< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8960. sayfa)
-
-
Official stats
Official PS+
-
Yapmadiysan sezon görevlerini beraber yapalim.
Cabucak 1/2 saate biter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
merhaba arkadaşlar, hepsi satılamaz Neuer hariç. Şunun yerine şu oyuncu olsa daha meta ve kesinlikle daha iyi dediğiniz bir öneriniz var mıdır acaba? Para da sıfır gerçi ama :)
-
jairzinho
-
Hocam buradan kafa dengi birkaç arkadaşla zaten görevler için arkadaş listesine eklemeyi düşünüyorum. Haberleşiriz. Gündüzleri malum çalışıyorum, bazı akşamlarda ve hafta sonunda boşluğum olunca oynuyorum. Yine haberleşiriz. Rasit82 Hocamla da ilk fırsatta görevleri yapacağız
-
Ben bu sezonda geç kaldım
Herkes yapmış yapmayan kişiler ile şansımı deniyorum
Olursa haberlesiriz 👊
Denk geldikce gorevler ve rush icin oynayabiliriz. PSN:GkhnFB1907TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 13 Aralık 2024; 15:5:31 > -
Evet özellikle rivals maçlarına bekliyoruz 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
“Öyle bir takım kuracağız ki benim size rank 1 sözü vermeme gerek kalmayacak”
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 13 Aralık 2024; 16:2:19 >
Allahtan jarzinho aynı takıma gelmedi yoksa iyi sövdürürdü.
mantıklı hocam benide ekleyebilirsiniz. yapmak isteyen olursa bugün akşam halledelim
-
şöyle olurduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 13 Aralık 2024; 16:48:9 >
Beyler selam,
Oyunla birlikte hazır kadro/hesap satın almak isterim.
Pek coins olmasa da olur içinde.
Gonullerin sampiyonu olacagiz. Herkese benden Gpon!
GPON olmasa konuya gelmiycen🤣🤣🤣
Genel mesaj olsun: Müsait olduğumuzda görevleri birlikte yaparız
Bu arada MOO için önerisi olan var mı? Thunderstruck Foden denedim, beğenmedim.
Aşağıdaki linkte takımdaki satılabilir ve satılamaz oyuncular işaretli
https://www.futbin.com/25/squad/1093343
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 13 Aralık 2024; 19:29:46 > -
-
CAM pozisyonunda,
long ball, incesive, first touch playstyle’ları en OP olanlar.
Long olarak Savanier(prof oyuncular kullanıyor), gold bruno denedim çok iyi iş yapıyor. L1+üçgen
Incesive olarak KDB ve Wirtz denedim. Hala Wirtz kullanıyorum üçgenleri çok iyi atıyor.
First touch olarak, Putellas kullandım. Daha çok ikinci bir forvet gibi düşüneceksin, servisten çok kendine hazırlar bitirir.
Hangi tarz sana uygunsa buna göre gidebilirsin. Akşam gelecek Brahimde first touch, Odegaard’da incesive var. (Zayıf ayağı yok, upgrade gelmezse sıkıntı). Fiyatlarına yorumlarına göre bunlarda değerlendirilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X