Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xprofessorx , johnwayne , Noxite , Assorthic , johnwayne Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (9 Mobil) - 12 Masaüstü11 Mobil1 iOS
5 sn
180.731
Cevap
831
Favori
6.336.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 89628963896489658966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malen duysa dava açar sana ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt

90 patri var 87 evo sissokko var ( ki 89 İF valvarde var ) oynayamiyor sissokko.

Paredes evo biraz fazlamı olacak bilemedim🤔🤔

Allah gönlüne göre versin 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Areka2002 kullanıcısına yanıt
    SBC'ye Gold Hansen veya Adama Traore'yi versem iyiymiş 😄

İlkaya az kaldı paket yerine onu seçeceğim gibi ne dersin hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt

ben ilkayı aldım ikon xavi alonsoyu kesti iyi kart

• Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Ben ilkay derim ana hesapta almadım ama yan hesapta kesin alırım. 86 paketleri fiyasko bunlar paketlerin içine abuk sabuk adam koymuşlar. Sezon görevlerindeki seçimler tam fodder.

• Bu online görevlerin mantığı bence oyunu anlatıyor.

Bir maç kazanıyorum bir maç kaybediyorum:) iyi oynamak kötü oynamak değil yani mesele.

• Assorthic kullanıcısına yanıt
    Hocam orda biraz şans devreye giriyor. Bazen normal maçlarda adama 1 atıyorsun sonra 4 yiyorsun. Burda topluluk biraz kurala uyup çıkıyor. Yoksa maçı çevirip ya da kaybedebilirsin.

her türlü ciddiyim kolay oluyor playoff. bırak oynasınlar perşembe-cuma wl'yi adamlar.

şimdi baktım, sissoko bizim 86'lıktan çok aşağı kalmıyor gibi.

parades'teki playstyle benim CAM'de favorim şuan. CAM olarak hesapların birinde wirtz, diğerinde socrates var.

socrates ile dün 7 attığım maçta, 7 asist yapmışım farketmedim bile.

parades CDM ve oyun kurulumunda nasıl olur bilmiyorum ama son pasta şuan çok etkili playstyle'ı, yeni updateler ile.

parades'i ufaktan denemiştim update öncesi, tıkır tıkır atıyor 30-40 metre ara pas aslında.

hesaplardan birine evolayıp deneyeceğim.

0-3 başladığım wl'de maç kaybetmeden 9-3'e geldim, sonra kalan 3 maçı iyi oynadığım halde momentuma verip 9-6 bitti.

baştaki 3 ile sondaki 3'ü kaybettim kısacası, ne değişik match-build var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 15 Aralık 2024; 14:52:20 >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Rengim senin paredes yorumuna göre evoluycam.

4213 oynadığını biliyorum.

Ben genelde 442 veya 4132 oynadigim için düşünüyorum

Çok kararsız kaldım valla. Akşam eve geçince bakarım artık. Bence skor gayet iyi zaten bizim gibi oyuncuların 11-12 rahat görmesi lazım aslında. Biraz bağlantı sorunları falan fark ediyor. Ben 50 ms ile oynuyorum dribbling falan işlemiyor. Rakip bakıyorum dans eder gibi hareket ediyor. R1 sanki playstyle olan oyuncuda bile işlemiyor. Ben coinleri okuttuğum için extra işler yapacak adamları alamıyorum. Para ile oyuncu almak kesinlikle oyunu etkiliyor. Ne zaman marketten çok coin al sat yapsam extra iyi oynuyorum. Bugün wl öncesi çıkarcam eldeki coinleri.
    Bilmeyenler varsa bu pas olaylarından konu açılmışken yerden paslarda , topu alırken mutlaka R2 basıp sağ analogla gideceğiniz yöne hafif itin. Çok güzel önüne alıp rakipten kurtuluyorsunuz.

• Benim hesap bu promo için doğmuş sanırım :) 3 tane 10k lık aldım gerisi hep geldi.

Yalnız douglas Luiz sanırım patri sbc ve varis tonaliden daha iyi. Yanılıyormuyum bilmiyorum ama inanılmaz aktif saha içinde

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Bağlantı birazmı farkediyor☺️☺️

Bence tek sorun ping 🤣

Bende koşu R1

Yani koşu tuşumu demek istedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 15 Aralık 2024; 16:14:14 >

parades'i evolamaya başladım şimdi, fener maçına kadar playoff-squad battle yapıp gece wl'ye yetiştiririm.

Sendeki bu azim Ali Koç da olsa suan 8 puan farkla liderdik👊

• Dostlar ikon şansım pek yok 4 tane çöp açtım ama normal hero tarafında pek fena değil gibi.

Yeni gelen evoya Cahill i loymayı düşünüyorum. Bu kadroya şu gider dediğiniz başka bir tavsiyeniz olursa çok sevinirim. Her evo döneminde kafam allak bullak oluyor

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• @Rasit82

iki kere 11, bir kere 10 yaptım şimdiye kadar, bir kaç kere 9'un altında kaldım dikkatsiz ve kafam dağınık olunca. genelde 9 rahat çıkıyor.

dün rush cr7 denedim, kartın yapay zekası bitiriciliği çok iyi bu arada. yeni promosu çok daha iyidir.

bağlantı iyi olduğu zaman patara kütere trivela atıyorum her yerden, bu sene oyunuma yeşil şut ekledim mecbur kalıp. gol atmak bazen çok sıkıntı.

bağlantı kötüyse şutlar kırmızı olmaya başlıyor, gerginlik yaratıyor ve oyundan düşüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 15 Aralık 2024; 16:27:40 >
    Koşu R1 yapmayın diyorlardı ben hiç kullanmadım zaten. Dezavantajı oluyor falan diyen vardı. Artık dribbling için mi kastediyorlar bilmiyorum. Hocam 50 yine fena değil kendim için konuşuyorum. Yine de herşeyi bağlantıya bağlamamak lazım. Daha iyi konsantre olsaydım dün 5 te 5 rahat yapardım. Rahatlıkta olumsuzluk yaratıyor bazen. 25-30 ping ile bile oynasam yine zorlanırım ama bir üste daha rahat atardım gibi geliyor.

• rakiplerim pas yapmayı bile bilmiyor ama 2 pasla saçma sapan gol yiyorum adamın nereye gidicegini biliyorum takle atıyorum ama adam sanki içimden geçiyor ve gidiyor gelde dellenme ps5 aldıgıma dglde fc25 aldıgıma bin pişmanım ama içimde bi mücadele ruhu var bırakamıyorum böyle giderse parmaklarım morarmadan patlıcak

• 
Sayfa: önceki 89628963896489658966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.