Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rasit82 , Rasit82 , Assorthic , gijbala44 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
180.671
Cevap
831
Favori
6.335.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 89598960896189628963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvallah hocam. Putellas (POTM), Bellingham ve Foden denedim, olmadı. Kaka nasıl sence?

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt

POTM Putellas tiki taka olduğu için yapmadım. O kartı iyi yapan mıknatıs zaten. Kaka’nın yıllardır bir tane oynanır kartı geldi 97 pace, haricinde hiçbir kartı oynanmaz. Oyun içi fiziği müsait değil, 5* skill ve Brezilyalı olmasa o paraları etmez. Yani 90 pace mesela ama yavaş kalıyor, top kontrolü vs. rezalet oluyor. Bu adam Ballon dor aldı, driblinge kalktı mı topu ayağından alamazdın. Niye bu kadar kötü yapıyorlar anlamıyorum. Meşhur bir top sürme videosu vardı YouTube’da vardır, Arjantin maçıydı komple sahayı topla geçiyor. O videoyu izlesen böyle rezalet dribling yapmazsın bu kartı.

Kısaca nostalji yaşamak istiyorsan alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 13 Aralık 2024; 20:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

Eyvallah. Zaten bazı oyuncuları kafalarına göre yapmışlar sanki. Mesela Puyol da çok ağır bir stoper değildi ama nedense hızını düşük yapmışlar

• GPON mu dediniz acaba ?

• Evet bronzlarımızı aldık iconlarımızı açtık ve tabiki Crespomuzu çektik. Ne diyebilirim ki artıkk.

• witcher_08 W kullanıcısına yanıt
    Crespoya evo gelmiş galiba 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aklıma bir mevzu daha doğrusu son birkaç haftadır yaşadığım bir sorun geldi. Oyun sırasında sanki kabloda temassızlık varmış gibi oyun bir saniyeliğine gidip siyah ekran oluyor, sonra kaldığı yerden devam ediyor. Hani 5 10 dakikada bir oluyor bu. Siz de buna benzer bir durum yaşadınız mı?

Hocam o bende de oluyor. Oturup kalktığımda falan oluyor. Ekran gidip geliyor. Bu elektrik tesisatı ile alakalı olabilir. Pencereyi açsam bile yapabiliyor bende gibi diyim. Pek anladığım bir konu değil ama kablolama ya da priz ile alakası olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 13 Aralık 2024; 22:43:42 >
  • Rasit82 kullanıcısına yanıt
    Ancak şöyle bir şey var. Sadece bu durumu FIFA oynarken yaşıyorum nedense. Diğer oyunlarda hiç denk gelmedim. Çok ilginç

Hocam fifa oynarken enerjin çok yükseliyor olabilir 😀

Ona bakarsak Gran Tourismo oynarken de sinirlenmemek elde değil 😂

bunu okuduğum aklımda kalmış, bana da 86 kampanyadan rush cr7 geldi EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Valla bizim işimiz zor. Reiten attı 87 pickten bir de meed mi ne hayal kırıklığı.

bir hesap 0 promo çekti dün konate'ye kadar.

87 pick duplicate bellingham çekti, oysa ki saniyeler önce 86 pickten bellingham çıkmıştı.

neyse işte icon yaptırdı, socrates çektik oradan.

şimdi diğer hesabı yapıyorum ağırdan, belki bu gece biter paylaşırım.

Bekliyoruz sabırsızlıkla , sen diyince yaptım bende o seçimi yine çöpler çıktı. Bende hiç şans yok bakalım bir yerde patlama olacak. Şu yeni gelen dostluk 4 win kaldı uyku ile onun arasında kaldım 😀

• Bu Gezginler mevzusu nedir ?

picklerden promo olarak sosa geldi sadece, paketlerden de ligt ve jamaikalı bir abla geldi.

de ligt kağıt üstünde iyi ama en sonda verdiği konate daha iyi olduğu için oynamaz.

Ya sorma valla dün gece çok güzeldi oyun aslında rivals neredeyse bitirdim 2 win alsam şu an div 2 deyim. Dostluk 4 win kaldı demiştim tam 7 dk. bitirdim. Picklerin çoğunu dün açtım. Gel gör yine bir şey yok. Podolski bir de kanadalı sağ bek attı. İlkay çok düşündüm almak istedim hatta beklettim. Çok pişman oldum. Keşke onu alsaydım.

• arkadaşlar benim bir türlü çözemediğim bir sorunum var. oda bir çeşit input lag. yani sadece online mod da değil squat battle gibi offline modlar da bile oyun komuta geç tepki veriyor . garip olan şu; bu standart değil yani bazen gayet akıcı oynayabiliyorken, bazen inanılmaz bir lag oluyor . yani sorun ping değil offline mod da bile örneğin pasa basıyorum net 1.5 saniye sonra atıyor. grafik yarı oyun içi ayarlar vs nette olan her çözümü denedim ama çözüm olmuyor. ve dediğim gibi sürekli olan bir durum da değil. bununla ilgili aynı sorunu yaşayan çözüme ulaşmış bir babayiğit var mı . çünkü ea forumları reddit vs. bir çok kişi benzer sorundan bahsediyor ( genelde pc tarafı ama ps5 de şikayet edenler var ) . yani saniyenin onda birininin önemli olduğu bir oyunda yılladır buna benzer sorunların olması ve çözülememesi de bir garip. örneğin fifa da dualsence gecikmesi 130 ms gibi yüksek bir değer ki bu değer piyasadaki oyunlar içindeki en yüksek değer codda bu oran 40ms . dead zone detayına falan girmiyorum bile. üstüne birde ekstra sorunlar olunca oynanmaz hale geliyor tabi.

• bu dostluk maçı görevlerini yapacak var mı . Beraber yapalım PSN : Stoperabi48

• 
Sayfa: önceki 89598960896189628963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.