< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8959. sayfa)
-
-
-
x (formerly twitter)FC Tactical Assist 🤝 (@Quick_RageEAFC) on Xhttps://x.com/Quick_RageEAFC/status/1867306328391397740?t=A1vz8lZB98rf52ZDxSIdJg&s=19
Yine koparmışlar peleleri falan kaç kişi paylaşmış 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ikinci seferde çalıştı biliyormusun. brezilya geldi ama socrates.
sezon ilerlemesini tamamlayınca bayağı fodder birikti, yapayım dedim.
rvp, suker, petit, klose, laudrup, casillas, wright, wright, socrates. iyi bir şey gelene kadar zinciri bozmak yok
ne coin var, ne fodder şuan 1 tane daha duruyor orada kaşıntı tuttu.
diğer hesapta şans olmadığı için paket biriktirmeye başlamıştım, şeytan dürtüyor da neyse bozmayacağım orayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 13 Aralık 2024; 3:31:12 >
-
Ya valla yine şans yok. Orda Soctates çıkartan gözüküyor. Herhalde bir şekilde yüzdelik dilimi etkiliyor. Bu kadar adama denk gelmesi imkansız. Bilemedim keşke ronaldo falan atsaydı. Brezilya bronz oyuncu kartlarının fiyatı yükselmiş 😂 ne manyak oyun ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 13 Aralık 2024; 5:28:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilendim ve game awards'ı izlerken, diğer hesaba aynı sistemle iki icon yaptım.
jairzinhoooo
totalde 4 tane yaptım 2'si brezilya olmuş oldu, yüzde 50.
şimdi bir hesapta düz jairzinho, diğerinde promosu var değişik oldu.
biriken paketler o kadar kötüydü ki, icondan bir şey gelmese bu hesabı salacaktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 13 Aralık 2024; 5:57:2 >
-
-
Oooo yine bu fena değil. Brezilya olayı tutuyor demek ki. 2 tanesinden çıkması raslantı olamaz. Bu gidişle ronaldo gelir 😀
Beyler daha kesin bir takdiğim var. Transfer markete girin, nadirlikten ikon seçin, ülkeden brezilya seçin, buy now deyin. Sonra icon pack acin 2 brezilyali birden geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 13 Aralık 2024; 9:57:14 > -
86 pickten portekizli ronaldo açtık tam yeni promo günü. Hep böyle yapıyor 😀
carlos sonrası jaaarzinyo, yavaş yavaş r9 a doğru gidiyorsun
-
Gecmis olsun, kotu atmis. Aslinda bu paketleri toty'e saklamak lazimdi, surda 1 ay kaldi...
-
Hayirli olsun hocam, tatik neki boyle guzel atmis? Dun bende kasinip yaptim bi icon yukseltmesi Cech atti Bilseydim taktigi ben de uygulardim.
Bu arada SBC Buffon dun benim icin tamamen sinifta kaldi. Courtois her yonuyle daha iyi.
-
-
Ahahaa hocam valla X'te yapan çok belki algoritmayı bozmuşlardır. Ben söyledim ama kendim bile güvenmiyorum. Yapmıcam.
2 Jairzinho, 1 Carlos, 1 Socrates var elde, daha zayıf ayak 2* Rivaldo çekeceğiz. Çok severdi beni daha görüşemedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4’de 2 attı bana belki şans, belki işe yarıyor. İlkinde atmadı iki hesaba da, ikinci denemelerinde attı. Marketten nadir olmayan brezilyalı bronz kart satın alıp, klübe aktardığın gibi mağazaya gidip iconu açıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
millet artik ne yapacagini sasirdi, suan foder kalmadi kulupte, ilk firsatta deneyecegim.
-
Sadece Squad Battles ve oyuncu kariyeri oynaya oynaya ben de 18. seviyedeyim
-
Bi uyruk zaferi gorevinde kolay rakipler geliyor, ordaki sp'leri kacirmayin, Squad battles maclarinda Arjantin'li oyuncu gorevini tamamlayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X