmayin, Squad battles maclarinda Arjantin'li oyuncu gorevini tamamlayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 89578958895989608961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.