off mükemmel :D yenisini de görürsünüz inş |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8936. sayfa)
-
-
Maşallahhhh
-
-
Smitten memnun musunuz hocam ? Coinle mi aldınız ? Forvet arıyorum torres sarmadı pek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1 bugünde 82x14ler 84-83 attı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ea’ya sövecem şimdi maille banlayacaklar sonra. :)
thuram çıktı hocam
50 tane pires, nistelrooy'dan sonra iyi geldi.
-
winn h.o :D
-
Ea canlı destekten yazacağım valla, bizim elimizde değil falan diyorlarmış ama ciddi oranda artıyormuş hesap şansı. Bir kaç yerde öyle okumuştum.
Pek sanmam ama her şey mümkün. Paketlerden o kadar kötü şeyler atıyor ki gidip korkudan icon sbc yapamıyorum.
-
Mağazada çok güzel paketler var coinle aç diye dürtüyor şeytan ama cesaret edemiyorum
Maç girişi sizde de kapalı mı? Hiçbir modda açmıyor
saat 2'ye kadar bakım var.
-
Gitti görevler :(
casemiro yapan var mı?
4-2-1-3 taktiğinde tutucu olarak görev yapacak. şu an mevkide kiralık gattuso oynuyor, ondan önce matuidi oynuyordu.
rakip oyuncuya yapışacak, yanından adam geçerken bön bön bakmayacak birini arıyorum. matuidi iyi hoş ama izliyor çoğu zaman.
casemiro bu ihtiyacı kapatır mı? veya onun yerine oyuncu tavsiyeniz var mı?
-
Matuidi’den casemiroya geçilmez. Attan inip eşeğe binmeye benzer. Vidalın evo hali çok iyi ama kimyalamak çok zor
matuidi eski kartı ama hocam. upgrade almış olanı değil. agresifliği düşük olduğundan mı nedir bilmiyorum yapay zekadayken izliyor sadece.
-
Beyler şu takas oyuncularıyla ne almayı düşünüyorsunuz. Ben 85+ x30 paketini yapmayı düşünüyorum.
Petit bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X