Dün gece gerçekten akiciydı. Yarısına geldim rivalsin Millet bence bıraktı çoğu kişi enaz %40/50 gitti Görevleri yapacak kimsede çıkmadı bakalim hayırlısı EKMEK DEĞİL SU DEĞİL... Sonuçta bir GPON degil 😉 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 14 Aralık 2024; 13:39:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8962. sayfa)
-
-
Dün çok güzeldi evet neredeyse ilk defa pasım tekte gidiyordu. Adama basmam , dribbling olayı falan keşke devam edip üste çıksaydım en son berabere kalıp bıraktım. Dostluk bile 12 win 45 dakikada bitirmişimdir. Normalde sinirlenip 2-3 güne yayardım. Hep böyle olsa keyifli yenilsek bile adam daha iyiydi diyebiliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Beyler dostluk maçı görevlerini birlikte nasıl yapıyoruz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sa hocam görevleri yaptın mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 14 Aralık 2024; 15:57:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold vini 620k şuan. Acaba yarin aksam 550 e düşer mi?
Siz yaptınız mı
Yaptım diye hatırlıyorum hocam
buffon konusunda haklsn hocam courtois daha güçlü duruyor kalede sırf kimya için yaptım kimya olayı olmasa pişman olcam
-
acaba ilkaymı yoksa 3x 86 paketmi öneriniz nedir beyler ? paket iyi bişşe atıomu
-
İlkay al geç bence paket şansın önemli tabi. 50 tane 3x86 paketi var zaten şu an görevlerde
-
bu squat battles maçları şakamı profta sakin sakin oynayim diyorum ulan rakibim sanki beni çıldırtmak için ugrasır gibi pas yapıyor geri dönüyor falan zamanı öldürüyor kafayı yersin ya 1 tane ara pasa musade etmiyolar ya kayıp alırlar yada sker atarlar mentalım rivasltan daha beter patladı
-
Evo yaptığın 7 oyuncu istiyor. Kart seçtiğin yerden devam eden geliştirmeleri seçip bakabilirsin.
2 haftadır mastery kartları geldiğinden beridir öyle. 27k puan ile elite 1 bile yapılmıyor. 12 maç yapıyorum 9 tanesi 87lik kadro geliyor. 9 maçı world class 3 maçı legendary kazanıyorum yine de elite 1 olamıyorum. Oyun gol atmaman için script koyuyor bir de. 2-3 gol atıyorum başlıyor direğe vurmaya, zaman geçirmeye.
-
gümüş 2 yapıp bırakıorm 1tane squat batles oyuncusu versn yeter urasılmaz kendimize eziyettir zaten dier kulvarlarda mental diye bişe kalmıyo bide bunla urasılmaz
-
fifa 25 cıktıgından beri oynuyorum bitane 200 300k edicek ve satılıcak oyuncu cıkmazmı ya kafayı yicem :D
-
Arkadaşlar merhaba, potm patri sbc sini yapmayı düşünüyorum? Gold unu oyun başı bi fiil severek kullandım iyiydi, potm u nasıl acaba? Ayrıca Thunder Saka ile Potm Salah arasın da yarı yarıya sbc coins farkı var nerdeyse ama statslar neredeyse aynı, Thunder Saka yapmaya değer mi?
İmzamı atayım buna. Geçen sene squad battles en sevdiğim modlardan biriydi hem görevleri yapıp hem de puan toplayabiliyorduk. Şimdi mümkün mü bu asla legendary ile son iki takımla oynamak işkence gibi 5 gol atmak zaten mümkün değil üstüne bir şekilde gol de yiyip puan kırılıyor
yeni gelen evo ile paredes çok iyi oluyor. umarım sbc'ye basmamışsınızdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X