EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8963. sayfa)
-
-
hocam ajorque'yi niye evolamaya başladınız ki.
sadece denge olsa keşke, çeviklikte düşük.
beli dönerse atar.
1.90 üstü forvetleri hiç sevmem oyunda. tercihin uzun forvetse, promo haaland var yapılmışı.
-
Şimdi beni görüyorsun evosu vardı sanırım, bu evo için istediğim herolar markette tükenmişti son gün bastım buna ama inanılmaz oynuyor. Seri de aldı oyun tarzı durdurulamaz. Haaland gold kartttan nefret ettim o hiç dönmüyordu ama bu fena değil.
Zaten finalde ne olursa olsun meta kartlara dönüypruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gold inanılmazdı her topu kesiyor ve sahanın her yerinde güzel paslar atıyordu. Ama ilginç bir şekilde bu Sbc olanda bir şeyler eksik anlamıyorum. Alma diyemem ama ne bileyim işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assorthic -- 15 Aralık 2024; 1:24:38 >
Arkadaşlar, 60.dk oyuncu değişikliği yaptım. Ama oyuncuları değiştirmedi. Kaç defa oyun durmasına rağmen. Başınıza geldi mi hiç ?!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
34-36 ms oynarken bugün 45-46 mslere çıktı. Telekom fiber kullanıp yaşayan varmı benzer ping artışı ?
-
Millet hala başarısını yetenekten sanıyor
Bilmiyorlar ki GPON u olan açık ara üstünlük sağlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telekomda bir problem var bence de, bende de 8-10 civarı ping artışı oldu.
wl atıyorum şuan aşırı zorlu geçiyor, yeşil vuramıyorum hiçbir topa. 0-3 başladım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 15 Aralık 2024; 3:59:16 > -
bugün bende o sorunu yasadım 49 50 lerde sabitti 62 ye sabitledi tüm gün
-
Oyun halen ağır gece gündüz aynıydı. Dün bende 2-5 gittim. 4 maçı 2-0 ve 3-0 dan kaybettim ilginç. Ağırlık üstüne momentum yedik. Milletin egosunu tatmin ediyoruz. İyice sinir bozucu oldu artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Keşke Hansen (Gold), Leao (Centurion), Vinicius Jr. (POTM) ve Saka (Thunderstruck) için MOO pozisyonu ekleme özelliği gelse. O zaman direkt 4-2-2-2 dizilişine geçerim. İleri 4'lüyü Mbappe-Rooney ve bu 4 oyuncudan 2'sini seçerek yaparım.
Elimdeki satılamaz oyuncular istediğim dizilişe geçmeme uygun değiller maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telmessos1986 -- 15 Aralık 2024; 12:13:37 > -
Geçen sene bu evo oyuncuları çok denedim ama asla verim alamadım var mı bu sene yapılması gereken bir evo özellikle CDM için arayış içindeyim
Hocam olsa ne olcak kadro şişti. Kimyalanmıyor. Delircem bak mesela yedekti adamlar daha iyi özellikle cdm olarak barella , paredes oynatmak isterim ama olmuyor. Bunların harici oraya koymadıklarım var. Bellingham falan var 2 milyonluk kart koymak istiyor insan. Cdm evo için paredes ya da sissoko koyucam düşünüyorum. Normalde 11 de degildi. Simdi onu çıkarsam boey kimyası gidiyor. Bence oyunda onun üstüne bek yok şu an. Aşırı iyi.
Senin dediğine gelince ben geçen yıl play style çok hissedemiyordum hücum hariç. Bu sene bence çok etkisi var..Orta saha bence şu pas opsiyonları iyi olan kartları tercih etmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 15 Aralık 2024; 12:31:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bir GS'li olarak Boey SBC'si yapmadığım için pişmanım
-
Bir FB'li olup hiç pişman değilim 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sezon ilerlemesinden gelen Malen'i de SBC'ye vermemeliydim
-
Türknette yaşıyorum 2 gündür aynı durumu. Normalde 32 olan ping 50 lere kadar yükseldi.
-
Evet biraz erken olmuş. Benim takımda yaptığım bütün ozel kartlar duruyor. Altınlar bile 89 luk neredeyse sbc alanında. Bekliyorum söyle mbappe falan 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X