Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheCaliph_ , ismailzumbul Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
178.720
Cevap
833
Favori
6.282.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 89328933893489358936
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki gündür 82x14 açıyorum. total 6'nın 4'ünde walkout yok, diğer ikisinde max 86 atıyor.

• Beyler aranızda aynı sorunu yaşayan var mı? Ben 6 pastan gol 10 tane gol kaçırsam hiç biri maçın önemli anlarında görünmüyor, rakip saçma sapan vuruyor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 3 Aralık 2024; 0:24:55 >
  • Yıldırım De Bruyne
    Yıldırım Kounde
    Ve şimdide satılır ikon Figo attı oyun bana☺️
    Bugün oyun açtı musluğu

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!
  • GkhnFB kullanıcısına yanıt

Tebrikler

Bizede hasan Ali kaldırım

• alvete A kullanıcısına yanıt
    Hocam 3500km kadar gittim. Hollanda’dan selamlar ☺️

Selam hocam selam. Acıdım valla. Şimdi deli gibi kıskanıyorsundur, geri gelmek istiyorsundur. Kurulu düzenin olduğu için gelemiyorsundur  .

Bu arada ben de 2 base icon yaptim. Bir drogba bir de buffon atti  . Fodderi olan sansini denesin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 3 Aralık 2024; 5:48:14 >
  • Arada atiyor nadiren ☺️☺️

• telmessos1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam dünkü yayını da kaçırmışım şimdi youtubeden yapılmış olan yayına ait videoyu izlesem etkisi olmaz değil mi?
  • defans yaparken ceza sahası dışında adam çok rahat top döndürebiliyor. ve sonra birden yürüyerek o kadar defansın içinden yürüyerek geçiyor. bu nasıl yapılıyor ve ben bunu nasıl durdurabilirim?

mesela cdm pozisyonundaki adamda dibinden geçen adamı izliyor, hiç müdahale etmiyor. agresifliği yüksek oyuncu mu almak lazım?

• alvete A kullanıcısına yanıt

O kiskaniyyoruz, duzenimiz var diyenlerin alayi yalan soyluyor. € biraz daha artsada 1 daire daha alsak hesabi yapiyor hepsi...

Icon base yaptim Hernandez ciktiEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun hocam, Valverde (totw) suana kadar oynadigim en iyi CM idi.

Eyvallah

Bozok saat EA günde 2 defa doğruyu gösteriyor.🤣

• black friday sonrası ^^

• Koks34 kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun enfes kadro olmus. Rooney nasil hocam? Bende alacagim Persembe'yi bekleyim diyorum biraz daha duser diyeEA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Rooney'de koyarsak benim takimda bu oldu:

• EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

Selam beyler, 1 hafta oldu başlayalı. 24 te bu taktiği sevmiştim onla başladım. Rivals 6. Seviye başlattı galibiyet sayım düşük.

Bu kadroyu biraz hızlandırmam ve fiziksel güç katmam gerek. Geliştirebileceğim oyuncu önerirseniz sevinirim. 90k coin var. Transfer de olabilir belki.
  • 2.5 milyon coin'i oyuna uyuz olup yaktım dün. klüp boştu, sbc dönecek oyuncu yoktu. gittim upgradeleri bitirdim, vini'yi bitirdim, 3 tane icon patlattım, kalanla da marketten paket açtım yine bir şey yok.

hesapta 1000 küsür maç yapılmış, zambrotta(460k) ve courtois(40k) dışında paketten çıkarıp kadroya koyabildiğim adam yok. rooney mesela coinle açtığım mağaza paketinden. oyunun başından beri CAM pozisyonunda oynayacak adam çıkaramadım, bugün gold odegaard koyuyorum oraya. dalga geçiyorlar iki senedir, fp dışında takım kurmak imkansız.

paketlerde bir dünya oyuncu var olise'ye razıyım, o kadarı bile çıkmıyor. champions attım bu hafta, abartısız 15 kadronun 8-9'u benim kadrodan iyiydi. 1000 tane maç atan adam nasıl bir adım öteye koyamaz takımını. diyeceksiniz 2.5m coine iyi-kötü kadro kurardın, mbappe aldın coins bitti. 3-4 hafta daha oynarım, bir şeyler değişmezse bırakırım.

• Vini’nin çıktığı gün tüm yayıncılar yapılır iyi kart falan diyorlardı. Şimdi yapmayın gerek yok diyorlar. Tüm fodderlaro bastım adama ben gayet memnunum da insanı soğutuyolar resmen
  • Oyunla ilgili bir tez olustu kafamda, kimi SBC yapsam o bolgeye cok iyi adam verdi.

Dun SBC alani doldu diye Barella ve Boey yaptim, aksaminda De Bruyne ve Kounde verdi!! Simdi diyorum CONCEIÇÃO yapsam Olise yada Foden verir mi?EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GkhnFB -- 3 Aralık 2024; 15:16:22 >
  • Arkadaşlar affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum, bu oyunu daha uygun şartlarda farklı ülke psn storedan alsak ultimate team de sorun çıkarır mı ? Bir de fc 24 coinleri direk 25 e aktarılır mı ? Teşekkür ederim şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 89328933893489358936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.