Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fearless_king , berkolo88 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
179.157
Cevap
831
Favori
6.293.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 89358936893789388939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bencede bu mantıklı en kötü bişey atmazsa sbc ye basarız gelenleri

• pes1907 P kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşündüm. Şimdi gidip tek oyuncuya tüm kartları basmak mantıklı değil gibi. 88+ ikon pick de güzele benziyor ama olacakları bildiğim için o kumara da girmem ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdide 88 Neymar attı. Kadroya hiç uymuyor 😡

93 vvd atsana veya saliba☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Areka2002 -- 4 Aralık 2024; 12:10:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktikte defans çizgimi 60 yaparsam maç içinde otomatik 50'ye çekiyor.

61'den 69'a kadar yaparsam da 70'e çekiyor.

bu neden oluyor, bunu nasıl çözebilirim?

• PS paltformunda servera bağlanamıyorum ama companion açık, saat 14 e kadar mı sürecek bakım ?

• Sunucuya bağlanılamıyor

• first9 kullanıcısına yanıt
    Ben gattıso yeni olanı oynatıyorum 50k zaten markette maç sonuna kadar %90 kalıyor enerjisi değiştirme ihtiyacı olmuyor. Yanında da oyun kurucu olarak patri sbc olanı oynatıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Beyler sa 360k para var wernerin yerine hemp var onu alıyorum kadro önerilerine açığım inform heng min satılabiliyor güzel kadroları bekliyorum

Bu bir bug hocam Yeni gelecek yama ile düzeleceğini açıkladılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu güncellemede beni en sinir eden olaylara el atmışlar. Topa ceza sahası içinde tam vuracakken adam kafama vurar gibi alıyor ayağımdan yapay zeka mı yapıyor nasıl oluyor bilmiyorum ama oyundan soğuyup bırakmamın en büyük sebeplerinden biriydi. Düzelirse oynarım. Bunun tuşu mu var savunma şekli mi bilmem ama ben hiç alamadım. Zaten rakipler benim pas atacağım adabın dibinde hemen bizim topçulara bakıyorum hep arada boşluk var o atağa çıkarken. Bu herhalde gecikme kaynaklı sanırım. Hic bir zaman çözülmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasit82 -- 4 Aralık 2024; 13:52:5 >
  • Assorthic kullanıcısına yanıt

kiralık yeni gattuso var, bende oynatıyorum onu şimdilik. aslında 50k'ya çok iyi kart ama zaten patri kısa, bide gattuso'da kısa olunca hava toplarında orta sahada çok top kaybı yaşıyorum.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt

+10000000

aynı sorunları bende yaşıyorum. rakip yürüyerek benim dağ gibi savunmanın arasından geçiyor, hop kaleciyle karşı karşıya.

bende hiç bir şekilde olmuyor. ortadan mümkün değil rakip defansı açıp geçebileyim. herkes mi pro herkes mi çok iyi savunma yapıyor anlamıyorum. bir tek ben yapamıyorum.

• Su defans yapma isini iyi bilen biri anlatsa super olur, yukarda arkadasin dedigi gibi adamlar yuruyerek defansin icinden geciyor! Biz niye yapamiyoruz

Birde defanstan cikarken ileri yerden pas atinca rakibin cdm/cmsi otomatik pas yolunu kapatip topun onune geciyor. Benim oyuncular bunu niye yapamiyor

Momentum fazlasıyla var. Paket açan fp basan kesinlikle momentumu arkasına alıyor. Bağlantıdan ötürü yapay zekayı arkasına alıp oynayan çok. Adamın switch atmadığı adam ölümüne kendi oynuyor bunun press falan r1 çift bas basılı tut falan ile alakası yok. 10 maç yapıp 5-6 win alıyorsam kalan maçlarda beni yenebilecek rakip sayısı max 2 çıkar. Ama oyun bir şekilde dengeliyor. Bunu çok iyi hissedilebiliyorum. O iki tane yener dediğim adamlar efsane oynuyor zaten. Kol bıraktıyor. Kimisi gerçekten çok iyi.

• GkhnFB kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben de benzer problemler yaşıyorum
    Fifa 11 den beri bu oyunu aktif oynuyorum o zaman da bir maç çok akıcı bir maç çok ağırdı. 2011 senesinde ise İnternet 4 mbit :) Şu aşamada ise 500 mbit gpon var. Yine benzer problemler yaşıyoruz. Defans probleminin en büyük sebebi sunucu eksikliği. Ne zaman Türkiye sunucuları kurulur o zaman sorunların yüzde 90'ı biter.

• GkhnFB kullanıcısına yanıt

hocam o çıkarken top kaptırma olayını ben çok yapıyordum.

sert pas ile çıkıyorum çıkarken. kullanmıyorsanız deneyin. baya fark ettiriyor sert pas.

• Kesinlikle sert pas ise yariyor onu farkettim ama aliskanliklar iste hep unutuyorum, biz Fifa 19 da kalmisiz.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Serverlar patates yine, oyun acilmiyor. Bakim 2de bitmeyecek miydi

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Bu ilk yarının üzerine ikinci yarı başında kick-off ile gol yiyince başlarım yapacağınız oyuna diyip rage attım ve oyunu bırakmak için tüm oyuncularımı ikon sbc sine bastım ve Pele attı oyun. Hayatımda bu kadar nefret edip bağımlısı olduğum bir şey daha olmamıştı resmen online oyunda senaryo mod oynar gibiyim.bir mağlubiyet alanına giriyorsun asla çıkamıyorsun lanet ediyorsun sonra birden galibiyet alanındasın pro oyuncu muyum diye düşünmeye başlıyorsun. geçen seneki oyuna çemkirirken nasıl daha kötüsünü çıkartabiliyorlar şaşırıyorum korner olduğu zaman %70 ya gol atıyorum ya rakip 50 metre bomboş koşup gol atıyor. Trivela > sert şut > plase oyun asla değişik gol atmana veya yemene izin vermiyor, aynı oyuncu ile ilerlemene izin vermiyor, aynı taktik üzerinde uzmanlaşmana izin vermiyor, kadın oyunculara ekstra momentum veriyor celladımıza aşık olmuşuz haberimiz yok 2001 yılında askerde oynamaya başladım ben bu oyunu ama hiç online girmemiştim 2 yıl önce beni buna bulaştıranları Allah a havale ediyorum ya dün ben günde 5 maç yap görevinde bir maçım eksik kalmış eve yetişemeyeceğim diye karımı arayıp SB maçı yaptırdım 2 paket alabilmek için :)

• https://help.ea.com/de/help/faq/are-ea-servers-down/

• 
Sayfa: önceki 89358936893789388939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.